No tak konecne som objavil, co sa mi na dieli 4x03 nezdalo, nasiel som to na inom fore a povedal som si, to je ono!
Presne toto mi nesedelo, ved oni uz maju nieco prezite, sice stale chlastaju a bavia sa, ale trochu tolerancie voci buducej manzelke ich kamarata by nezaskodilo.Ta scéna s nataženými ksichty, když se Stella pokoušela ten večer zachránit, byla jednoduše příšerná. Dokonce tak, že jsem se pak musel v duchu ptát, co je na té sebestředné skupince třicetiletých dětí tak úžasného, abych sledoval jejich osudy dál?
A niekto tu pisal, ze ten skok Robin bol uzasny - mne stacilo, ked Ted povedal, ze to nikto nevidel a Robin prisaha, ze sa to tak stalo a vedel som, ze to bude nieco nerealne (presne ako ked Lily a Marshall skakali z ich bytu na chodnik, lenze vtedy to bolo pouzite prvykrat a bolo to pre mna aj vtipne
//Osobne by som bol rad, keby serial po stvrtej serii skoncil, lebo evidentne zacina stracat dych a nebolo by dobre, aby si pokazil meno rovnako ako Prison Break, ktory som dokonca prestal sledovat. Ak touto seriou skonci, tak na neho budeme moct spominat ako na skvely serial so skvelym napadom, dufam, ze peniaze nevyhraju.
//autoeditácia príspevku ( 10 Oct 2008, 15:25 )
No tak teraz som pozeral diel 2x22 a tam Ted hovori, ze Robin zila v Japonsku "for a while", takze teraz urcite odide, ale vrati sa