spomalenia/zrychlenie videa
-
Suffel
Guru
- Kontaktovať používateľa:
spomalenia/zrychlenie videa
mno tak mam tu jeden problem.. mam Pinnacle Studio 12 a robim v nom jedno video ale neviem z akeho dovodu sa mi neda ani zrychlit ani zpomalit.. teda aby som bol presnejsi ked dam rychlost a tam znizim na 60% zo 100% tak ta spomalena cas mi seka a vobec sa nespomali.. takze vedel by mi niekto pomoct ze co s tim? popripadne nejaky iny program v ktorom by sa to dalo len nech to nieje moc zlozite.. dakujem
-
Mateq
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
Re: spomalenia/zrychlenie videa
Aký máš PC? Mohla by to byť iba chybička, v 7 to bolo tak že v náhlade sekalo, ale vyrenderované video už bolo v pohode (program nestíha alebo čo). Ale mám za to že už v mojej 10 to funguje ako má... Skús niečo pokusne vyrobiť a neriešiť iba náhľady v programe, či to mude sekať aj v skutočnosti.Suffel napísal:mno tak mam tu jeden problem.. mam Pinnacle Studio 12 a robim v nom jedno video ale neviem z akeho dovodu sa mi neda ani zrychlit ani zpomalit.. teda aby som bol presnejsi ked dam rychlost a tam znizim na 60% zo 100% tak ta spomalena cas mi seka a vobec sa nespomali.. takze vedel by mi niekto pomoct ze co s tim? popripadne nejaky iny program v ktorom by sa to dalo len nech to nieje moc zlozite.. dakujem