na začiatku sme boli siedmi, urobilo 5. na kuželoch jedna holka išla na ručnej celu jazdu do predu. chúďa toyota
Autoškola - zážitky, skúšky, policajti a všeličo
ták už som aj ja vodič. aj keď začiatočník. test na 53, kužele v pohode, jazda až na jeden blinker čo som nedal tiež ok. asi si to ani nevšimol
policajt celkom v pohode, aj keď nam inštruktor hovoril, že inak je dosť prísny. ale vraj sa ponáhlal
na začiatku sme boli siedmi, urobilo 5. na kuželoch jedna holka išla na ručnej celu jazdu do predu. chúďa toyota
. samozrejme jej to aspoň 3x skapalo
ale policajt bol v aute a naštastie si to nevšimol. potom inštruktor otvoril dvere a povedal, že "čotakto si dať dole ručnú?" nakoniec ale spravila.
-
Tripmaster
Light Star
- Kontaktovať používateľa:
-
makaveli
King
tak toto je podla mna riadny hoax, to je nerealne.. preco by sa to malo zvysovat..? podla mna reci typu jedna babka povedala..Syfon napísal:údajne po zavedeni eura by sa mali ceny vodicskeho zjednotit s tymi europskimi, co by znamenalo cenu okolo 700€, hovoril mi to instruktor, ale na 100% nikto nic nevie
Ak sa autoskoly dohodnu daju si cenu aku chcu. Ved v BB stoji vodicsky vsade v priemere 11 000 Sk vo Zvolene 8000 a v Detve rovnako ako v ZV ak nie o nieco menej. Co je trochu zvlastne...
Dost to ovplyvni aj novy cestny zakon ak to budu robit sukromnici tak cena urcite hore nepojde.
BTW Hoax to nebude
hovoril mi to sam instruktor autoskoly, neviem kde to pocul alebo kde im to hovorili, ale urcite to je dvoveryhodnejsie ako keby som to pocul niekde v krcme 
Co je ale podstatne, ze nik nezaruci, ze sa od noveho roku nezvysi cena vodicskeho preto ho treba robit cim skor.
Dost to ovplyvni aj novy cestny zakon ak to budu robit sukromnici tak cena urcite hore nepojde.
BTW Hoax to nebude
Co je ale podstatne, ze nik nezaruci, ze sa od noveho roku nezvysi cena vodicskeho preto ho treba robit cim skor.
-
makaveli
King
myslis ten, ktory poslanci neschvalili..?Syfon napísal:Dost to ovplyvni aj novy cestny zakon
ooo sam velky instruktor autoskoly.. vies, ze aj nam ked sme si robili vodicak, hovorili, ze od noveho roku bude stat vodicak 2-krat tolko.. vodicak mam od juna 2005, vtedy som zan zaplatil 10500 a teraz stoji prekvapivo stale cca rovnako.Syfon napísal:BTW Hoax to nebudehovoril mi to sam instruktor autoskoly
a presne o toto ide.. robte si vodicaky, cim skor, bude to 2-krat drahsie.. (..a mozno ani nebude, ale budeme mat aspon kseft)Syfon napísal:Co je ale podstatne, ze nik nezaruci, ze sa od noveho roku nezvysi cena vodicskeho preto ho treba robit cim skor.
No ale myslím, že je dosť pravdepodobné, že sa cena za kurz vyšplhá vyššie, ako je teraz...Ja som platil za vodičák 8700 Sk v auguste a viem, že som patril do kurzu, ktorý ako posledný platil nižšiu cenumakaveli napísal:a presne o toto ide.. robte si vodicaky, cim skor, bude to 2-krat drahsie.. (..a mozno ani nebude, ale budeme mat aspon kseft)
Zase si myslím, že nebude až 2 - krát drahší, to sa mi zdá prehnané, ale cena asi porastie
Ten zakon skor ci neskor do platnosti pride. Nevidim dvovod preco si kurz nespravit skor ako cakat a potom nadavat, ze je kurz drahsi (ak bude). Tento rok siel vodicsky v BB o 4000 hore a situacia bola rovnaka ako teraz, tiez nikto nemal presne informacie a len sahovorilo, ze pojde hore a siel = nikto nezarucuje ze cena bude rovnaka aj v novom roku.
mna tiez minuleho roku nalanarili, ze ked sa prihlasim do konca r07, tak nebudem musiet robit kurz prvej pomoci... a hla, musim
biznis je biznis
ja si myslim, ze bezprostredne po zmene meny sa ceny rapidne zvysovat nebudu, no po istom case si to uz budu korigovat ako bude treba a prisposobovat sa standardom
biznis je biznis
ja si myslim, ze bezprostredne po zmene meny sa ceny rapidne zvysovat nebudu, no po istom case si to uz budu korigovat ako bude treba a prisposobovat sa standardom
kukiak: taky bezny kurz trva asi tak 3 mesiace + cakanie na skusky, takze take 3-4 mesiace pred 18 si mozes robit vodicsky
smejo: ako kde, niekolky spoluziaci robili na rozhrani rokov a nemuseli robit kurz prvej pomoci,
tiez ma prehovarali aby som robil skor vodicsky akosi som to odkladal a zarobil som si 4 tisic
my bad
smejo: ako kde, niekolky spoluziaci robili na rozhrani rokov a nemuseli robit kurz prvej pomoci,
tiez ma prehovarali aby som robil skor vodicsky akosi som to odkladal a zarobil som si 4 tisic
-
Vesper
Professional
Tam slo o to kedy bude oficialne ukonceny kurz, takze ak sa autoskola dohodla so ziakmi, ze oficialne ukoncia kurz koncom decembra, ale este si budu dorabat jazdy atd, tak nebol kurz potrebny a naopak ak mali napisane oficialne ukoncenie hoci aj 1.1. tak uz ich policajti ku skuskam nepustiliSyfon napísal:smejo: ako kde, niekolky spoluziaci robili na rozhrani rokov a nemuseli robit kurz prvej pomoci,
tiez ma prehovarali aby som robil skor vodicsky akosi som to odkladal a zarobil som si 4 tisicmy bad