tak toto je superácke...moc sa mi to ľúbi...chalani, čelenky do vlasov!!!J.O.S.E napísal:Flinstone - a čo tak keby si vyskúšal napríklad čelenku, ja osobne som videl dosť chalanov, ktorý majú kučery a tým, že použijú čelenku tak sa vlasy na hlave natiahnu a nie je to tak vidieť, alebo vyskúšaj šatku na hlavu, tak ako to majú napríklad tenisty napr. Roger Federer a pod. - to si myslím, že je štýlové![]()
btw. dlhšie vlasy (síce bez kučier) mám aj ja, a tak nejako to riešim a navyše takýto štýl sa mi páči
Čo s vlasmi ?
-
luculiiik
Light Star
-
tomasito13
Star
- Kontaktovať používateľa:
toto bol fest pot ti poviem..ja osobne som chlapcov s celenkou videl iba tych opacne orientovanych a diskantov...normalne je to akurat tak pri sporte..a satka..vazne bol si ty niekedy medzi ludmi?J.O.S.E napísal:Flinstone - a čo tak keby si vyskúšal napríklad čelenku, ja osobne som videl dosť chalanov, ktorý majú kučery a tým, že použijú čelenku tak sa vlasy na hlave natiahnu a nie je to tak vidieť, alebo vyskúšaj šatku na hlavu, tak ako to majú napríklad tenisty napr. Roger Federer a pod. - to si myslím, že je štýlové![]()
btw. dlhšie vlasy (síce bez kučier) mám aj ja, a tak nejako to riešim a navyše takýto štýl sa mi páči
no neviem odkial si ty, ale v BA je takych ludi pomerne dost a o ziadnom znich neviem ze by bol gay, mnoho metlakov takto prekonava "prechodne" stadium od kratkych vlasov ku coputomasito13 napísal:toto bol fest pot ti poviem..ja osobne som chlapcov s celenkou videl iba tych opacne orientovanych a diskantov...normalne je to akurat tak pri sporte..a satka..vazne bol si ty niekedy medzi ludmi?
p.s. podla vzhladu rozoznas gaya? klobuk dole
ehm....ja nosim celnku a dozadu vlasy......a pohoda nespati ma to nevyzeram teplo ani inak skaredo....podla mna mi to svedci.....chcem mat dlhe vlasy ale rozmyslam ci si ich nebudem prstrihovat aby som mal tu celenku....hodne chalanov nosi celenku.....minimalne raz za den najdem 2-3 chalanov s celenkou....
zase sa prejavuje konzervativnost naroda slovenskeho
zase sa prejavuje konzervativnost naroda slovenskeho
je to o nazore...cize ty mas vkus a ja nie.....a co ak ja mam vkus a ty nie hm???a Slovensko je konzervativne....vsetci sa strihaju na jeska alebo nagelovane dohora.....a preco mam vyzerat ako radovy obcan......chcem aby moj vonkajsok reprezentoval vnutrajsok.....a ked vtej celenke som pekny tak akoze si ju mam dat dole lebo niekto povedal ze je to nevkusne??ja vas vsetkych kasllem....ja sa vnej citim prijemne a lepsie jako keby som mal emo hair......dolezite je aby sa to mne pacilo.....ostatnich nazor je mi ukradnuty
-
tomasito13
Star
toto ma dostalo ze som peknyA7X napísal:je to o nazore...cize ty mas vkus a ja nie.....a co ak ja mam vkus a ty nie hm???a Slovensko je konzervativne....vsetci sa strihaju na jeska alebo nagelovane dohora.....a preco mam vyzerat ako radovy obcan......chcem aby moj vonkajsok reprezentoval vnutrajsok.....a ked vtej celenke som pekny tak akoze si ju mam dat dole lebo niekto povedal ze je to nevkusne??ja vas vsetkych kasllem....ja sa vnej citim prijemne a lepsie jako keby som mal emo hair......dolezite je aby sa to mne pacilo.....ostatnich nazor je mi ukradnuty
neviem, čo ťa na tom dostalo. keď sa niekto páči sám sebe, celkom realisticky a bez prifarbovania a narcizmu, je to úplne v pohode. isto je ten človek tisíc krát normálnejší ako všetci, čo stále horekujú, akí sú škaredí, čo všetko im chýba...tomasito13 napísal:toto ma dostalo ze som pekny, inac ku tomu ako chodia vsetci teraz sa dost rozmohla moda ze vsetci sa hraju na "skejtakov" a nosia dlhsie vlasy...
Coze? :D Vkus je o názore, a preto je jasné, že je dosť individuálny. Ak si ja myslím, že nemáš vkus, tak si pokojne môžeš myslieť, že ja ho nemám tiež a nikde nehovorím, že si to myslieť nemôžeš.A7X napísal:je to o nazore...cize ty mas vkus a ja nie.....a co ak ja mam vkus a ty nie hm???a Slovensko je konzervativne....vsetci sa strihaju na jeska alebo nagelovane dohora.....a preco mam vyzerat ako radovy obcan......chcem aby moj vonkajsok reprezentoval vnutrajsok.....a ked vtej celenke som pekny tak akoze si ju mam dat dole lebo niekto povedal ze je to nevkusne??ja vas vsetkych kasllem....ja sa vnej citim prijemne a lepsie jako keby som mal emo hair......dolezite je aby sa to mne pacilo.....ostatnich nazor je mi ukradnuty
Ja si borenie konzervatívnosti predstavujem inak než nosením čelenky. (Ale každý podľa svojich schopností, hm :)
-
Flinstone
Light Professional
neuražaj sa prosim ale teraz si ukazal pravu tvar nasho naroda aky je zakomplexovane dementný dajte mi aj 200 K- ale toto je jedna pravdaJV napísal:suhlasim chlap a celenka??? akurat tak indian moze mat
prečo by chlapec nemohol mať čelenku ? poznám dosť takých ľudí a dokonca aj ja ju nosím ... a ten čo ju nosí musí byť gay ? prečo ? predpokladam ze ty si vystrihany na ježka ... a počuvaš rytmusa ne ?
jój, toto mi strašne pripomína mojich rodičov, keď som si kúpil červené nohavice. čo majú všetci proti červeným nohaviciam? Sú extravagantné, práve to sa mi na nich páči.že sa nimi vysmievam tejto zakomplexovane konzervatívnej spoločnosti, v ktorej sa všetci ondia, keď má chalan červené nohavice (resp. čelenku). A všetci nosia navlas rovnaké obyčajné modré jeansy medzi ktorými nie je takmer vôbec badateľný rozdiel. Prinajlepšom niečo hnedé alebo čierne.Predstavte si ten krásny svet, kde by sa nikto s takýmito vecami neondel. Ten krásny farebný svet kde by si na seba každý dal to, čo sa mu páči a neriešil by to ani on, ani nikto iný. No, a ja so svojimi červenými nohavicami som kúskom tohto čarovného pestrofarebného sveta v tomto sivom ošúchanom a nudnom...
A nie, nehúlil som
ok, dosť bolo off topicu, teraz späť k vlasom!
A nie, nehúlil som
ok, dosť bolo off topicu, teraz späť k vlasom!