How I met your mother [spoilers]

Čo beží v kine, rádiu, tv...?
Gothar
Moderátor
Moderátor
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Gothar »

CELY PRISPEVOK JE TROCHU SPOILER, ale aj tak nic podstatne neprezradza.
No tak konecne som objavil, co sa mi na dieli 4x03 nezdalo, nasiel som to na inom fore a povedal som si, to je ono!
Ta scéna s nataženými ksichty, když se Stella pokoušela ten večer zachránit, byla jednoduše příšerná. Dokonce tak, že jsem se pak musel v duchu ptát, co je na té sebestředné skupince třicetiletých dětí tak úžasného, abych sledoval jejich osudy dál?
Presne toto mi nesedelo, ved oni uz maju nieco prezite, sice stale chlastaju a bavia sa, ale trochu tolerancie voci buducej manzelke ich kamarata by nezaskodilo.
A niekto tu pisal, ze ten skok Robin bol uzasny - mne stacilo, ked Ted povedal, ze to nikto nevidel a Robin prisaha, ze sa to tak stalo a vedel som, ze to bude nieco nerealne (presne ako ked Lily a Marshall skakali z ich bytu na chodnik, lenze vtedy to bolo pouzite prvykrat a bolo to pre mna aj vtipne :) ) a teda uz nie velmi vtipne, kedze rovnaky vtip zopakovali druhykrat.
//Osobne by som bol rad, keby serial po stvrtej serii skoncil, lebo evidentne zacina stracat dych a nebolo by dobre, aby si pokazil meno rovnako ako Prison Break, ktory som dokonca prestal sledovat. Ak touto seriou skonci, tak na neho budeme moct spominat ako na skvely serial so skvelym napadom, dufam, ze peniaze nevyhraju.

//autoeditácia príspevku ( 10 Oct 2008, 15:25 )
No tak teraz som pozeral diel 2x22 a tam Ted hovori, ze Robin zila v Japonsku "for a while", takze teraz urcite odide, ale vrati sa :)
Robbie42
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Robbie42 »

Stacilo HIMYM, tato s4 je hroza...
Alofok
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Alofok »

Nie je to az take zle, sice sa nerehocem ako kon ale sa pousmievam :)

A ja ako zena sa tesim na rozuzlenie Barneyho a Robin. Kto je matka ma uz ani tak netrapi :D
ades
Guru
Guru

Príspevok od používateľa ades »

imho to bude tak, ze na 1-2 diely sa odstahuju, ale potom to nevydrzia a vratia sa spat. pripadne barney bude taky zufaly, ze odide spolu s robin, alebo ju presvedci, ze ju miluje, potom ona odide ale vrati sa kvoli tomu, ze aj ona miluje jeho. omg telenovela...
.:M4jco:.
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa .:M4jco:. »

Zajtra bude tuším HIMYM na JOJke že? Hmm zo zaujimavosti si to pozriem, ale hovoril som aj kamaratkam nech to pozru že to je celkom dobre, ale ked budu počuť ten dabing tak asi nebudu moc nadšené :? a ten výraz "Suit up!" preložili ako "Hoď sa do gala" to mi príde uplne "trápne"...takmer čokolvek by bolo lepšie než toto. Ale čo ja ja viem..zajtra uvidim
Kels
King
King

Príspevok od používateľa Kels »

nechapem preco na to vsetci zrazu p1cujete, je to stale super : ) to uz je akymsi zvykom vsetko nove opindat cele ako je... mne sa to lubi stale neviem kde vidite problem :wink:
Šu-Do
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Šu-Do »

pointa serialu sa stratila.. prva mozno aj druha seria bola podla toho ako sa serial vola.. a dalej je to uz ako prison break... skoda.. :(
napriklad taky Scrubs ma uz 7 serii a stale je to vymakane.. :) oproti HIMYM.. zatial co v HIMYM to kazia iba v tretej serii.. mozno ze nova cast prinesie daco lepsie
Gothar
Moderátor
Moderátor

Kelko napísal:nechapem preco na to vsetci zrazu p1cujete, je to stale super : ) to uz je akymsi zvykom vsetko nove opindat cele ako je... mne sa to lubi stale neviem kde vidite problem :wink:
Pozri...na dabing nadava kazdy, kto to pozera v originali, tak to vzdy bolo a aj bude.
A uroven isla v stvrtej serii dolu, to mi nikto nevyvrati, a pritom sa povazujem za velkeho fanusika himym, len proste ked sa pri tom nebavim, tak sa nebavim a asi je nieco zle.
Šu-Do
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

napriklad keby bol taky dabing aky je v Prison Break tak to by som uvital.. ale proste takyto typ serialu sa neda predabovat dokonale... co i len z polovice
Gothar
Moderátor
Moderátor

