nikdy nezmárniš pár korún navyše za oblek zbytočne, keď si ho dáš ušiť na mieru. Ale s kravatou a košeľou sa občas natrápiš, to je pravda. No dnes je už celkom bežné (a nie je to ani nejako "neslušné") keď si nedáš kravatu vôbec, ale iba košeľu s rozhalenkou (spejšl na to strih)mirak2 napísal:no dokym som nasiel oblek co mi sadol na moju postavu tiez som sa pomerne dost nahladal.....este vacsie problemy boli potom s hladanim vhodnej kravaty xD
Šaty na stužkovú
-
hojko
Site Admin
- Kontaktovať používateľa:
Sepiroth: Pripadne miesto kosele pouzijes natelnik ci rolak, tak ako je to bezne vidiet u sportovcov. Je to pohodlnejsie, ale na stuzkovu kde budu mat vsetci kravaty ci motylik to asi nie je najvhodnejsie. Inak este existuju kosele s vystuzenym golierom a su v takom tvare, ze nie je mozne uviazat tam kravatu ani motylik.
mirak2: Nechapem co je zlozite na kupe kosele a kravaty, skusena predavacka ti za par minut trafi presne to co sa ti hodi. Co sa tyka obleku, tak to beriem, ale kupa kosele a kravaty???
mirak2: Nechapem co je zlozite na kupe kosele a kravaty, skusena predavacka ti za par minut trafi presne to co sa ti hodi. Co sa tyka obleku, tak to beriem, ale kupa kosele a kravaty???
-
Tomasko
Guru wannabe
- Kontaktovať používateľa:
Ked mas peniaze, odporucam Peek&Cloppenburg v Bratislave v Auparku alebo Avione, tam mas dost dobry vyber kosiel a kravat, ja som si ten obchod dost oblubil, aj zlavy tam byvaju dobre.
A s tou kravatou ma hojko pravdu.
Je to dobre, ked napriklad chodis do roboty v kvadre, ale inak na slavnostnu prilezitost treba kravatu, motylik osobne nemusim a myslim, ze okrem smokingu to uz ani nie je moderne
Mylim sa?
A s tou kravatou ma hojko pravdu.
Je to dobre, ked napriklad chodis do roboty v kvadre, ale inak na slavnostnu prilezitost treba kravatu, motylik osobne nemusim a myslim, ze okrem smokingu to uz ani nie je moderne
šaty na stužkovu
ja mam akurat na predaj jedny krasne červene šaty na stužkovu aj s kabelkou, viac info a foto najdete tu: http://oblecenie.bazos.sk/inzerat/10249 ... belkou.php
-
mirak2
Hardcore addict
tak ja osobne som chcel jednu farbu kosele ale nemali ju v mojej velkosti a uz bol v podstate sibenicny termin, takze som nemohol vymyslat a behat po obchodoch...a potom sa mi nepacil vzor na kravate....nakoniec som vzal to co mi poradila predavacka v spolupraci s mojou mamou a dokym som dosiel domov tak som si vsugeroval ze je to okejhojko napísal:mirak2: Nechapem co je zlozite na kupe kosele a kravaty, skusena predavacka ti za par minut trafi presne to co sa ti hodi. Co sa tyka obleku, tak to beriem, ale kupa kosele a kravaty???
-
fikus-kukis
Guru wannabe