Problemik s AVASTOM

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
jimmy_xp
King
King

Problemik s AVASTOM

Príspevok od používateľa jimmy_xp »

No takze som si nainstaloval AVAST home 4.8ku po tom co ma eset sklamal...len s tym avastom mam problem, po starte je ikonka modra s takym cervenym pruzkom.Ked na to kliknem napise problem s komunikaciou s RPC...samozrejme som to pozrel co to znamena na nete pisali ze problem s komukaciou sluzby Remote procedure call. vsetky podmienky co su uvedene na stranke mam dodrzane. problem je v tom ze trva to asi tak 2 min, 2 min sa komp neda ani pouzivat, musim cakat kym to inicializuje a potom uz ide vsetko ok.v com bude zrada?
vrtulnik
Medium Professional
Medium Professional
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: Problemik s AVASTOM

Príspevok od používateľa vrtulnik »

jimmy_xp napísal:No takze som si nainstaloval AVAST home 4.8ku po tom co ma eset sklamal...len s tym avastom mam problem, po starte je ikonka modra s takym cervenym pruzkom.Ked na to kliknem napise problem s komunikaciou s RPC...samozrejme som to pozrel co to znamena na nete pisali ze problem s komukaciou sluzby Remote procedure call. vsetky podmienky co su uvedene na stranke mam dodrzane. problem je v tom ze trva to asi tak 2 min, 2 min sa komp neda ani pouzivat, musim cakat kym to inicializuje a potom uz ide vsetko ok.v com bude zrada?
mne sa to stalo teraz ked som instaloval avast len tak som skusil ale pocitac mi isel pomali ledva som ho restartoval a musel som ho odinstalovat a uz ide dobre :D
jimmy_xp
King
King

zrovna takto som to nechcel, chcem si ponechat avast lebo som s nim spokojny (zatial az na ten problem s pomalym startom)
vrtulnik
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa vrtulnik »

jimmy_xp napísal:zrovna takto som to nechcel, chcem si ponechat avast lebo som s nim spokojny (zatial az na ten problem s pomalym startom)
nwm ale ja som to dal prec :D mam NOD 32 to mi zatal staci :)
Snake7778
Expert
Expert

Príspevok od používateľa Snake7778 »

neviem presne, ale mám pocit, že presne toto isté mi robil AVAST, keď prechádzal na novú verziu...zhodou okolností 4.8. Hneď ako sa mi stiahol AVAST 4.8, tak pri štarte PC mi asi 4minúty načítavalo AVAST a aktualizácie ťahal tiež tuším nehorázne dlho...ale potom som to buď preinštaloval znova, alebo počkal na update(nie nová verzia, ale len nejaký build), čo vyšiel za pár dní a bolo to ok.
W0Lf
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa W0Lf »

AVAST SPOMALUJE PC , NEOPLATI SA.
STIAHBNI SI AVIRU .
Je kvalitnejsia
Snake7778
Expert
Expert

Príspevok od používateľa Snake7778 »

ja som si spomalenie nejako nevšimol, mávam spustenú mozzilu 3, Wowko a ešte nejaké veci, vrátane AVASTu samozrejme....a všetko beží v pohode...a to na notebooku a ani nie dual core, ale hádať sa nejdem :)
pato83
Addict
Addict

Príspevok od používateľa pato83 »

W0Lf napísal:AVAST SPOMALUJE PC , NEOPLATI SA.
STIAHBNI SI AVIRU .
Je kvalitnejsia
Keci, same keci. Nevravim, ze avira musi byt zla, ale ze by avast spomaloval pc, to som si nevsimol. A u priatelky davnejsie siel na pccku s 512MB ram a Athlonom 1,1GHz a to uplne v pohode.
vrtulnik napísal:nwm ale ja som to dal prec Very Happy mam NOD 32 to mi zatal staci Smile
A zrejme ho mas aj riadne zaplateny. :idea:
caesar1987
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa caesar1987 »

nerieste tu to ze co je rychle alebo pomale ale to ze ako vyriesit problem.
jimmy_xp
King
King

ja nehovorim ze spomaluje pc pocas jeho behu, proste ked ho len zapnem tak to trva tak 2 min,potom ked uz ta ikonka sa zmeni na normalnu modru, avast ide normalne a problem uz nie je
caesar1987
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

nemas nejaky firewall, ktory by blokoval az do stvojho spoustenia internet?
je mozne ze sa avast chce aktualizovat a caka kym firewall dovoli pouzivat internet.
pato83
Addict
Addict

Príspevok od používateľa pato83 »

Toto by mohlo byt riesenie pre teba. Avast forum

ps to caesar1987: Na jednej strane mas pravdu, no na druhej, nemozem sa len tak pozeram na kktiny, co sa popisali.
jimmy_xp
King
King

dakujem za pomoc ale neopravilo sa to:( start je stale pomaly, vsimol som si taku zaujimavost ze mi to robi len pri wifi, pri lanke to ide normalne
caesar1987
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

nie je tam nejake nastavenie zvlast pre wifi?
Mosko
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Mosko »

j AVAST spomaluje pc a este sa aj dost mily , napr oznacuje programy za skodlive a zakauje im pristup a pod. ja mam Pandu AV+FW a som velmi spokojny + som teraz len free stiahol spywer terminator aby som sa uistil ze nemam ziadnu haved v pc a po vyse roku uzivania a behania na nete s Pandou mi naslo jedineho spywera ktoreho uz nemam ! :)
Napísať odpoveď