Xperia alebo HTC Touch Pro (Raphael)?

Ak plánujete kúpu HW, SW, elektroniky..., tak si skúste nechať poradiť...
Nyssow
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok

Xperia alebo HTC Touch Pro (Raphael)?

Príspevok od používateľa Nyssow »

Čiže,

potreboval by som poradiť ktorý z týchto mobilov si mám vybrať.

Xperia - http://katalog.mobilmania.sk/Katalog-mo ... fault.aspx

HTC Touch Pro (Raphael) - http://katalog.mobilmania.sk/Katalog-mo ... fault.aspx

Na cenu neprihliadajte.

Ďakujem.
robo1152
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa robo1152 »

funkciovo je to skoro rovnako, ale radšej by som ja bral HTC touch..a aj ten SE vyraba HTC, nevem...ale radšej HTC-čko
seth82
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa seth82 »

robo1152 napísal:funkciovo je to skoro rovnako, ale radšej by som ja bral HTC touch..a aj ten SE vyraba HTC, nevem...ale radšej HTC-čko
excuse me? Dufam, ze si nenaletel clanku na endgadget.com, pripadne si si neprecital poriadne diskusiu...Ak je to pravda, tak daj nejaky link..

//I AM very sorry, dik za info...

Anyway: Bral by som X1, lepsi display, lepsia bateria, pre mna osobne krajsi dizajn (subjektivne), plus neviem, ma pro integrovany graficky cip? nechce sa mi googlit :D
satelitik11
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa satelitik11 »

jj X1 lepsi display a perfektny dizaj pre mna tiez vyhrava
Kibo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Kibo »

seth82 napísal:excuse me? Dufam, ze si nenaletel clanku na endgadget.com, pripadne si si neprecital poriadne diskusiu...Ak je to pravda, tak daj nejaky link..
pisu to aj na tom katalogu mobilov
První komunikátor výrobce s Windows Mobile. Je osazený top výbavou čítající HSUPA, HSDPA, třímegapixelový fotoaparát, GPS modul a široký displej s rozlišením 800 × 480. Pro Sony Ericsson jej vyrábí HTC.
pisu to aj na mobil.sk
Sony Ericsson si do Barcelony priniesol aj špičkový smartphone, ktorý si nechal vyrobiť u taiwanského výrobcu HTC. Veľký konkurent pre Nokiu E90, či HTC TyTN II. Práve s modelom TyTN II má toho veľa spoločného, no pridáva aj niečo na viac. Posúďte sami.
robo1152
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa robo1152 »

seth82 napísal:excuse me? Dufam, ze si nenaletel clanku na endgadget.com, pripadne si si neprecital poriadne diskusiu...Ak je to pravda, tak daj nejaky link..

//I AM very sorry, dik za info...

Anyway: Bral by som X1, lepsi display, lepsia bateria, pre mna osobne krajsi dizajn (subjektivne), plus neviem, ma pro integrovany graficky cip? nechce sa mi googlit :D
presne ako tam nižšie je pisane, aj tam to je..xDDD
inkognitto
Star
Star

Príspevok od používateľa inkognitto »

krasna tema btw.
tiez sa rozhodujem medzi tymito dvoma. A do hlavy mi este bije applov nehorazny display... (iPhone)
No rozhodol som sa pre X1, hlavne koli rozliseniu, ale musim cakat do januara, kym ju dostanem do ruky, lebo z textu na strankach sa clovek nedozvie ako sa ovlada, hlavne mi ide o rychlost apohodlnost klavesnice (QWERTY). Inak co som kukal videa, COOL. Len skoda ze sa uz mala predavat pred 5 dnami a furt nic !
Napísať odpoveď