Notebook HP PAVILION dv6940
-
shanoy
Star
- Kontaktovať používateľa:
Notebook HP PAVILION dv6940
Ahojte..Prave idem kupovat tent o ntb http://www.alza.sk/SK/hp-pavilion-dv6940-d96312.htm - Notebook HP PAVILION dv6940 a chcem vediet ci mate snim nejake skusenosti, ci nie je vadovy , ci ma dobre sasi a podobne..Diky za info
keby si chcel usetrit liter, pozri sa na www.datacom-ke.sk... ZA TU CENU sa urcite oplati
-
PAuLi3
Darca
tu je akcia za 22490sk http://www.najnakup.sk/Porovnaj_15-4-nt ... 83875.html
kamoska ho odtail pred tyzdnom kupovala , ziadny problem taze odporucam a mala nejaku akciu k tomu za 1000 office
kamoska ho odtail pred tyzdnom kupovala , ziadny problem taze odporucam a mala nejaku akciu k tomu za 1000 office
-
Hellboy248
Guru wannabe
-
satelitik11
Medium Professional
-
satelitik11
Medium Professional
-
satelitik11
Medium Professional
moj nazor asi takyto . odporucam kupit DV5 je to novsia a vyzsia rada .. velmi pekne a kvalitne spracovanie ... no skusal som obidva pc .. ta grafika na DV5 je fakt nic moc myslim ze 8400 je lepsia .. no nemozem si pomoct ale notebook s 2600Xt je neporovnatelne lepsi na hry jasne ze zalezi aj na ostatnom hardveri.... no to nema zial ani jeden tebou vybrany ... takze ked to chces na hry - 6940 a ked pre styl a beznu pracu DV5 . staci k+shanoy napísal:prosim ta a vies mi povedat aky je rozdiel medzi grafikou 8400Geforce a Ati3450 256MB, ktora je v hp ntb dv5-1005....
A prosim ta aky je medzi notebook dv6940 a dv5-1005 ? myslim v ohlade šaši a pevnosti notebooku a kvlaity..diky
-
shanoy
Star
Noo ale an na DV5 si zahram nejaku tu hruu nie? a co procak u DV5?satelitik11 napísal:moj nazor asi takyto . odporucam kupit DV5 je to novsia a vyzsia rada .. velmi pekne a kvalitne spracovanie ... no skusal som obidva pc .. ta grafika na DV5 je fakt nic moc myslim ze 8400 je lepsia .. no nemozem si pomoct ale notebook s 2600Xt je neporovnatelne lepsi na hry jasne ze zalezi aj na ostatnom hardveri.... no to nema zial ani jeden tebou vybrany ... takze ked to chces na hry - 6940 a ked pre styl a beznu pracu DV5 . staci k+
-
satelitik11
Medium Professional
no zahrat si zahras urcite ano len pri akom rozliseni ale myslim ze podporuje uz aj DX 10shanoy napísal:Noo ale an na DV5 si zahram nejaku tu hruu nie?
//autoeditácia príspevku ( 08 Oct 2008, 20:48 )
Tak ma tam nove turiony ... tak s tym problem nieje na bezne pouzivanie aj na hry staci
-
cORP.
Addict
PRESNE TAK K+KoCi napísal:pojmy "Pavilion" a "odolnost" sa navzajom vylucuju. Podla mojho nazoru, HPcko sa uvedenim Pavilionov totalne prepadlo v kvalitativnej triede.
ludia, poviem vam takto kto odporuca radu pavilion ako niekto hore nadomnou a este zadeli ze vie o com hovori ked ich predava tak je uplne zavadzajuci clovek co vie o tom prd
modely Pavilion v amerike este patrili k celkom exkluzivnej triede.. to len tento novy design urceny pre europu je desny plastak
... Jedine co este sa da u HP zobrat, je Compaq.
Vcera som mal u seba v predajni cloveka (kamosa) z HP a tak som sa ho medzi recou spytal, ze co mi povie na obhajobu pavilionov - nic pozitivne z neho nevyliezlo, takze v HP su si dobre vedomi toho, ze im to kazi povest, ale napriek tomu design (podla mna gycovy) robi svoje, a u beznych laickych spotrebitelov to ide na odbyt. BTW odkedy je u NB podstatny vzhlad, a nadupany vykon? Ja ze je to o portabilite, vydrzi, odolnosti a spolahlivosti.
Vcera som mal u seba v predajni cloveka (kamosa) z HP a tak som sa ho medzi recou spytal, ze co mi povie na obhajobu pavilionov - nic pozitivne z neho nevyliezlo, takze v HP su si dobre vedomi toho, ze im to kazi povest, ale napriek tomu design (podla mna gycovy) robi svoje, a u beznych laickych spotrebitelov to ide na odbyt. BTW odkedy je u NB podstatny vzhlad, a nadupany vykon? Ja ze je to o portabilite, vydrzi, odolnosti a spolahlivosti.
-
cORP.
Addict
kamos dufam nerobi v servise hp v blaveKoCi napísal:modely Pavilion v amerike este patrili k celkom exkluzivnej triede.. to len tento novy design urceny pre europu je desny plastak... Jedine co este sa da u HP zobrat, je Compaq.
inak ked uz vravis o compaqoch tak bacha, nieje compaq ako compaq
rada compaq presario je tiez len podradny pavilion
-
hojko
Site Admin
Jedna tema ti nestaci???
http://www.hojko.com/post989525.html#989525
http://www.hojko.com/post989525.html#989525