METAL,METAL...

Čo beží v kine, rádiu, tv...?
Thrash/Death
Star
Star
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Thrash/Death »

Majster Kat je OK, počul som pesničky čo majú na stránke... a keď nechápeš jak môže niekto Metallicu počúvať, tak máš vážny problém :lol: Uznávam že posledné albumy sú príšerné, ale prvé 4 sú pecka
UjoNecro
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa UjoNecro »

axXis napísal:P.S. Satyricon je punk rock :wink:
Nepomýli si si to s novšími Darkthrone? :x
Satyricon starší je black a novšia tvorba hm black n roll...
axxis
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa axxis »

UjoNecro napísal:Nepomýli si si to s novšími Darkthrone? :x
Satyricon starší je black a novšia tvorba hm black n roll...
Tych som mal inak tiez na jazyku len som sa zdrzal :P
edit : ak toto nieje punk tak uz fakt neviem co. Jedine co mi v tom chyba je veta:
Pánk rók je mój život.
//edit: Toymachhine - cakal si nieco ine? :D
Aealo
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Aealo »

axXis napísal:Tych som mal inak tiez na jazyku len som sa zdrzal :P
edit : ak toto nieje punk tak uz fakt neviem co. Jedine co mi v tom chyba je veta:
Pánk rók je mój život.
tak to znie uplne ako Good Charlotte a Green Day :shock:
olololwtfomg
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa olololwtfomg »

Toy M@ch!n3 napísal:tak to znie uplne ako Good Charlotte a Green Day :shock:
:smt044 :smt044 :smt044 :smt044 Tak takto dobre ma už dávno nik nepobavil xD
A7X
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa A7X »

axXis napísal:Eluveite je tiez melodic death (+folk). Pagan ako taky sa spaja cisto s blackom. A zeby bol Dimmu borgir zrovna nejaky typicky black...asi ani nie, skor sympho black. Typicke bljak metaly mas stary Mayhem, Marduk, 1349 a spol.
P.S. Satyricon je punk rock :wink:
si cisty???satyricon a punk rock???mas vsetky koliecka?? :lol:
http://www.youtube.com/watch?v=NQQdsKH3 ... re=related
nie nie je to emo
a ja to uz nerozlisujem na dalsie pod kaegorie ci je to sympho black ci ako ......je to proste black a basta
axxis
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

na obranu Satyriconu som teda cakal kadeco zo starych albumov (taka mother north) ale, ze vybalis prave KING (pesnicka z punkoveho Now diabolical) to by ma ani vo sne nenapadlo :D Co ma prosim Ta hento spolocne s black metalom okrem toho, ze ta banda black kedysi robila?
a ze nerozlisujes bljak metaly? no to robis obrovsku chybu, nieje black ako black.
Teraz nemam cas hadzat sem linky ale kludne si porovnaj taku 1349, Graveworm a Summoning a potom povedz znova ci je black ako black.
RomanB
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa RomanB »

Ja mam Now diabolical celkom rad a takisto su u mna v rebricku napr. Rebel extravaganza , alebo Dark medieval times :)
A to black nemusim ... :)
brainwirm
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa brainwirm »

axXis napísal:na obranu Satyriconu som teda cakal kadeco zo starych albumov (taka mother north) ale, ze vybalis prave KING (pesnicka z punkoveho Now diabolical) to by ma ani vo sne nenapadlo :D Co ma prosim Ta hento spolocne s black metalom okrem toho, ze ta banda black kedysi robila?
a ze nerozlisujes bljak metaly? no to robis obrovsku chybu, nieje black ako black.
Teraz nemam cas hadzat sem linky ale kludne si porovnaj taku 1349, Graveworm a Summoning a potom povedz znova ci je black ako black.
po prve volcano a now diabolical neje punk ale rock and roll :D a narez je to ci chces alebo nie !!

aa zrovna dobre priklady to niesu.. ale 1349 nepoznam, graveworm je 100%melodic black niekedy mi to pripada uz ako speed.. a okrem toho na moj vkus to prehanaju s coverami
no a summoning sak to je meditacna muzika ala enya..
RomanB
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Nechem nikoho nahnevat , ale black je uz skoro za zenitom , je strasne malo kapiel ktore sa snazia tento zapraseny hudobny zaner trosicku ozivit.
Ak neratam roznorodost teatralnych vystupov niektorcyh ultra tru fokin black metalovich kapiel.
Preto som vzdy vdacny za nieco take ako je Keep of kalessin , alebo moderny zvuk novodobejsich Satyriconov ;)
Sepiroth
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Sepiroth »

