Rozisli sme sa, chodil som s inou a teraz ju chcem spat.
No oka uvidime ako sa to vyvynie a hlavne to ako mi bude pisat, zalezi len na nej a byt na jej mieste neviem co by som spravil, ked ma staleho chalana vs mna( a po tom vsetkom co so spravil tak neviem ako sa rozhodne, no na druhej strane nevyzera ze by sa velmi za tym chalanom trhala)
//autoeditácia príspevku ( 06 Oct 2008, 18:42 )
NOo po dlhsom odmlcani sa k vam prihovaram opat
Takze ako ste vraveli dievca sa ozvalo ale nedalo to az tak jasne najavo ale z nicoho nic mi raz vecer napisala SMSku ci jej chybam lebo ja jej velmi a ze na mna stale mysli... Aaaa teraz ked si piseme tak je to uplne ze super a chcela si precitat tu basen, tka aj tu som jej poslal a bola z nej fakt ze mimo a povedala ze si ju musi precitat ete vela krat lebo je fakt super.. A ze nevie pochopit ako a cim si toto zasluzila - cim si zasluzila mna...
NO ako ja som z toho fakt mimo ale ete nechcem nic robit mozno pride teraz v sobotu pozriet na to daavno dohodnute kocikovanie mojej netere tak uvidime
Ale tak dufam ze to vsetko vyjde lebo to dievca fakt ze velmi velmi lubim.
//autoeditácia príspevku ( 06 Oct 2008, 18:42 )
NOo po dlhsom odmlcani sa k vam prihovaram opat
-
midnight_man
Guru
-
midnight_man
Guru
No sak to, ja len tak ze v tom prispevku sa sprava maximalne egoisticky...len on a ona. Pritom dievca ma chalana a zjavne ani jej to nevadi. To sa dostavame k tej casti, kde ti poviem ze taka holka nestoji za makove zrniecko pretoze kludne o 2 mesiace toto iste spravi tebe. Ale samozrejme to ty teraz nevidis, respektive nechces vidiet 
Chalani nie ze by som sa na to nechecl pozriet alebo by som to nevidel, ale jo ma chalana a preto nemozem a nechcem doslova ze nic riesit, je to uz na nej co spravi, preto mi mozno dala najavo aspon tou smskou a spravou ze jej nie som lahostajny ale na druhej strane si odomna drzi co najv. odstup, lebo ako mi raz napisala nemoze spravit tomu chalanovi to co som ja spravil jej ze som sa s nou rozisiel "len tak" ... a ma pravdu a nie ze by bola nejaka... nie nie to by ste ju museli poznat. Ale zoberte si naco sa maju trapit minimalne 2 ak nie 3, ked vieme ze chcem iba ju a na druhej strana mozno aj ona ale ma chalana o ktorom si mysli ze co vsetko pre nu spravil - lenze on ju klame a to jej uz nemozem povedat, lebo viete ako by to vyznelo... Takze musim byt pekne ticho aj ked viem ze jej on ublizuje... Nie doslova ze ju podvadza ale ked raz slubim ze prestanem fajcit atd a odidim od nej a hend is zapalim a stale ju drzim v tej milnej predstave tak potom co k nej on citi?
-
midnight_man
Guru
Zucker, ked si pri tom fajceni, tebe sice meno Lúšťa nic nevravi, ja viem
ostatni vedia.... tiez jej vtedy ten chalan slubil ze prestane pit a fajcit, a co zabava to bol v rohu spity
aj ja som s nou napisal komu SMS
a vies co? ti dvaja su spolu doteraz. Ako som minule spominal, proste toto jednoznacne neznamena ze im to neklape, mozno sa ti zda ze dievca javi nejaky zaujem o teba, aj ja som si myslel...no bohuzial ich zmyslanie je troska ine. Cize si na to treba davat pozor a nie len tak ze si povies hej hej ved budem opatrny
ja viem uz teraz ze nebudes, prakticky kym si to nevyskusas....neuveris
Pre zaciatok by som teraz do toho radsej nestuchal ok? nechaj tomu isty volny priebeh
Volny priebeh?
