takze nevidim jediny dovod preco by ich mali Slovaci volit...nikdy
Ktoru politicku stranu by ste volili? + Povolebna diskusia!
-
mastermind
VIP
no konecne som to cele docital
. to iste si myslim o tom ked tu chceli mat univerzitu. ved to je chore. naco je madarskej mensine univerzita. ked ziju na slovensku tak studujem po slovensky. 
co protislovenske? smk to nerobila vo vlade ale v parlamente. nepr madarcina v narodnej rade. podla mna to je dost protislovenske. aspon mna sa to dotklo. neviem o ziadnej inej krajine kde by sa v parlamente rozpravalo v jazyku mensiny. dokonca ani v USA sa v kongrese nerozprava inac ako po anglicky... to len tu musia taku pucovinu vymysliet. a ked sa to nepodari idu s tym este na Europsky sud. ved to je hanbacert napísal: Napis co protislovenske SMK urobila vo vlade?
Takze si nevies na nic protislovenske (sposobene SMK) spomenut. OK.Holubar napísal:co protislovenske?keby aj nic...dolezitejsia otazka je co proslovenske urobili vo vlade?podla mna argument ze vdaka nim vznikla koalicia je slaby,pretoze bez nich by vznikla mozno stabilnejsia![]()
takze nevidim jediny dovod preco by ich mali Slovaci volit...nikdy
-
mastermind
VIP
S madarcinou v NR SR to nepreslo ta kto nechali takmastermind napísal:no konecne som to cele docitalco protislovenske? smk to nerobila vo vlade ale v parlamente. nepr madarcina v narodnej rade. podla mna to je dost protislovenske. aspon mna sa to dotklo. neviem o ziadnej inej krajine kde by sa v parlamente rozpravalo v jazyku mensiny. dokonca ani v USA sa v kongrese nerozprava inac ako po anglicky... to len tu musia taku pucovinu vymysliet. a ked sa to nepodari idu s tym este na Europsky sud. ved to je hanba
. to iste si myslim o tom ked tu chceli mat univerzitu. ved to je chore. naco je madarskej mensine univerzita. ked ziju na slovensku tak studujem po slovensky.
(btw: nemyslim si ze ta madarcina by bola potrebna).
Ale podla mna si myslis ze co nie je slovenske je protislovenske. Nieco protislovenske by muselo obmedzit nejake Tvoje prava.
Napr. Kupil som dovolenku do Egypta . Je to protislovenske? Mozno aj. Lebo keby som siel na dovolenku do Vysokych Tatier podporim slovenskych podnikatelov.
-
Holubar
Darca
- Kontaktovať používateľa:
nebudem tu pisat ak nemam prehlad,na to su tu povolanejsi,ale pisal som a napisem to este raz,pretoze vidim ze ako kazdy z tvojich radov sa aj ty chytas za kazde slovo,ze aj keby SMK nerobila nic protislovenske,tak prvoradym dovodom preco by nemala byt vo vlade je,ze nerobi nic proslovenske,haji zaujmy susedneho statu,co je podla mna absurdneTakze si nevies na nic protislovenske (sposobene SMK) spomenut. OK.
-
Traktorista
Guru
To ze SMK haji zaujem obcanov SR ktori hovoria po madarsky neznamena ze haji zaujem susedneho statu.Holubar napísal: nebudem tu pisat ak nemam prehlad,na to su tu povolanejsi,ale pisal som a napisem to este raz,pretoze vidim ze ako kazdy z tvojich radov sa aj ty chytas za kazde slovo,ze aj keby SMK nerobila nic protislovenske,tak prvoradym dovodom preco by nemala byt vo vlade je,ze nerobi nic proslovenske,haji zaujmy susedneho statu,co je podla mna absurdne
Takze robi SMK nieco protislovenske? Z Tvojho prispevku to nie je jasne.
