Autoškola - zážitky, skúšky, policajti a všeličo

Autá, motorky, tuning a všetko okolo...
Curuj
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Curuj »

ták už som aj ja vodič. aj keď začiatočník. test na 53, kužele v pohode, jazda až na jeden blinker čo som nedal tiež ok. asi si to ani nevšimol :) policajt celkom v pohode, aj keď nam inštruktor hovoril, že inak je dosť prísny. ale vraj sa ponáhlal :D
na začiatku sme boli siedmi, urobilo 5. na kuželoch jedna holka išla na ručnej celu jazdu do predu. chúďa toyota :) . samozrejme jej to aspoň 3x skapalo :lol: ale policajt bol v aute a naštastie si to nevšimol. potom inštruktor otvoril dvere a povedal, že "čotakto si dať dole ručnú?" nakoniec ale spravila.
kukiak
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa kukiak »

Btw, co je na tych reciach ze bububu, robte vodicaky este teraz v starom roku, lebo v novom to bude o neviem kolko krat drahsie ?
Syfon
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Syfon »

údajne po zavedeni eura by sa mali ceny vodicskeho zjednotit s tymi europskimi, co by znamenalo cenu okolo 700€, hovoril mi to instruktor, ale na 100% nikto nic nevie
Tripmaster
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Tripmaster »

toto ma velmi znepokojilo :shock:
makaveli
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa makaveli »

Syfon napísal:údajne po zavedeni eura by sa mali ceny vodicskeho zjednotit s tymi europskimi, co by znamenalo cenu okolo 700€, hovoril mi to instruktor, ale na 100% nikto nic nevie
tak toto je podla mna riadny hoax, to je nerealne.. preco by sa to malo zvysovat..? podla mna reci typu jedna babka povedala..
smejo
Addict
Addict

Príspevok od používateľa smejo »

neskor mozno, ale bezprostredne po zmene by to nemalo byt tak... menime menu, nie ceny! :D :D
Syfon
Guru wannabe
Guru wannabe

Ak sa autoskoly dohodnu daju si cenu aku chcu. Ved v BB stoji vodicsky vsade v priemere 11 000 Sk vo Zvolene 8000 a v Detve rovnako ako v ZV ak nie o nieco menej. Co je trochu zvlastne...

Dost to ovplyvni aj novy cestny zakon ak to budu robit sukromnici tak cena urcite hore nepojde.

BTW Hoax to nebude :D hovoril mi to sam instruktor autoskoly, neviem kde to pocul alebo kde im to hovorili, ale urcite to je dvoveryhodnejsie ako keby som to pocul niekde v krcme :)

Co je ale podstatne, ze nik nezaruci, ze sa od noveho roku nezvysi cena vodicskeho preto ho treba robit cim skor.
makaveli
King
King
Kontaktovať používateľa:

Syfon napísal:Dost to ovplyvni aj novy cestny zakon
myslis ten, ktory poslanci neschvalili..?
Syfon napísal:BTW Hoax to nebude :D hovoril mi to sam instruktor autoskoly
ooo sam velky instruktor autoskoly.. vies, ze aj nam ked sme si robili vodicak, hovorili, ze od noveho roku bude stat vodicak 2-krat tolko.. vodicak mam od juna 2005, vtedy som zan zaplatil 10500 a teraz stoji prekvapivo stale cca rovnako.
Syfon napísal:Co je ale podstatne, ze nik nezaruci, ze sa od noveho roku nezvysi cena vodicskeho preto ho treba robit cim skor.
a presne o toto ide.. robte si vodicaky, cim skor, bude to 2-krat drahsie.. (..a mozno ani nebude, ale budeme mat aspon kseft)
Pilifo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Pilifo »

makaveli napísal:a presne o toto ide.. robte si vodicaky, cim skor, bude to 2-krat drahsie.. (..a mozno ani nebude, ale budeme mat aspon kseft)
No ale myslím, že je dosť pravdepodobné, že sa cena za kurz vyšplhá vyššie, ako je teraz...Ja som platil za vodičák 8700 Sk v auguste a viem, že som patril do kurzu, ktorý ako posledný platil nižšiu cenu :roll:

