chalani sekol som sa v jednej misii a neviem ako dalej je to misia hned potom kostole kde som vihodil toho snipera vonka sekol som sa na konci ulice a neviem ako dalej cestu branku napravo sa neda prejst ani ces tie zavori poradte.
RainbowSix napísal:chalani sekol som sa v jednej misii a neviem ako dalej je to misia hned potom kostole kde som vihodil toho snipera vonka sekol som sa na konci ulice a neviem ako dalej cestu branku napravo sa neda prejst ani ces tie zavori poradte.
Musis dat na dake dodavky bombu. Ked vybuchnu tak sa ti ta branicka otvori. Napis ci sa podarilo.
jj uz som to aj cele presiel husta hra skoda ze niesu titulki ku videu lebo som sedkemu nerozumel ale inak bozske a tam som mat znicit auta s benzinom to bolo vsetko inak super hra a odporucam realnu obtiaznost si zahrat co sa vam na konci hry odtvori je super.Ale aj tak najvecia ironia pri mojom hrani bolo to ze som zabijal nemcov s ich puskov lebo sa mi zda najlepsia zbran aka tam bola a este tomson a grafika super.Inak inteligencia pc je na urovni sliepky a to som tu sliepku urazil stale pc chodi na to iste miesto krije sa tak ze celi je vidno no nic moc s tochto pohladu a to som hral na najtasej obtiaznosti co tam bola inak som sklamani z inteligencie pc ale inak sa da.A je to aj celkom dlhe mne sa najviac natej hre pacili videjka ale neviem ci ste si toho simli ale mne sa zda ze hadzanie granatov zobrali z xboxsu lebo je to otrasne ako sa hadzu.
Nechapem preco ale nejde mi na tomto zvuk...Najskor som to nainstaloval tak mi to neslo ani spustit potom som to reinstal a teraz mi zas nejde zvuk.POkial je reklama na Ubisoft a ine tak ide no vojdem do menu tak mi prestane ist zvuk...Neviem co s tym moze byt?Dikes
Vcera som to presiel. Konecne nejaka zmena v zmysle pohladu na vojnu a jej obete. Technicky to malo svoje chybicky, avsak urcite nelutujem, ze som to dohral. Vyzera to tak, ze coskoro sa vratime do mraziveho Berlina. Tesim sa!
No takze dohral som to ani nie za den ked sa to spocita na hodky tak to neni den no moc som tym kecackam nerozumel bo tam neboli titulky vedeli by ste mi vysvetlit o co tam slo? tie jeho "zjavenia" atp.? plz budem moc vdacny
Prave som to presiel, celkovo taky nadpriemer, grafika niekedy celkom pekna ale inac nic moc, hratelnost stereotypna na konci uz nudna. ide mi aj MP - zahral som 10 minut, ale je to dost neprehladne a nudne. Celkovo by som hre dal asi takych 6,5/10.