Čo s vlasmi ?

O živote, snoch, životnom štýle, cestovaní...
luculiiik
Light Star
Light Star
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa luculiiik »

J.O.S.E napísal:Flinstone - a čo tak keby si vyskúšal napríklad čelenku, ja osobne som videl dosť chalanov, ktorý majú kučery a tým, že použijú čelenku tak sa vlasy na hlave natiahnu a nie je to tak vidieť, alebo vyskúšaj šatku na hlavu, tak ako to majú napríklad tenisty napr. Roger Federer a pod. - to si myslím, že je štýlové :wink:

btw. dlhšie vlasy (síce bez kučier) mám aj ja, a tak nejako to riešim a navyše takýto štýl sa mi páči :)
tak toto je superácke...moc sa mi to ľúbi...chalani, čelenky do vlasov!!! :wink:
robbiee
Star
Star

Príspevok od používateľa robbiee »

Maki napísal:vbehni do kadernickeho salonu, dohodni si termin, daj sa do ruk nejakej sympatickej slecne a nech ti daco vymysli.... ja som to tak raz spravil a malo to uspech :D
jj toto je fajn sposob, ja som to tak spravil na "dnoch krasy" v poluse a vysledok bol vazne dobry... ;)
tomasso
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa tomasso »

nooo--moj kamarat ma kucerave vlasy a v poslednom case si ich nageluje vsetku rovno dozadu a na to da celennku a kucery si necha len uplne vzadu...
tomasito13
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa tomasito13 »

J.O.S.E napísal:Flinstone - a čo tak keby si vyskúšal napríklad čelenku, ja osobne som videl dosť chalanov, ktorý majú kučery a tým, že použijú čelenku tak sa vlasy na hlave natiahnu a nie je to tak vidieť, alebo vyskúšaj šatku na hlavu, tak ako to majú napríklad tenisty napr. Roger Federer a pod. - to si myslím, že je štýlové :wink:

btw. dlhšie vlasy (síce bez kučier) mám aj ja, a tak nejako to riešim a navyše takýto štýl sa mi páči :)
toto bol fest pot ti poviem..ja osobne som chlapcov s celenkou videl iba tych opacne orientovanych a diskantov...normalne je to akurat tak pri sporte..a satka..vazne bol si ty niekedy medzi ludmi?
ColdRain
Addict
Addict

Príspevok od používateľa ColdRain »

tomasito13 napísal:toto bol fest pot ti poviem..ja osobne som chlapcov s celenkou videl iba tych opacne orientovanych a diskantov...normalne je to akurat tak pri sporte..a satka..vazne bol si ty niekedy medzi ludmi?
no neviem odkial si ty, ale v BA je takych ludi pomerne dost a o ziadnom znich neviem ze by bol gay, mnoho metlakov takto prekonava "prechodne" stadium od kratkych vlasov ku copu

p.s. podla vzhladu rozoznas gaya? klobuk dole
JV
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa JV »

suhlasim chlap a celenka??? akurat tak indian moze mat
A7X
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa A7X »

ehm....ja nosim celnku a dozadu vlasy......a pohoda nespati ma to nevyzeram teplo ani inak skaredo....podla mna mi to svedci.....chcem mat dlhe vlasy ale rozmyslam ci si ich nebudem prstrihovat aby som mal tu celenku....hodne chalanov nosi celenku.....minimalne raz za den najdem 2-3 chalanov s celenkou....
zase sa prejavuje konzervativnost naroda slovenskeho :?
nauraa
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa nauraa »

A7X napísal:zase sa prejavuje konzervativnost naroda slovenskeho
To nie je o konzervativnosti, to je o vkuse.
A7X
Medium Star
Medium Star

je to o nazore...cize ty mas vkus a ja nie.....a co ak ja mam vkus a ty nie hm???a Slovensko je konzervativne....vsetci sa strihaju na jeska alebo nagelovane dohora.....a preco mam vyzerat ako radovy obcan......chcem aby moj vonkajsok reprezentoval vnutrajsok.....a ked vtej celenke som pekny tak akoze si ju mam dat dole lebo niekto povedal ze je to nevkusne??ja vas vsetkych kasllem....ja sa vnej citim prijemne a lepsie jako keby som mal emo hair......dolezite je aby sa to mne pacilo.....ostatnich nazor je mi ukradnuty
tomasito13
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa tomasito13 »

A7X napísal:je to o nazore...cize ty mas vkus a ja nie.....a co ak ja mam vkus a ty nie hm???a Slovensko je konzervativne....vsetci sa strihaju na jeska alebo nagelovane dohora.....a preco mam vyzerat ako radovy obcan......chcem aby moj vonkajsok reprezentoval vnutrajsok.....a ked vtej celenke som pekny tak akoze si ju mam dat dole lebo niekto povedal ze je to nevkusne??ja vas vsetkych kasllem....ja sa vnej citim prijemne a lepsie jako keby som mal emo hair......dolezite je aby sa to mne pacilo.....ostatnich nazor je mi ukradnuty
toto ma dostalo ze som pekny :-D, inac ku tomu ako chodia vsetci teraz sa dost rozmohla moda ze vsetci sa hraju na "skejtakov" a nosia dlhsie vlasy...
Sepiroth
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Sepiroth »

