Problemik s AVASTOM
Problemik s AVASTOM
No takze som si nainstaloval AVAST home 4.8ku po tom co ma eset sklamal...len s tym avastom mam problem, po starte je ikonka modra s takym cervenym pruzkom.Ked na to kliknem napise problem s komunikaciou s RPC...samozrejme som to pozrel co to znamena na nete pisali ze problem s komukaciou sluzby Remote procedure call. vsetky podmienky co su uvedene na stranke mam dodrzane. problem je v tom ze trva to asi tak 2 min, 2 min sa komp neda ani pouzivat, musim cakat kym to inicializuje a potom uz ide vsetko ok.v com bude zrada?
-
vrtulnik
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
Re: Problemik s AVASTOM
mne sa to stalo teraz ked som instaloval avast len tak som skusil ale pocitac mi isel pomali ledva som ho restartoval a musel som ho odinstalovat a uz ide dobrejimmy_xp napísal:No takze som si nainstaloval AVAST home 4.8ku po tom co ma eset sklamal...len s tym avastom mam problem, po starte je ikonka modra s takym cervenym pruzkom.Ked na to kliknem napise problem s komunikaciou s RPC...samozrejme som to pozrel co to znamena na nete pisali ze problem s komukaciou sluzby Remote procedure call. vsetky podmienky co su uvedene na stranke mam dodrzane. problem je v tom ze trva to asi tak 2 min, 2 min sa komp neda ani pouzivat, musim cakat kym to inicializuje a potom uz ide vsetko ok.v com bude zrada?
neviem presne, ale mám pocit, že presne toto isté mi robil AVAST, keď prechádzal na novú verziu...zhodou okolností 4.8. Hneď ako sa mi stiahol AVAST 4.8, tak pri štarte PC mi asi 4minúty načítavalo AVAST a aktualizácie ťahal tiež tuším nehorázne dlho...ale potom som to buď preinštaloval znova, alebo počkal na update(nie nová verzia, ale len nejaký build), čo vyšiel za pár dní a bolo to ok.
Keci, same keci. Nevravim, ze avira musi byt zla, ale ze by avast spomaloval pc, to som si nevsimol. A u priatelky davnejsie siel na pccku s 512MB ram a Athlonom 1,1GHz a to uplne v pohode.W0Lf napísal:AVAST SPOMALUJE PC , NEOPLATI SA.
STIAHBNI SI AVIRU .
Je kvalitnejsia
A zrejme ho mas aj riadne zaplateny.vrtulnik napísal:nwm ale ja som to dal prec Very Happy mam NOD 32 to mi zatal staci Smile
-
caesar1987
Addict
-
caesar1987
Addict
Toto by mohlo byt riesenie pre teba. Avast forum
ps to caesar1987: Na jednej strane mas pravdu, no na druhej, nemozem sa len tak pozeram na kktiny, co sa popisali.
ps to caesar1987: Na jednej strane mas pravdu, no na druhej, nemozem sa len tak pozeram na kktiny, co sa popisali.
-
caesar1987
Addict
-
Mosko
Expert
j AVAST spomaluje pc a este sa aj dost mily , napr oznacuje programy za skodlive a zakauje im pristup a pod. ja mam Pandu AV+FW a som velmi spokojny + som teraz len free stiahol spywer terminator aby som sa uistil ze nemam ziadnu haved v pc a po vyse roku uzivania a behania na nete s Pandou mi naslo jedineho spywera ktoreho uz nemam !