K satyriconu-nepoznám ich, vôbec, ale po zhliadnutí a vypočutí tých dvoch vídeous musím zhodnotiť, že to veru má od punk rocku veľmi ďaleko. Keď už, tak by som to prirovnal k recesistickým počinom horropunku, no ani k tým by som to do jedného vreca nehádzal. Je to také čosi blackové s punkrockovo oživenými riffmi, a to jepodľa mňa viac ako len dobré. Načo by nám, prosím Vás, páni, bolo 10 kapiel z ktorýcvh by všetky hrali čistý fucking true norwegian bljack medlll vytiahnutý z pažeráka samotného temného pána pekiel a podzemných klubov Satana, keď by všetky zneli rovnako? Nebolo by to o ničom? V hudbe (tak ako v živote-pretože hudba často život odráža) sa štýly, názory, postupy MUSIA prelínať, je to samozrejmé a je to dobré. Celé to metalistické škatuľkovanie mi príde neskutočne trápne. čo je to black metal? Snáď by som ešte prijal, keby ste povedali, že je to skupina kapiel s istými spoločnými znakmi. ASle nie, black metal je podľa fockin trú bljack medlistov to také temné chrčiace, ako kapela XY (doplňte si nejakú fockin trú blôaack medlovú norwegian pôvodnú kapelu čo pálila kíostoly-ja sa vo fockin trú bljack medle nevyznám). A všetci, čo neznejú úplne rovnako sú síce fockin hárdkór medlisti, no nie sú bljak ani trú. Takže black metal (resp čokoľvek-metal) je vlastne štýl, ktorý hrala nejaká pôvodná kapela-dve z ktorej ten-ktorý štýl "vznikol"? No to ale potom, páni, sú jedinými fockin trú a bljack medlistami tí, čo hrajú revival, lebo ktokoľvek s novými medlovými fockin nápadmi by sa zo škatuľky vymykal a už by nebol trú.
Flinstone
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Flinstone »

System of a down, Nightwish, Slipknot, Avenged Sevenfold, Metallica, Korn, Axel rudi pell z domacej scény neon union ak som nieco zabudol tak doplnim
axxis
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

joj
asi ma tu niektori zle pochopili.
Za prve ja niesom ziadnu trú pjúr bljak metalista. popravde ja black nemam rad. S tym Satyriconom to samozrejme nemyslim vazne, ze je to punk ale rozhodne to nieje black metal, jedine co sa nan trochu ponasa riffmi. Nazval by som to blackend modern rock. Ale black isto nieje mrtvy zaner, niektore kapely sa ho stale drzia a zivia ho a z ich prikladu ide vsetko to UGBM. Inak s tym co napisal Sep o blacku 100% suhlasim.

P.S. Summoning teda moc kao enya nieje, zvlast stare albumy su ambientny black ako hovado. Sialene roztahana disharmonia blacku s klavesami, neviem ci by to random clovek dokazal pocuvat...

//autoeditácia príspevku ( 13 Oct 2008, 11:00 )
este k nasej blackovej debate, ako vyzera clovek vydrbany z blacku (nutne mat znalosti kapiel, a historie blacku)

a jedno prekvapko: Lucie Bila vs. thrash metal, by ste do nej nepovedali
A7X
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa A7X »

ja by som to donej povedal......ked som ju minule videl na TV tak mala taky metal nadych.......aj ked ja jej tvorbu nemusim moc.......ale tak vidim ze sympatizuje s tymito smermi
c.a.r.n.e.
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa c.a.r.n.e. »

a co takto nazvat Satyricon black and roll? :lol: stare veci sa mi pacili, celkom som to aj pocuval ale cim novsie, tym menej sa mi to pacilo...naj album bol podlamna nemesis divina
RomanB
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Axiss asi sme sa my nerozumeli ,nazyvam black mejtl mrtvym zanrom preto lebo nic inovativneho som dost dlho nepocul syntax skladieb . pilime , par powerchordov , pilime a potom vrchol progresu v dnesnom black mejtale je nejaka acusticka pasaz :)
axxis
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

c.a.r.n.e. napísal:a co takto nazvat Satyricon black and roll? :lol: stare veci sa mi pacili, celkom som to aj pocuval ale cim novsie, tym menej sa mi to pacilo...naj album bol podlamna nemesis divina
black and roll to nazvat nemzoes, lebo to je styl prisudzovany co ja viem Venomu. Nejaky mix medzi starym rockom a blackom. Zatial co Satyricom na akoby viac gothenbursky zvuk, preto som tam dal tu fuziu modern rock+black, ale toto uz je moc drsny subgenre flamewar :D pre totalnych metal nerdov

//autoeditácia príspevku ( 13 Oct 2008, 23:18 )
dobry death metalovy mosh pit v americkom podani
jamess
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jamess »

axXis napísal:black and roll to nazvat nemzoes, lebo to je styl prisudzovany co ja viem Venomu. Nejaky mix medzi starym rockom a blackom. Zatial co Satyricom na akoby viac gothenbursky zvuk, preto som tam dal tu fuziu modern rock+black, ale toto uz je moc drsny subgenre flamewar :D pre totalnych metal nerdov

//autoeditácia príspevku ( 13 Oct 2008, 23:18 )
dobry death metalovy mosh pit v americkom podani
to skor vyzera ako breakdance... mozno to je nova vlna americkeho hiphopu? :)
axxis
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Sharon z WT s Arminom van Buurenom

heh

//autoeditácia príspevku ( 19 Oct 2008, 13:22 )
spominate si na Ed fourious guide to metal a jeho kapelu Stinkhole?
tak tu maju singel

//autoeditácia príspevku ( 02 Nov 2008, 15:13 )
tak toto tu este nebolo

:D
Maki
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Maki »

toto som minule videl u UjaNecra - a je to fakt super.... som po dlhej dobe dostal chut si vypocut Within znova.... :)
Napísať odpoveď