Notebook HP PAVILION dv6940

Ak plánujete kúpu HW, SW, elektroniky..., tak si skúste nechať poradiť...
shanoy
Star
Star
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Notebook HP PAVILION dv6940

Príspevok od používateľa shanoy »

Ahojte..Prave idem kupovat tent o ntb http://www.alza.sk/SK/hp-pavilion-dv6940-d96312.htm - Notebook HP PAVILION dv6940 a chcem vediet ci mate snim nejake skusenosti, ci nie je vadovy , ci ma dobre sasi a podobne..Diky za info
STomko
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa STomko »

a odkial ho ides kupovat? v datacome stoji 23720 :) Pred tyzdnom dokonca o 1000 menej... Kamarat ho kupil, nestazuje sa :)
shanoy
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

STomko napísal:a odkial ho ides kupovat? v datacome stoji 23720 :) Pred tyzdnom dokonca o 1000 menej... Kamarat ho kupil, nestazuje sa :)
no tam v alze.sk....... a ine naozry , recenzie a ine ?
STomko
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa STomko »

keby si chcel usetrit liter, pozri sa na www.datacom-ke.sk... ZA TU CENU sa urcite oplati
PAuLi3
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa PAuLi3 »

tu je akcia za 22490sk http://www.najnakup.sk/Porovnaj_15-4-nt ... 83875.html
kamoska ho odtail pred tyzdnom kupovala , ziadny problem taze odporucam a mala nejaku akciu k tomu za 1000 office
Hellboy248
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Hellboy248 »

Spoluziak ho ma...prave dnes som nanom hral cs 1.6,css a este Anassis ..co ako sa to vola...grafika dobra,vydrz baterky taky...zatial som s nim zle skusenosti nemal :)
Duffiii
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Duffiii »

aj ja rozmyslam nad tymto book myslite ze si crysis niak zahram??
satelitik11
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa satelitik11 »

Hellboy248 napísal:Spoluziak ho ma...prave dnes som nanom hral cs 1.6,css a este Anassis ..co ako sa to vola...grafika dobra,vydrz baterky taky...zatial som s nim zle skusenosti nemal :)
Assasins .... ale k teme je to kvalitny notas predavam - cize viem
shanoy
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

satelitik11 napísal:Assasins .... ale k teme je to kvalitny notas predavam - cize viem
preco ho predavas? alebo robis v obchode :D
satelitik11
Medium Professional
Medium Professional

shanoy napísal:preco ho predavas? alebo robis v obchode :D
robim tam kde sa predavaju :)
shanoy
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

satelitik11 napísal:robim tam kde sa predavaju :)
prosim ta a vies mi povedat aky je rozdiel medzi grafikou 8400Geforce a Ati3450 256MB, ktora je v hp ntb dv5-1005....
A prosim ta aky je medzi notebook dv6940 a dv5-1005 ? myslim v ohlade šaši a pevnosti notebooku a kvlaity..diky
KoCi
Darca
Darca

Príspevok od používateľa KoCi »

pojmy "Pavilion" a "odolnost" sa navzajom vylucuju. Podla mojho nazoru, HPcko sa uvedenim Pavilionov totalne prepadlo v kvalitativnej triede.
satelitik11
Medium Professional
Medium Professional

shanoy napísal:prosim ta a vies mi povedat aky je rozdiel medzi grafikou 8400Geforce a Ati3450 256MB, ktora je v hp ntb dv5-1005....
A prosim ta aky je medzi notebook dv6940 a dv5-1005 ? myslim v ohlade šaši a pevnosti notebooku a kvlaity..diky
moj nazor asi takyto . odporucam kupit DV5 je to novsia a vyzsia rada .. velmi pekne a kvalitne spracovanie ... no skusal som obidva pc .. ta grafika na DV5 je fakt nic moc myslim ze 8400 je lepsia .. no nemozem si pomoct ale notebook s 2600Xt je neporovnatelne lepsi na hry jasne ze zalezi aj na ostatnom hardveri.... no to nema zial ani jeden tebou vybrany ... takze ked to chces na hry - 6940 a ked pre styl a beznu pracu DV5 . staci k+ :)
shanoy
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

satelitik11 napísal:moj nazor asi takyto . odporucam kupit DV5 je to novsia a vyzsia rada .. velmi pekne a kvalitne spracovanie ... no skusal som obidva pc .. ta grafika na DV5 je fakt nic moc myslim ze 8400 je lepsia .. no nemozem si pomoct ale notebook s 2600Xt je neporovnatelne lepsi na hry jasne ze zalezi aj na ostatnom hardveri.... no to nema zial ani jeden tebou vybrany ... takze ked to chces na hry - 6940 a ked pre styl a beznu pracu DV5 . staci k+ :)
Noo ale an na DV5 si zahram nejaku tu hruu nie? a co procak u DV5?
satelitik11
Medium Professional
Medium Professional

shanoy napísal:Noo ale an na DV5 si zahram nejaku tu hruu nie?
no zahrat si zahras urcite ano len pri akom rozliseni ale myslim ze podporuje uz aj DX 10 :) to treba vyskusat na vela hrach no ja na to nemam moc casu

