podoba ludi

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
qwerty-xyz

podoba ludi

Príspevok od používateľa qwerty-xyz »

Podla mna (bez toho aby som o tom studoval nieco na nete--vsimol som si to na holkach tak to na nich aj vysvetlim) sa ludia na seba podobaju a to asi takymto stylom,ze pokial date napr 200 vzorovych dievcat tak vsetky ostatne dievcata sa budu na ne podobat. Dajme tomu ze mame 2200 holiek a vyberieme 200. Zvysnych 2000 dievcat mozme po napr. desiatich priradzovat ku kazdej holke z danej dvestovky. Jednoducho sa budu podobat vo vyzore,spravani,obliekani. Preco je to tak? Okrme toho si sem tam vsimam ze isti ludia sa na seba strasne podobaju a su z opacnych koncov republiky. A su proste ako dvojicky. Vie niekto pricinu tohoto? alebo nejake odkazy na nete na nejake studie ktore by moje pozorovanie potvrdili?
ades
Guru
Guru
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa ades »

to mas tak, ze kazdeho cloveka mozes s vacsou ci mensou uspesnostou priradit do urcitej skupiny ludi. s tym nic nenarobis, to uz tak je :) pochybujem, ze by sa nejako dalo vysvetlit, preco to tak je
BX
Addict
Addict

Príspevok od používateľa BX »

Zeny su zeny... tie nepochopis :-D
Ale suhlasim s prispevkom nadomnou,
ades napísal:pochybujem, ze by sa nejako dalo vysvetlit
bolek
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa bolek »

To bude asi preto, že sú určité typy ľudí a nie je ich milión, takže po čase sa ti zdá, že sa podobajú. :)
A7X
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa A7X »

no to som si aj ja vsimol......hlavne baby nase na gympli......rozdelujem ich len na blondyny brunety,rysulky,tmavovlasky.......mena co sa mi par predstavilo neviem-lebo sa mi setky podobaju.........vajce vajcu.....este dnesnou modou ked sa 900 bab oblece ako emo a 100 jak hoperky tak to je fakt problem rozoznat.....
qwerty-xyz

fizz napísal:OMG qwerty, zase tu mame zahadne javy?! :lol:
:lol: jasneeee, to aby sa lekoklatik nenudil a mal ma za co buzerovat ostatni aby sa mohli k teme vyjadrit a par dalsich ludi pisat ze som idiot. . . :wink:
dbbz
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa dbbz »

to bude ten stadovy efekt. ide o to ze skoro kazda sa chce podobat na dnesny ideal krasy :)
A7X
Medium Star
Medium Star

dbbz napísal:to bude ten stadovy efekt. ide o to ze skoro kazda sa chce podobat na dnesny ideal krasy :)
a tu sa nastoluje otazka:Co je ideal krasy?co ak tii ludia co vnimame ako skaredich,su pekny a ti pekny su skaredy???? :wink: zaujimave ako si ludstvo vytvorilo isty ideal krasy
Eru
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Eru »

mať tvoje problémy qwerty... :)
qwerty-xyz

Eru napísal:mať tvoje problémy qwerty... :)
:roll: keby si mal moje problemy si v novinach ako dalsi samovrah. ver mi. Ja sa radsej vyventilujem na hojku,nasereim lekoklatika a par dalsich ludi a hned mi je lepsie. (aj ked lekoklatika by som si rad podal aj inym sposobom :twisted: )
P41NK1LL3R
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa P41NK1LL3R »

A7X napísal:a tu sa nastoluje otazka:Co je ideal krasy?co ak tii ludia co vnimame ako skaredich,su pekny a ti pekny su skaredy???? :wink: zaujimave ako si ludstvo vytvorilo isty ideal krasy
Ten človek je v tom prípade presne taký, akého ho vnímaš...
Prečo by ťa mala zaujímať generalizácia tvorená "väčšinou spoločnosti"?...

A qwerty-xyz: každý človek je úplne iný a to, že to nevidíš, prehliadaš alebo nemôžeš nájsť je ovplyvnené tým, že nemáš žiadny prostriedok na "dekódovanie" jeho myšlienok...
axxis
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa axxis »

kks, QWERTY, tie Tvoje temy su horsie jak cinske kolaciky pre stastie. Fakt, ze ked to clovek otvori tak vobec netusi co vypadne a nakoniec to aj tak nechape. To doma fakt seriozne rozmyslas nad takymito vecami?
lekoklatik
VIP
VIP

Príspevok od používateľa lekoklatik »