A to ako co? Vsak ak chce za mnou prist sama tak ju mam odradit? To by som bol asi dost na hlavnu nie? A ja si neslubujem od toho ked sem pride ze to nieco znamena ale je to urcita moznost ako zistit co dievca chce a ked mi raz davnejsie povedala o nich dvoch (vtedy ked sme si len tka pisali) ze ona ma toho chalana moc rada ale lubit znamena nieco ine a to uz asi neciti ale nechce mu ublizit tym ze sa rozidu alebo tak, lebo sa vidia fakt ze velmi velmi malo a ich vztah je - neviem ci sa to da nazvat vztahom... Je jasne ze je to vsetko na hlavu a ze v tom ma asi kazdy z nas zmatok ale tak uvidime napr sobotu ak sem pride, ci da nejake gesto alebo nieco naznaci... Vravim nechavam to uz len na nu... A uvidime aj dnes zajtra pozajtra ked mi napise co a ako mi napise a vavim treba verit ale nerobit i velke nadeje aby sa clovek nesklamal
//autoeditácia príspevku ( 09 Oct 2008, 20:44 )
ahojte.. takze sa k vam znovu prihovaram.. veci sa maju tak ze ta bab pride ku nam sobotu ideme kocikovat neterku a prejst sa a moja starka ma dom v ktorom nikto nebyva a sem tam sme tam chodievali, tak som bol dnes v kvetinarstve a teta mi odklada lupene ruzi a nachystam to v tom dome tak ze rosprestriem na zem biele plachty zaoalim tam vela sviecok rosipem lupene ruzi a do stredu tam cervenu ruzu s listom v ktorom jej nieco pekne napisem a pustim tam hudbu - tie sladaky ktore ma rada a dovediem ju tam so satkou na ociach
ja si myslim ze je to celkom dobry napad a tam sa uvidi co a ako citi a co sama spravi.. je to dobry napad nie? a za to nic nedam ked to skusim, prinajhorsom ju aspon pekne prekvapim 
//autoeditácia príspevku ( 09 Oct 2008, 20:44 )
ahojte.. takze sa k vam znovu prihovaram.. veci sa maju tak ze ta bab pride ku nam sobotu ideme kocikovat neterku a prejst sa a moja starka ma dom v ktorom nikto nebyva a sem tam sme tam chodievali, tak som bol dnes v kvetinarstve a teta mi odklada lupene ruzi a nachystam to v tom dome tak ze rosprestriem na zem biele plachty zaoalim tam vela sviecok rosipem lupene ruzi a do stredu tam cervenu ruzu s listom v ktorom jej nieco pekne napisem a pustim tam hudbu - tie sladaky ktore ma rada a dovediem ju tam so satkou na ociach
-
midnight_man
Guru
Fuha, tak o tomto sniva snad kazde dievca. No ja by som sa asi vyparila od radosti ked by mi to priatel pripravil. Asi mu nenapadne podsuniem tvoj prispevok ze taki chlapi vobec nie su z kozmuzucker napísal: ahojte.. takze sa k vam znovu prihovaram.. veci sa maju tak ze ta bab pride ku nam sobotu ideme kocikovat neterku a prejst sa a moja starka ma dom v ktorom nikto nebyva a sem tam sme tam chodievali, tak som bol dnes v kvetinarstve a teta mi odklada lupene ruzi a nachystam to v tom dome tak ze rosprestriem na zem biele plachty zaoalim tam vela sviecok rosipem lupene ruzi a do stredu tam cervenu ruzu s listom v ktorom jej nieco pekne napisem a pustim tam hudbu - tie sladaky ktore ma rada a dovediem ju tam so satkou na ociachja si myslim ze je to celkom dobry napad a tam sa uvidi co a ako citi a co sama spravi.. je to dobry napad nie? a za to nic nedam ked to skusim, prinajhorsom ju aspon pekne prekvapim
Hmm no tkaze veci sa maju tak ze mi dnes vecer pisala a som s nou volal ze sa pohadala s rodicmi a ze ju nechcu tym apdom za mnou pustit.. ako nehadali sa kvoli nam ale ako trest jej vraj dali toto.. ako bola z toho dost smutna - vsak som to pocul v telefone ale tak mi povedala ze sa posnazi nieco spravit a rano mi napise ci teda pride. tak mi prosim drzte palce aby to nakoniec vyslo