//autoeditácia príspevku ( 08 Oct 2008, 20:48 )
Tak ma tam nove turiony ... tak s tym problem nieje na bezne pouzivanie aj na hry staci
cORP.
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa cORP. »

KoCi napísal:pojmy "Pavilion" a "odolnost" sa navzajom vylucuju. Podla mojho nazoru, HPcko sa uvedenim Pavilionov totalne prepadlo v kvalitativnej triede.
PRESNE TAK K+
ludia, poviem vam takto kto odporuca radu pavilion ako niekto hore nadomnou a este zadeli ze vie o com hovori ked ich predava tak je uplne zavadzajuci clovek co vie o tom prd :roll: , rada pavilion u hp je ultra super shit, povodne sa tato rada predavala v amerike no zacala sa distribuovat aj sem pisal som to uz vo viacerych postoch a poviem to aj tu ,davaju do vsetkych pavilionov slabsie dosky kvoli cene,ved si porovnajte ostatne booky hp a ich wh vybava a pavilion radu,zistite ze pavilion je vykonovo rovnaky ale pritom stale lacnejsi,preco ? lebo pavilion ma napr. v sebe zakladnu dosku msi ktora ma vydri cca 1 rok v normalnom stave no po roku zacne odchadzat sietova karta,zvukova,grafika alebo komplet cela doska, a pre ludi co budu na mna utocit poviem len tolko ze pracujem v servise hp ibm lenovo ,dalsia skutocnost, hp pavilion sa v europe servisne opravuje len v polsku, tym padom aj kvalita opravenych bookov vyzera asi tak ze asi 1 z 10 sa musi naspat vratit do polska pretoze niesu schpny to opravit na prvy krat :roll: to je asi tak vsetko 9 z 10 pavilionov v servise ma znicenu dosku odidenim nejakeho maleho komponentu na nej. takze jednoznacna odpoved NEKUPOVAT
KoCi
Darca
Darca

modely Pavilion v amerike este patrili k celkom exkluzivnej triede.. to len tento novy design urceny pre europu je desny plastak :) ... Jedine co este sa da u HP zobrat, je Compaq.

Vcera som mal u seba v predajni cloveka (kamosa) z HP a tak som sa ho medzi recou spytal, ze co mi povie na obhajobu pavilionov - nic pozitivne z neho nevyliezlo, takze v HP su si dobre vedomi toho, ze im to kazi povest, ale napriek tomu design (podla mna gycovy) robi svoje, a u beznych laickych spotrebitelov to ide na odbyt. BTW odkedy je u NB podstatny vzhlad, a nadupany vykon? Ja ze je to o portabilite, vydrzi, odolnosti a spolahlivosti.
cORP.
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa cORP. »

KoCi napísal:modely Pavilion v amerike este patrili k celkom exkluzivnej triede.. to len tento novy design urceny pre europu je desny plastak :) ... Jedine co este sa da u HP zobrat, je Compaq.

Vcera som mal u seba v predajni cloveka (kamosa) z HP a tak som sa ho medzi recou spytal, ze co mi povie na obhajobu pavilionov - nic pozitivne z neho nevyliezlo, takze v HP su si dobre vedomi toho, ze im to kazi povest, ale napriek tomu design (podla mna gycovy) robi svoje, a u beznych laickych spotrebitelov to ide na odbyt. BTW odkedy je u NB podstatny vzhlad, a nadupany vykon? Ja ze je to o portabilite, vydrzi, odolnosti a spolahlivosti.
kamos dufam nerobi v servise hp v blave :D pretoze som potom jeho kolega :D najskorej teda :shock:
inak ked uz vravis o compaqoch tak bacha, nieje compaq ako compaq

rada compaq presario je tiez len podradny pavilion :wink:
KoCi
Darca
Darca

mal som namysli skorej compaq 6720b a jemu podobne modely. Nie nerobi vo swisse, robi tam niekde v prdeli na galvaniho ci kde to :) Inac na swiss mame u nas momentalne tak trochu tazke srdce kvoli jednej "reklamacke" ... no uvidime co z toho vznikne :D
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Zamknuté