Takže kceš tým povedať, že každý 200stý človek je rovnaký? Aha. Hmm. Dobre. Veď nevadí. Aj chorý behajú po slobode. qwerty ty niesi hlupák. Nie. Ty si chorý a ani si to neuvedomuješ. Nevedomosť neospravedlňuje, neboj, vybavíme ti vozík aby si len sedkal na riťke, dáme ti papieriky, podložôčku a môžeš písať psychoanalízu, návody na samovraždu, návody pre podnikateľov, do kongresu, ako sa správať v noci v lese, kde kedy odbočiť, čo môžeme nájsť na muchotrávkach a množstvo iného. Jaj to by bolo pre teba krásne. Ako z rozprávky. :cookies:
(ako by si si ma podal? Celého by si ma zalial tvojími myšlienkovými pochodmi? Máš pravdu. Roztrhlo by ma od smiechu, zastal by mi mozog a zabudol by pracovať správne. Neboj. Len príď :) )

k téme: Myslím si že je to hlúposť. Každý sme iný. Dokonca aj dvojičky sa v niečom líšia. Aj výzorovo
MrGizmof
King
King

Príspevok od používateľa MrGizmof »

No pokial sú vo veku 13-17 tak by som povedal že aj z 900000 sa tu budú podobať... vlasny na emo, vyzerajú ako hard punk a v hlave vymetené.. no a ostatné sú tie normálne :D
A7X
Medium Star
Medium Star

lekoklatik napísal:
k téme: Myslím si že je to hlúposť. Každý sme iný. Dokonca aj dvojičky sa v niečom líšia. Aj výzorovo
suhlasim ale hovorime o podobnosti.....
P41NK1LL3R napísal:Ten človek je v tom prípade presne taký, akého ho vnímaš...
Prečo by ťa mala zaujímať generalizácia tvorená "väčšinou spoločnosti"?...
Peco by ma nemala zaujimat generalizacia tvorena vecsinou spolocnosti?
eMPiko
Addict
Addict

Príspevok od používateľa eMPiko »

Myslim, ze niekde som cital ze na svete je okolo 4000 zakladnych crt tvari, ktore potom maju dalsie odchylky, ale v koncenom dosledku sa na seba podobaju
SRneC
Addict
Addict

Príspevok od používateľa SRneC »

no akoze ked si predstavim hociktoru moju kamaratku alebo kamosa tak si nespominam ze by sa mi dakedy stalo ze som videl podobnych ludi NIE DVOJNIKOV .. na jednej ruke by sa dalo spocitat ze sme sa zasmiali ZE AHA CISTY CERNAJ alebo tak (cernaj ..kamarat)
P41NK1LL3R
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa P41NK1LL3R »

A7X napísal:Preco by ma nemala zaujimat generalizacia tvorena vecsinou spolocnosti?
Pretože je to absolútne nepodstatné...
Alebo chceš tvrdiť, že pred vyrieknutím akejkoľvek myšlienky, súdu a pod. sa najprv presvedčíš, či to korešponduje s názorom väčšiny resp. s niečím, čo je v "spoločnosti" zaužívané ako správne alebo "pravdivé" ?
Jednoducho, človek je podľa teba pekný/škaredý/má vlastnosť xy a nemusí ťa zaujímať, ako sa javí v mojich očiach...
qwerty-xyz

lekoklatik napísal:Takže kceš tým povedať, že každý 200stý človek je rovnaký? Aha. Hmm. Dobre. Veď nevadí. Aj chorý behajú po slobode. qwerty ty niesi hlupák. Nie. Ty si chorý a ani si to neuvedomuješ. Nevedomosť neospravedlňuje, neboj, vybavíme ti vozík aby si len sedkal na riťke, dáme ti papieriky, podložôčku a môžeš písať psychoanalízu, návody na samovraždu, návody pre podnikateľov, do kongresu, ako sa správať v noci v lese, kde kedy odbočiť, čo môžeme nájsť na muchotrávkach a množstvo iného. Jaj to by bolo pre teba krásne. Ako z rozprávky. :cookies:
(ako by si si ma podal? Celého by si ma zalial tvojími myšlienkovými pochodmi? Máš pravdu. Roztrhlo by ma od smiechu, zastal by mi mozog a zabudol by pracovať správne. Neboj. Len príď :) )

:lol: uz som myslel ze ma nepoctis svojim stupidnym prispevkom. Podoba som tym chcel povedat ze sa podobaju nie ze su rovnaki. a vozicek s papiermi od hlavy nepotrebujem to skor ty by si potreboval vozik,neboj vsetci clenovia hojka by ta statocne tlacili, ja by som bol posledny by som ta pustil na takom co nema brzdy dole kopcom. :D a neviem co sa tu do mna furt navazas - musi byt aspon nejaka sranda na fore nie? :roll:
Napísať odpoveď