-
Holubar
Darca
z mojho prispevku ti musi byt jasne ze nemam dostatocny prehlad aby som si dovolil nieco take napisat...no ked sa ti nezda to co pisal mastermind dost protislovenske
pozri,keby som ja isiel byvat do Madarska,bol by som nuteny naucit sa hovorit po madarsky,ked ty pojdes zit do USA tiez sa budes musiet naucit po anglicky,Ibrahim sem prisiel z Afriky a naucil sa nasu rec...tak preco akurat Madari musia byt vynimkou?preco oni musia mat vlastne skoly u nas?preco musia mat dvojjazycne vysvedcenia?preco musia byt dvojjazycne tabule pri vstupe do mesta?preco ak som medzi madarmi v skole sa predomnou nerozpravaju po slovensky ak vedia ze neviem madarsky?preco sa ma predavacka niekde v Samorine spyta tesik namiesto prosim?a tychto prikladov by som mohol pisat na kilometre....ale preco je to u nas tak?lebo Madari su arogantny narod...nic viac nic menej
u nas vo vlade nemaju co robit
pozri,keby som ja isiel byvat do Madarska,bol by som nuteny naucit sa hovorit po madarsky,ked ty pojdes zit do USA tiez sa budes musiet naucit po anglicky,Ibrahim sem prisiel z Afriky a naucil sa nasu rec...tak preco akurat Madari musia byt vynimkou?preco oni musia mat vlastne skoly u nas?preco musia mat dvojjazycne vysvedcenia?preco musia byt dvojjazycne tabule pri vstupe do mesta?preco ak som medzi madarmi v skole sa predomnou nerozpravaju po slovensky ak vedia ze neviem madarsky?preco sa ma predavacka niekde v Samorine spyta tesik namiesto prosim?a tychto prikladov by som mohol pisat na kilometre....ale preco je to u nas tak?lebo Madari su arogantny narod...nic viac nic menej
-
Traktorista
Guru
jj, suhlas, poznam par ludi byvajucich v Pod. biskupiciach (cast BA plna madarov a ciganov), sam som ta zil a poviem vam je to drzost co si dovolujuHolubar napísal:z mojho prispevku ti musi byt jasne ze nemam dostatocny prehlad aby som si dovolil nieco take napisat...no ked sa ti nezda to co pisal mastermind dost protislovenske![]()
-
Traktorista
Guru
-
ikovan
Darca
Ja ti poviem co tu urobila SMK pre nas HOVNO!!!!cert napísal: Cakam...
mozes aj skopirovat to zo stran 10-12 ohladom SMK (ja som nenasiel).
/EDIT: Snad si myslel protislovenske?
-pribudli madarske napisy
-pribudla madarska VS
-pribudli ZS s MJ a ubudli ZS s SJ
-pribudli financie na kulturu madarskej mensiny
A nehovor ze nerobia ziadne roztrzky lebo vytahuju Benesove dekrety, Trianon, Felvidek, Velke Madarsko, a este aj ten je--uty Miklosko sa im po prijati ko..tskeho vyznamenania ospravedlni za Benesove dekrety..
-
mastermind
VIP
no ja by som sa este opravil. samozrejzrejme to SMK nedala na sud, iba sa stazovala v europarlamente.
to cert: pochop mne nevadia madari. mne vadi to, ze ked ziju na slovensku tak nech tak rozpravaju. ziju na Slovensku a oni chcu u nas studovat po madarsky? to co ma byt? ked vystuduju kam pojdu robit? tak s madarcinou len do madarska.
zhrniem to: ak ziju na slovensku a tvrdia ze su slovaci tak nech sa tak spravaju,.
to cert: pochop mne nevadia madari. mne vadi to, ze ked ziju na slovensku tak nech tak rozpravaju. ziju na Slovensku a oni chcu u nas studovat po madarsky? to co ma byt? ked vystuduju kam pojdu robit? tak s madarcinou len do madarska.
zhrniem to: ak ziju na slovensku a tvrdia ze su slovaci tak nech sa tak spravaju,.
To je vsetko o tolerancii. Dam ti otazku, odpovedat nemusis ak nechces.mastermind napísal:no ja by som sa este opravil. samozrejzrejme to SMK nedala na sud, iba sa stazovala v europarlamente.
Keby na Slovensku mali Nemci univerzitu a rozpravali by sa nemecko-slovensky vadilo by ti to? Myslim si, ze nie, ale ked su to Slovenski Madari preco ti to vadi? Slovensky narod urobil vela zleho Madarom v minulosti a tiez naopak. Lenze to je uz minulost a zaoberat sa stale minulostou v dnesnej dobe ohladne tejto veci tak casto ako Slota je extremisticky fanatizmus.