k teme:myslim ze sa zacnem viac zaujimat o politiku,o tej NR som nevedel,to som rad,ze uz svita k lepsim casom
btw,kde najdem aktualne a ak je mozne objektivne info o diani u nas?
Jeden fajn server si tak hovoriHolubar napísal:myslim ze poprvykrat na tomto fore pouzijem na niekoho tlacitko ignore...Les zobud sa,stracas sudnost,nikde tu nenajdes rasisticke vyjadrovanie-ak vobec chapes ten pojem,ikovan objektivne (s malou davkou subjektivizmu,ktora je vsak v kazdom z nas)zhodnotil posobenie SMK na Slovensku...
k teme:myslim ze sa zacnem viac zaujimat o politiku,o tej NR som nevedel,to som rad,ze uz svita k lepsim casom![]()
btw,kde najdem aktualne a ak je mozne objektivne info o diani u nas?
Kód: Vybrať všetko
prop.sk
A kde konretne??? Myslis prispevok dve strany spat co je dolu na stranke??? Ved povedal len pravdu.Les napísal:To reagujes na mna? To co pisal ikovan dve strany dozadu uz nevidis? To nieje rasisticke? Velmi sa cudujem, ze ten kto napise ako to tu naozaj chodi na tomto fore nakoniec dostane basu a ostatni si veselo budu nadavat na Madarov.
Hojko kasli na to. To je zbytocne... Mne len islo o to ze sa nenecham urazat ze som rasista.hojko napísal:A kde konretne??? Myslis prispevok dve strany spat co je dolu na stranke??? Ved povedal len pravdu.
Kód: Vybrať všetko
http://www.rasizmus.sk/show.stm?x=141Nepisal si nahodou, ze ma ignorujes?Holubar napísal:4Les:tam si chod najprv ozrejmit pojmy potom sem pis tie tvoje bludyKód: Vybrať všetko
http://www.rasizmus.sk/show.stm?x=141
Ak sa nemylim, bolo to uz vcera (alebo aspon nieco take som niekde cital), no osobne mi je to jedno. Ked je niekto rad, ze moze spachat samovrazebny atentat, tak je to jeho problem, zial na to doplacaju ludia v okoli.ikovan napísal:Inac co si myslite o dnesnom samovrazednom utok na ambasadu SR v Iraq? Je to vysledok zahranicnej politiky, alebo dôsledok členstva v NATO
Postavim otazku inac /a necham to v tejto teme lebo to s politikou suvisi/.hojko napísal:Ak sa nemylim, bolo to uz vcera (alebo aspon nieco take som niekde cital), no osobne mi je to jedno. Ked je niekto rad, ze moze spachat samovrazebny atentat, tak je to jeho problem, zial na to doplacaju ludia v okoli.