tomasito13 napísal:toto ma dostalo ze som pekny :-D, inac ku tomu ako chodia vsetci teraz sa dost rozmohla moda ze vsetci sa hraju na "skejtakov" a nosia dlhsie vlasy...
neviem, čo ťa na tom dostalo. keď sa niekto páči sám sebe, celkom realisticky a bez prifarbovania a narcizmu, je to úplne v pohode. isto je ten človek tisíc krát normálnejší ako všetci, čo stále horekujú, akí sú škaredí, čo všetko im chýba...
A7X
Medium Star
Medium Star

jasna znamka toho ze niesom zakomplexovany.....dakujem tomu co mi dal k-.......uz sa mi to nejako zbiera :(
nauraa
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa nauraa »

A7X napísal:je to o nazore...cize ty mas vkus a ja nie.....a co ak ja mam vkus a ty nie hm???a Slovensko je konzervativne....vsetci sa strihaju na jeska alebo nagelovane dohora.....a preco mam vyzerat ako radovy obcan......chcem aby moj vonkajsok reprezentoval vnutrajsok.....a ked vtej celenke som pekny tak akoze si ju mam dat dole lebo niekto povedal ze je to nevkusne??ja vas vsetkych kasllem....ja sa vnej citim prijemne a lepsie jako keby som mal emo hair......dolezite je aby sa to mne pacilo.....ostatnich nazor je mi ukradnuty
Coze? :D Vkus je o názore, a preto je jasné, že je dosť individuálny. Ak si ja myslím, že nemáš vkus, tak si pokojne môžeš myslieť, že ja ho nemám tiež a nikde nehovorím, že si to myslieť nemôžeš.
Ja si borenie konzervatívnosti predstavujem inak než nosením čelenky. (Ale každý podľa svojich schopností, hm :)
A7X
Medium Star
Medium Star

hehe ja niesom chuck noriss :D ......vkus je svojim sposobom nazor.....ale nechcem byt offtopic cize ak ta nieco trapy alebo zaujima napis SS.....
bolek
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa bolek »

Čelenka a chlapi, ako ktorí...
Skús niečo prirodzené najmä. Tá farba na tej prvej fotke sa mi absolútne nepáči. Sorry. Daj svoju fotku alebo sa poraď s kaderníčkou , čo by sa ti hodila od typu pokožky a štýlu.
Flinstone
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Flinstone »

JV napísal:suhlasim chlap a celenka??? akurat tak indian moze mat
neuražaj sa prosim ale teraz si ukazal pravu tvar nasho naroda aky je zakomplexovane dementný dajte mi aj 200 K- ale toto je jedna pravda
prečo by chlapec nemohol mať čelenku ? poznám dosť takých ľudí a dokonca aj ja ju nosím ... a ten čo ju nosí musí byť gay ? prečo ? predpokladam ze ty si vystrihany na ježka ... a počuvaš rytmusa ne ? :roll: :roll: :roll:
Aiden
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Aiden »

mozno ma dlhe vlasy, nosi celenku a je indiansky gay :D
joke

celenka je naozaj divna pokial sa chlap neoblieka len sportovo...povedzme ze je to potom...no...akceptovatelne...
inak to vyzera velmi ruzovo ;)
Sepiroth
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Sepiroth »

jój, toto mi strašne pripomína mojich rodičov, keď som si kúpil červené nohavice. čo majú všetci proti červeným nohaviciam? Sú extravagantné, práve to sa mi na nich páči.že sa nimi vysmievam tejto zakomplexovane konzervatívnej spoločnosti, v ktorej sa všetci ondia, keď má chalan červené nohavice (resp. čelenku). A všetci nosia navlas rovnaké obyčajné modré jeansy medzi ktorými nie je takmer vôbec badateľný rozdiel. Prinajlepšom niečo hnedé alebo čierne.Predstavte si ten krásny svet, kde by sa nikto s takýmito vecami neondel. Ten krásny farebný svet kde by si na seba každý dal to, čo sa mu páči a neriešil by to ani on, ani nikto iný. No, a ja so svojimi červenými nohavicami som kúskom tohto čarovného pestrofarebného sveta v tomto sivom ošúchanom a nudnom...
A nie, nehúlil som :-D
ok, dosť bolo off topicu, teraz späť k vlasom! :lol:
Momo46
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Momo46 »

...Predstavte si ten krásny svet, kde by sa nikto s takýmito vecami neondel. Ten krásny farebný svet kde by si na seba každý dal to, čo sa mu páči a neriešil by to ani on, ani nikto iný...
Skur_ene jablko!!! x))))))
A7X
Medium Star
Medium Star

fizz napísal:Len sa neposerte z toho konzervatizmu, pretoze sa niekomu nepacia celenky. Vy ste konzervativny, ked sa vam nepacia 110 kilove rapave zenske...fuuuj, ste nechutny.
toto som nepochopil.....sme nechutny lebo sa nam nepacia 110 kilove zenske alebo ze mame celenky :lol:
Napísať odpoveď