spomalenia/zrychlenie videa

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
Suffel
Guru
Guru
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

spomalenia/zrychlenie videa

Príspevok od používateľa Suffel »

mno tak mam tu jeden problem.. mam Pinnacle Studio 12 a robim v nom jedno video ale neviem z akeho dovodu sa mi neda ani zrychlit ani zpomalit.. teda aby som bol presnejsi ked dam rychlost a tam znizim na 60% zo 100% tak ta spomalena cas mi seka a vobec sa nespomali.. takze vedel by mi niekto pomoct ze co s tim? popripadne nejaky iny program v ktorom by sa to dalo len nech to nieje moc zlozite.. dakujem
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Skus: Adobe Premere, Sony Vegas, Unlead Video Studio...
Suffel
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

aha dikes unload som skusal ale moc mi to cezto neslo.. ale este to skusim..
Mateq
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Re: spomalenia/zrychlenie videa

Príspevok od používateľa Mateq »

Suffel napísal:mno tak mam tu jeden problem.. mam Pinnacle Studio 12 a robim v nom jedno video ale neviem z akeho dovodu sa mi neda ani zrychlit ani zpomalit.. teda aby som bol presnejsi ked dam rychlost a tam znizim na 60% zo 100% tak ta spomalena cas mi seka a vobec sa nespomali.. takze vedel by mi niekto pomoct ze co s tim? popripadne nejaky iny program v ktorom by sa to dalo len nech to nieje moc zlozite.. dakujem
Aký máš PC? Mohla by to byť iba chybička, v 7 to bolo tak že v náhlade sekalo, ale vyrenderované video už bolo v pohode (program nestíha alebo čo). Ale mám za to že už v mojej 10 to funguje ako má... Skús niečo pokusne vyrobiť a neriešiť iba náhľady v programe, či to mude sekať aj v skutočnosti.
Suffel
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

no v nahlade mi seka skoro stale ked to prehram.. takze ja ked vlastne dam spravit video tak a ulozim ho a pustim tak tam kde to ma byt spomalene len to seka..
Napísať odpoveď