ikovan napísal:
Asi to bol ten rasizmus co som pisal. Pred dvomi stranami som toho Mikloska spominal.. to su neni zdarvi ludia
To musis povedat Lesovi a nie mne. Ja suhlasim so Slotom, ma pravdu. BTW Les tu struha frajera, skace cez SS do mna a ked chcem od neho dokaz, tak uz neodpisuje. Skoda ze nemam ten ignore liste.
MS FRANKY napísal:
to bola náhoda že práve pred naším velvyslanectvom. Ved čo my máme v Iraku? Aha Ženistou.
nebola nahoda, dostalo sa knim info ze BUSH pride do BA na sumit, no a aj fdaka CNN a BBC a inym superspravodajskym TV nevedeli najst slovensko a BA, tak potom si povedali, kua, tak aspon ambasadu im vykurme...
hojko napísal:To musis povedat Lesovi a nie mne. Ja suhlasim so Slotom, ma pravdu. BTW Les tu struha frajera, skace cez SS do mna a ked chcem od neho dokaz, tak uz neodpisuje. Skoda ze nemam ten ignore liste.
Si velky macher, ked si medzi svojimi. Lahsie sa pise, ked maju vsetci nazor ako ty a vychvaluju ta (neviem v com)
ikovan napísal:
taky jeden vlastny vtip: Viete preco nikdy nevedia koalicny partneri zohnat pana premiera ked potrebuju? Lebo v tej americkej riti ma slaby signal
Pravda! Ale podla mňa je amerika zlá (myslím mentalitu ludí) však sa pozriťe čo sa spravila z lesa ( sorko tie protislovenské názory má už od narodenia )
MS FRANKY napísal:
Pravda! Ale podla mňa je amerika zlá (myslím mentalitu ludí) však sa pozriťe čo sa spravila z lesa ( sorko tie protislovenské názory má už od narodenia )
Ty radsej mlč, nezil si v komunizme, tak nevies ako sa vtedy "krasne zilo".
a ked sme uz pri tej politike. UPOZORNUJEM : politika je zaklad tejto temy
Co hovorite na nevyzretost nasich politikov. Nevedia odstupit ked maju, a niektori ani vtedy ked ho o to prosia
Udam priklad zapadneho politika. Je vo vybore pre infrastrukturu v dajakom mete. Spadne most za co on nemoze. Ale odstupi lebo ho hryze svedomie ze nespravil vsetko preto aby vsetky dopravne useky v meste boli bezpecne.. Ale nasim politikom chyba asi to svedomie..
ikovan napísal:a ked sme uz pri tej politike. UPOZORNUJEM : politika je zaklad tejto temy
Co hovorite na nevyzretost nasich politikov. Nevedia odstupit ked maju, a niektori ani vtedy ked ho o to prosia
Udam priklad zapadneho politika. Je vo vybore pre infrastrukturu v dajakom mete. Spadne most za co on nemoze. Ale odstupi lebo ho hryze svedomie ze nespravil vsetko preto aby vsetky dopravne useky v meste boli bezpecne.. Ale nasim politikom chyba asi to svedomie..
Les napísal:Si velky macher, ked si medzi svojimi. Lahsie sa pise, ked maju vsetci nazor ako ty a vychvaluju ta (neviem v com)
LoL, som medzi svojimi "slovakmi". Az na jedneho, ktore sa priklana k americkej alebo madarskej narodnosti, no trosku aj k slovenskej. To co tu predvadzas je proste divadielko, zijes na Slovensku a tlacis nam kaleraby do hlavy.