VideCam Suite , pomoooc :(

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
twiister
Novice
Novice

VideCam Suite , pomoooc :(

Príspevok od používateľa twiister »

ahojte, mam kameru paansonic k nej bol prilozeny cd software s nazvon videocam suite 1 , cd som bohuzial niekde odpasol a teraz som nahraty, nemate nahodou niekto toto cd , alebo aspon jeho obsah? budem moc vdacny , ne nete ako keby ani neexistovalo..dakujem zatial
jimmy_xp
King
King

Príspevok od používateľa jimmy_xp »

poriadne popozeraj a na torrentoch to najdes...a pinacle studio by ti nepomohlo???predsa je to asi lepsie ako ten tvoj origos program ze?
twiister
Novice
Novice

poviem pravdu ja som presiel asi vsetky torrent a rapid vyhladavace co poznam a nenasiel som fakt ze nic :( budem naozaj rad ked mi niekto s vas poda hocijaku cennu informaciu ako by som to mohol rozchodit , dakujem
vikko78
Medium Professional
Medium Professional
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa vikko78 »

skus toto
http://www.baydownloads.com/search.php? ... am%20suite
inak si skus na stranke vyrobcu v technickej podpore poziadat o cd.....http://www.panasonic.sk/main.php?@nav=S ... itemid=190
twiister
Novice
Novice

dakujem cenim si tvoju namahu pozret sa na to, ale ten link to je link ktory ti najde vzdy a vsetko lenze vzdy a vsetko nefunguje :) je to na principe zadas text a on vygeneruje text.iso a atd.. aa do apansonicu som pisal a oni chcu odomna 800,- za to cd ..to je ako fakt dost toto :(
makaveli
King
King
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa makaveli »

tak skus ist do datartu alebo nay alebo podobne, chod za nejakym predavacom a skus sa ho pekne spytat, ci by (si si) (ti) to nemohol napalit.. pripadne ak to tak velmi potrebujes a bude odmietavy, tak to skus uhrat, zeby si mu doniesol nejake vino/flasku za ochotu..
twiister
Novice
Novice

akoo CD som uz objednal ale nemam moc naladu zaplatit za to...pojde meste asi tie obchody skusit :) tak nevadi ,dakujem teda za rady
Napísať odpoveď