diki
//autoeditácia príspevku ( 11 Oct 2008, 8:21 )
No tak dnes rano mi prisla sms ze teda nepride
ze ju to velmi velmi mrzi ale aj taka ju nepustili - takze nenecham vyjst vsetko na zmar tka to co osm nachystal tka jej to odfotim a mozno uvidi apson kolko namahy ma to stalo aby som nieco take mohol spravit. dufam ze uvidi a konecne sa aspon rozhodne co chce 
//autoeditácia príspevku ( 11 Oct 2008, 8:21 )
No tak dnes rano mi prisla sms ze teda nepride
hmmm uz len ten nazov "Rozisli sme sa, chodil som s inou a teraz ju chcem spat." hovori otom co ty chces.......len tak nahodou nerozmyslal si aj co ona chce???ja byt nou tak ti nedoverujem.....ked si ju raz podviedol tak je velka sanca ze to urobis znovaa a myslim si ze si ju nemiloval.....keby si ju miloval tak jej to neurobis.....rozmyslaj co robis....urobil si chybu a ona to musi vediet ze si to uvedomujes....hovorim ja byt nou nikdy by som ti neveril....cize ziskat ju je podla mna hlupost......mal by si sa jej v kazdom pripade ospravedlnit ponuknut priatelstvo a neskor(NAOZAJ NESKOR)sa o nieco pokusit.....ale myslim si ze si ta nezasluzi.....promin bratu pravdaa boli ale klamat nemienim....bohuzial....zalezi teraz vsetko natebe.....ako sa ty posnazis...ale si pis ze ta abude viacupodozrievat.Napr. ked ta uvidi s inou babou a tak .....ale drzim palce...
Takze nvm ci si si vsetko precital ako a co je tam napisane - nejde o to ze mi nedoveruje, ona mi doveruje lebo mala 100 sanci zistit ze mi moze doverovat len tam ide momentalne o nieco ine - nie o doveru.. tak si to precitaj este razA7X napísal:hmmm uz len ten nazov "Rozisli sme sa, chodil som s inou a teraz ju chcem spat." hovori otom co ty chces.......len tak nahodou nerozmyslal si aj co ona chce???ja byt nou tak ti nedoverujem.....ked si ju raz podviedol tak je velka sanca ze to urobis znovaa a myslim si ze si ju nemiloval.....keby si ju miloval tak jej to neurobis.....rozmyslaj co robis....urobil si chybu a ona to musi vediet ze si to uvedomujes....hovorim ja byt nou nikdy by som ti neveril....cize ziskat ju je podla mna hlupost......mal by si sa jej v kazdom pripade ospravedlnit ponuknut priatelstvo a neskor(NAOZAJ NESKOR)sa o nieco pokusit.....ale myslim si ze si ta nezasluzi.....promin bratu pravdaa boli ale klamat nemienim....bohuzial....zalezi teraz vsetko natebe.....ako sa ty posnazis...ale si pis ze ta abude viacupodozrievat.Napr. ked ta uvidi s inou babou a tak .....ale drzim palce...
ti drbe?...behni do najdrahsej restauracie v meste a pofot tu...ako text k tomu daj, ze vidis ty krava, toto si mohla mat ak by si prisla...zucker napísal:takze nenecham vyjst vsetko na zmar tka to co osm nachystal tka jej to odfotim a mozno uvidi apson kolko namahy ma to stalo aby som nieco take mohol spravit
spamataj sa prosim ta...urob to inokedy...pochybujem, ze chce vidiet fotodokumentaciu
No tak to asi stacilo, kedze som jej to poslal a tam nejde o to ze ci jej to posles alebo to vidi ale ide o princip... A to splnilo svoj ucelAiden napísal:ti drbe?...behni do najdrahsej restauracie v meste a pofot tu...ako text k tomu daj, ze vidis ty krava, toto si mohla mat ak by si prisla...![]()
spamataj sa prosim ta...urob to inokedy...pochybujem, ze chce vidiet fotodokumentaciu
-
midnight_man
Guru