podoba ludi
-
qwerty-xyz
podoba ludi
Podla mna (bez toho aby som o tom studoval nieco na nete--vsimol som si to na holkach tak to na nich aj vysvetlim) sa ludia na seba podobaju a to asi takymto stylom,ze pokial date napr 200 vzorovych dievcat tak vsetky ostatne dievcata sa budu na ne podobat. Dajme tomu ze mame 2200 holiek a vyberieme 200. Zvysnych 2000 dievcat mozme po napr. desiatich priradzovat ku kazdej holke z danej dvestovky. Jednoducho sa budu podobat vo vyzore,spravani,obliekani. Preco je to tak? Okrme toho si sem tam vsimam ze isti ludia sa na seba strasne podobaju a su z opacnych koncov republiky. A su proste ako dvojicky. Vie niekto pricinu tohoto? alebo nejake odkazy na nete na nejake studie ktore by moje pozorovanie potvrdili?
no to som si aj ja vsimol......hlavne baby nase na gympli......rozdelujem ich len na blondyny brunety,rysulky,tmavovlasky.......mena co sa mi par predstavilo neviem-lebo sa mi setky podobaju.........vajce vajcu.....este dnesnou modou ked sa 900 bab oblece ako emo a 100 jak hoperky tak to je fakt problem rozoznat.....
-
qwerty-xyz
-
qwerty-xyz
-
P41NK1LL3R
Light Professional
Ten človek je v tom prípade presne taký, akého ho vnímaš...A7X napísal:a tu sa nastoluje otazka:Co je ideal krasy?co ak tii ludia co vnimame ako skaredich,su pekny a ti pekny su skaredy????zaujimave ako si ludstvo vytvorilo isty ideal krasy
Prečo by ťa mala zaujímať generalizácia tvorená "väčšinou spoločnosti"?...
A qwerty-xyz: každý človek je úplne iný a to, že to nevidíš, prehliadaš alebo nemôžeš nájsť je ovplyvnené tým, že nemáš žiadny prostriedok na "dekódovanie" jeho myšlienok...
-
lekoklatik
VIP
Takže kceš tým povedať, že každý 200stý človek je rovnaký? Aha. Hmm. Dobre. Veď nevadí. Aj chorý behajú po slobode. qwerty ty niesi hlupák. Nie. Ty si chorý a ani si to neuvedomuješ. Nevedomosť neospravedlňuje, neboj, vybavíme ti vozík aby si len sedkal na riťke, dáme ti papieriky, podložôčku a môžeš písať psychoanalízu, návody na samovraždu, návody pre podnikateľov, do kongresu, ako sa správať v noci v lese, kde kedy odbočiť, čo môžeme nájsť na muchotrávkach a množstvo iného. Jaj to by bolo pre teba krásne. Ako z rozprávky.
(ako by si si ma podal? Celého by si ma zalial tvojími myšlienkovými pochodmi? Máš pravdu. Roztrhlo by ma od smiechu, zastal by mi mozog a zabudol by pracovať správne. Neboj. Len príď
)
k téme: Myslím si že je to hlúposť. Každý sme iný. Dokonca aj dvojičky sa v niečom líšia. Aj výzorovo
(ako by si si ma podal? Celého by si ma zalial tvojími myšlienkovými pochodmi? Máš pravdu. Roztrhlo by ma od smiechu, zastal by mi mozog a zabudol by pracovať správne. Neboj. Len príď
k téme: Myslím si že je to hlúposť. Každý sme iný. Dokonca aj dvojičky sa v niečom líšia. Aj výzorovo
suhlasim ale hovorime o podobnosti.....lekoklatik napísal:
Peco by ma nemala zaujimat generalizacia tvorena vecsinou spolocnosti?P41NK1LL3R napísal:Ten človek je v tom prípade presne taký, akého ho vnímaš...
Prečo by ťa mala zaujímať generalizácia tvorená "väčšinou spoločnosti"?...
-
P41NK1LL3R
Light Professional
Pretože je to absolútne nepodstatné...A7X napísal:Preco by ma nemala zaujimat generalizacia tvorena vecsinou spolocnosti?
Alebo chceš tvrdiť, že pred vyrieknutím akejkoľvek myšlienky, súdu a pod. sa najprv presvedčíš, či to korešponduje s názorom väčšiny resp. s niečím, čo je v "spoločnosti" zaužívané ako správne alebo "pravdivé" ?
Jednoducho, človek je podľa teba pekný/škaredý/má vlastnosť xy a nemusí ťa zaujímať, ako sa javí v mojich očiach...
-
qwerty-xyz
lekoklatik napísal:Takže kceš tým povedať, že každý 200stý človek je rovnaký? Aha. Hmm. Dobre. Veď nevadí. Aj chorý behajú po slobode. qwerty ty niesi hlupák. Nie. Ty si chorý a ani si to neuvedomuješ. Nevedomosť neospravedlňuje, neboj, vybavíme ti vozík aby si len sedkal na riťke, dáme ti papieriky, podložôčku a môžeš písať psychoanalízu, návody na samovraždu, návody pre podnikateľov, do kongresu, ako sa správať v noci v lese, kde kedy odbočiť, čo môžeme nájsť na muchotrávkach a množstvo iného. Jaj to by bolo pre teba krásne. Ako z rozprávky.![]()
(ako by si si ma podal? Celého by si ma zalial tvojími myšlienkovými pochodmi? Máš pravdu. Roztrhlo by ma od smiechu, zastal by mi mozog a zabudol by pracovať správne. Neboj. Len príď)