Tak nezabudnite, dnes od 11:00 na JOJ idu 2 diely :wink:
ateista
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa ateista »

Hrozny dabing jaj jak to mozu nasi tak pokazit ved sa nedrzia ani originalneho konceptu
Gothar
Moderátor
Moderátor

ateista napísal:Hrozny dabing jaj jak to mozu nasi tak pokazit ved sa nedrzia ani originalneho konceptu
Tak si to skus prelozit ty. (hlavne je, aby to bolo celkovo vtipne, nie aby sa krcovito drzali originalu)Prekladanie nie je lahke, ked sa musis drzat toho, ako rozpravaju herci na obrazovke.
Ale maju nekonzistentny preklad, najprv chceli hrat Laserovu bitku a o par minut to uz bola Laserova vojna :) Navyse Suit up bolo raz Hod sa do gala a druhykrat Nahod sa!.
Jeremy
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Jeremy »

Ten preklad je strasny. oni kazia polovicu vtipov.
Aj to s bangladesskymi zenami ved oni uplne znicili ten vtip. Barneyho mal dabovat velmi ulysny a uchylny hlas.
Himym s dabingom RIP. Fakt to pokazili
Alofok
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Alofok »

Barney skor znie ako teplos a nie ako casanova :P Lily mi znie v originali milsie, Ted mi zase znie ako pubertak. Robin je v pohode :)

Budem to kukat aj tak, aspon zabijem sobotu dopoludnie
mi-chau
Darca
Darca

Príspevok od používateľa mi-chau »

Preklad mi az tak nevadi vzhladom k tomu ze tie vtipy sa nedju prelozit tak aby to davalo zmysel a dabler to stihol povedat kym ma herec otvorene usta.. skor vyber dablerov. Barneymu by som nenalial... najskor obcianku..
Gothar
Moderátor
Moderátor

mi-chau napísal:Preklad mi az tak nevadi vzhladom k tomu ze tie vtipy sa nedju prelozit tak aby to davalo zmysel a dabler to stihol povedat kym ma herec otvorene usta.. skor vyber dablerov. Barneymu by som nenalial... najskor obcianku..
No asi tak :lol: Cudujem sa, ze to producenti nestopli v tejto podobe. Ale spolubyvajuci to pozeral a aj sa sem tam zasmial, cize zle to nie je, snad sa to uchyti. Inak kto by chcel slovenske audio v mp3, tak nech mi napise SS a poslem linky :)
Šu-Do
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

hmm.. ten dabing nie je az taky zly... akoze da sa pozerat.. urcite to nema na original.. ale ten kto nevidel eng tak svk je ok
konyk87
King
King

Príspevok od používateľa konyk87 »

dabing sa mi vobec nepacil, ale mozno to bude aj tym, ze som zvyknuty na orginalne hlasy.. "suit up!" prelozili nahodou celkom dobre :)

btw moze mi niekto z vas prosim prezradit ako prelozili "high five", ked boli v tom taxiku a cakali na Teda? som si akurat nalieval vodu a prepocul som :oops:

\\diky moc :)
Gothar
Moderátor
Moderátor

konyk87 napísal:dabing sa mi vobec nepacil, ale mozno to bude aj tym, ze som zvyknuty na orginalne hlasy.. "suit up!" prelozili nahodou celkom dobre :)

btw moze mi niekto z vas prosim prezradit ako prelozili "high five", ked boli v tom taxiku a cakali na Teda? som si akurat nalieval vodu a prepocul som :oops:
Bolo to nieco ako "Kto je za?" alebo "Hlasujeme!", uz si presne nepamatam.

//autoeditácia príspevku ( 14 Oct 2008, 10:45 )
4x04:
konecne diel zo 4tej serie, pri ktorom som sa z chuti zasmial :D
Hlavny podiel na tom ma Barney a to od zaciatku do konca :) Neviem co mali znamenat tie predchadzajuce 2 diely, ale dufam, ze sa to uz nebude opakovat (prvy bol taky uvodny, tam som ani nepocital, ze bude nejak extra vtipny).
SPOILER:
Tak zatial sa nikto nikam nestahoval, uvidime ako to bude v dalsom dieli, aj ked ten zaver cosi naznacoval, no neviem...mozno ten byt opustia iba na jeden diel, ale aj podla naznaku na konci prvej serie to vyzera tak, ze Robin do Japonska odide, aj ked pre serial by bolo lepsie, keby odisla az na konci serie a stravila tam leto, tak ako to bolo v pripade Argentiny
kukiak
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa kukiak »

Uplne super cast ! :D

Summer teeth :lol:
Napísať odpoveď