Zase si myslím, že nebude až 2 - krát drahší, to sa mi zdá prehnané, ale cena asi porastie :?
Syfon
Guru wannabe
Guru wannabe

Ten zakon skor ci neskor do platnosti pride. Nevidim dvovod preco si kurz nespravit skor ako cakat a potom nadavat, ze je kurz drahsi (ak bude). Tento rok siel vodicsky v BB o 4000 hore a situacia bola rovnaka ako teraz, tiez nikto nemal presne informacie a len sahovorilo, ze pojde hore a siel = nikto nezarucuje ze cena bude rovnaka aj v novom roku.
kukiak
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa kukiak »

Co znamena skor? Akoze u nas su ludia co zacinaju s kurzom teraz a 18 maju v aprili..
smejo
Addict
Addict

mna tiez minuleho roku nalanarili, ze ked sa prihlasim do konca r07, tak nebudem musiet robit kurz prvej pomoci... a hla, musim
biznis je biznis ;)

ja si myslim, ze bezprostredne po zmene meny sa ceny rapidne zvysovat nebudu, no po istom case si to uz budu korigovat ako bude treba a prisposobovat sa standardom
Syfon
Guru wannabe
Guru wannabe

kukiak: taky bezny kurz trva asi tak 3 mesiace + cakanie na skusky, takze take 3-4 mesiace pred 18 si mozes robit vodicsky

smejo: ako kde, niekolky spoluziaci robili na rozhrani rokov a nemuseli robit kurz prvej pomoci,

tiez ma prehovarali aby som robil skor vodicsky akosi som to odkladal a zarobil som si 4 tisic :D my bad
smejo
Addict
Addict

nevyjadril som sa uplne presne :)
som 90ka rocnik, takze preto ma nahovarali, aby som sa nahlasil este koncom roka 07, ze nebudem musiet robit kurz - no pre tych, co mali este aj skusky do konca roka, tak ti ten kurz robit nemuseli, to je jasne :)
mobiloman
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa mobiloman »

ja si zacinam robit vodicak teraz a 18 mam az v 6/2009
Vesper
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Vesper »

Syfon napísal:smejo: ako kde, niekolky spoluziaci robili na rozhrani rokov a nemuseli robit kurz prvej pomoci,

tiez ma prehovarali aby som robil skor vodicsky akosi som to odkladal a zarobil som si 4 tisic :D my bad
Tam slo o to kedy bude oficialne ukonceny kurz, takze ak sa autoskola dohodla so ziakmi, ze oficialne ukoncia kurz koncom decembra, ale este si budu dorabat jazdy atd, tak nebol kurz potrebny a naopak ak mali napisane oficialne ukoncenie hoci aj 1.1. tak uz ich policajti ku skuskam nepustili
palikala
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa palikala »

Jaaaj ludia tak som uz aj ja konecne spravila ten vodicak :D

Ale mam otazku, kam si ho mam ist vybavit? Policajt ma odkazal na ten miestny urad ci co, a ze mam zobrat aj obciansky preukaz a 200sk kolok...a to je vsetko?? Uz nic viac netreba?
makaveli
King
King
Kontaktovať používateľa:

palikala napísal:...
no, mala by si ist na dopravny inspektoriat, tam sa nieco vypise, odovzdas kolok, odfotia ta, spravis podpis na vodicak a povedia ti o aku dobu si mas prist po vodicak, myslim ze je to tak..
Curuj
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Curuj »

u nás to funguje ako písal makaveli, až na to, že keď ten preukaz vyhotovia, pošlú SMS, že môžeš prísť :wink: zrovna dnes mi taká prišla, zajtra si preň idem :smt023
palikala
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa palikala »

Ano, bolo to tak, prides, odfotis sa a odides....

Ale aj tak mi to pride take divne, oni si snad overuju ci som tie skusky naozaj spravila? Ked neziadali ziadne potvrdenie o urobeni skusok ani z autoskoly nic...
Napísať odpoveď