Čiže,
potreboval by som poradiť ktorý z týchto mobilov si mám vybrať.
Xperia - http://katalog.mobilmania.sk/Katalog-mo ... fault.aspx
HTC Touch Pro (Raphael) - http://katalog.mobilmania.sk/Katalog-mo ... fault.aspx
Na cenu neprihliadajte.
Ďakujem.
Xperia alebo HTC Touch Pro (Raphael)?
-
seth82
Darca
- Kontaktovať používateľa:
excuse me? Dufam, ze si nenaletel clanku na endgadget.com, pripadne si si neprecital poriadne diskusiu...Ak je to pravda, tak daj nejaky link..robo1152 napísal:funkciovo je to skoro rovnako, ale radšej by som ja bral HTC touch..a aj ten SE vyraba HTC, nevem...ale radšej HTC-čko
//I AM very sorry, dik za info...
Anyway: Bral by som X1, lepsi display, lepsia bateria, pre mna osobne krajsi dizajn (subjektivne), plus neviem, ma pro integrovany graficky cip? nechce sa mi googlit
-
satelitik11
Medium Professional
-
Kibo
Hardcore addict
- Kontaktovať používateľa:
pisu to aj na tom katalogu mobilovseth82 napísal:excuse me? Dufam, ze si nenaletel clanku na endgadget.com, pripadne si si neprecital poriadne diskusiu...Ak je to pravda, tak daj nejaky link..
pisu to aj na mobil.skPrvní komunikátor výrobce s Windows Mobile. Je osazený top výbavou čítající HSUPA, HSDPA, třímegapixelový fotoaparát, GPS modul a široký displej s rozlišením 800 × 480. Pro Sony Ericsson jej vyrábí HTC.
Sony Ericsson si do Barcelony priniesol aj špičkový smartphone, ktorý si nechal vyrobiť u taiwanského výrobcu HTC. Veľký konkurent pre Nokiu E90, či HTC TyTN II. Práve s modelom TyTN II má toho veľa spoločného, no pridáva aj niečo na viac. Posúďte sami.
presne ako tam nižšie je pisane, aj tam to je..xDDDseth82 napísal:excuse me? Dufam, ze si nenaletel clanku na endgadget.com, pripadne si si neprecital poriadne diskusiu...Ak je to pravda, tak daj nejaky link..
//I AM very sorry, dik za info...
Anyway: Bral by som X1, lepsi display, lepsia bateria, pre mna osobne krajsi dizajn (subjektivne), plus neviem, ma pro integrovany graficky cip? nechce sa mi googlit
-
inkognitto
Star
krasna tema btw.
tiez sa rozhodujem medzi tymito dvoma. A do hlavy mi este bije applov nehorazny display... (iPhone)
No rozhodol som sa pre X1, hlavne koli rozliseniu, ale musim cakat do januara, kym ju dostanem do ruky, lebo z textu na strankach sa clovek nedozvie ako sa ovlada, hlavne mi ide o rychlost apohodlnost klavesnice (QWERTY). Inak co som kukal videa, COOL. Len skoda ze sa uz mala predavat pred 5 dnami a furt nic !
tiez sa rozhodujem medzi tymito dvoma. A do hlavy mi este bije applov nehorazny display... (iPhone)
No rozhodol som sa pre X1, hlavne koli rozliseniu, ale musim cakat do januara, kym ju dostanem do ruky, lebo z textu na strankach sa clovek nedozvie ako sa ovlada, hlavne mi ide o rychlost apohodlnost klavesnice (QWERTY). Inak co som kukal videa, COOL. Len skoda ze sa uz mala predavat pred 5 dnami a furt nic !