johnzeek napísal:jozinko, neboj sa ty nic, po par finskych dychoch budes velmi zhovorcivy
tak teda na kedy mam dat reserve? skusim vybavit gaucik vpredu, tam je naj
Mne je to viac-menej jedno. Staci mi dat vediet a ak to nebude streda pred cca 18:30 tak urcite pridem (teda okrem vikendu)
johnzeek napísal:jozinko, neboj sa ty nic, po par finskych dychoch budes velmi zhovorcivy
tak teda na kedy mam dat reserve? skusim vybavit gaucik vpredu, tam je naj
No ked ten fisky dych dopadne tak ako si mi ho opisoval u Dejviza, tak to je celkom supa .
KoCi napísal:btw nepremenovali ten finsky dych na faraonov? tak sa mi mari.. V nebre som dlho nebol, je to taka mala atrakcia (najma tie nazvy v napojovom listku )
To neviem, ale budu rozumiet aj ked popytas finsky
Najlepsi je aj tak Paliho odpal (80% rum + 80% vodka)
Ale najnovsie mi nejak zachutila aj Cesta (80% rum + karamel)
A to inak rum vobec nepijem
GothaR - tu cestu som mal tiez.. vzniklo pri prilezitosti rozkopanej ulice pri nebre .. jak sa volala? Rozkopana cesta ci? .. na Paliho odpal som si podla opisu vzniku tejto silnej "malinovky" netrufol dpc davno som nebol v KE, musim to niekedy napravit... (btw aj vam pripomina pustna burka ako keby hm.. sa niekto do toho vysemenil? )
v bernarde tiez nedavno skusali nejake hefty s klubovymi kartami, no asi sa to neuchytilo, kedze som tam bol cca 2 tyzdne dozadu a nik po mne nic nechcel (az na OP - no problem )
KoCi napísal:(btw aj vam pripomina pustna burka ako keby hm.. sa niekto do toho vysemenil? )
to mi pripominal, hmmm, uz ani neviem ako sa to volalo - orgazmus? (tusim vodka so smotanou)
KoCi napísal:GothaR - tu cestu som mal tiez.. vzniklo pri prilezitosti rozkopanej ulice pri nebre .. jak sa volala? Rozkopana cesta ci? .. na Paliho odpal som si podla opisu vzniku tejto silnej "malinovky" netrufol dpc davno som nebol v KE, musim to niekedy napravit... (btw aj vam pripomina pustna burka ako keby hm.. sa niekto do toho vysemenil? )
Ten odpal je super, my sme mali tusim 3 a k tomu este cosi, plus este nejake pivka a bola sranda
Pustnu burku si dal kamos a ano, pripadalo nam to ako semeno
Inak aj Mozog je fajn (Absinth+vajecny liker)
Ludia mohli by ste uz nieco spravit presov , kosice alebo nieco take (vychod) lebo rad by som s niektorimi pokecal aj osobne mohla by byt supa ja viem o dvoch až štyroch z mojho mesta čo by šli ( hojkači)
nooo to by bola supa , si vezmem v skole volno treba pozhanat este niekoho ja sa spytam P3bo-a a seseneho jablka a hlane by sa mohol ozvat niekto odtial aby vybral podnik alebo co