Zilinska univerzita fakulta prirodnych vied

O živote, snoch, životnom štýle, cestovaní...
Element
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Zilinska univerzita fakulta prirodnych vied

Príspevok od používateľa Element »

Cawte chcem sa Vas popytat na tuto skolu a na odbor Mediamatika http://fpv.uniza.sk/www/index.php?optio ... Itemid=178

Idem si tam davat prihlašku uz som rozhodnuty povie mi niekto nieco o tej skole?Myslim ze nejake info co nenajdem na webe ;) a chcem sa popytat veci co sa tykaju prijimaciek, kolko ludi sa hlasilo minuly rok atd Dakujem vopred :)
seth82
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa seth82 »

Hehe. FPV je totalne o nicom. Viem o com pisem, kedze som tam stravil niekolko rokov, co doteraz trpko lutujem. Hlavne odbor mediamatika, ktory je akousi kolazou vsetkeho mozneho (napriklad Dokumentacia Kulturneho Dedicstva). Mas tam aj matiku, aj informatiku, aj bohkristusvie co este, proste vsetko v jednom a ked to skoncis, nemas prakticky nic v rukach. Na druhej strane vsak musim napisat, ze to vystuduje doslova kazdy, vsetci, ktori leteli z inych odborov, jednoducho presli tam a bolo to vyriesene.
Este mi neda spomenut kvalitu vyucovania, vyucujucich a celkovo fakulty ako takej, je to nieco otrasne. Bolo tam zopar schopnych pedagogov,ti vsak vacsinou po case dostali rozum a zdrhli, nasli si lepsie miesto...Ak chces moj osobny nazor, najdi si radsej nieco, co ma vacsiu perspektivu, ked skoncis mediamatiku, prides na pohovor a spytaju sa ta, co si studoval, a ked im povies ten nazov, budu na teba pozerat s bohovskymi velkymi otaznikmi v ociach a vyrazom WTF?
mi-chau
Darca
Darca

Príspevok od používateľa mi-chau »

Este zavesim na vrch, ze v blizkej buducnosti sa asi zrusi akreditacia na inziniera (aj na inych odboroch FPV - vratane pedagogiky cudzich jazykov{statnice z BC ti navyse na inych univerzitach ani nechcu brat}), cize na mediamatike budes moct dostudovat max na bc. That sucks.
//ale su tam sexi zenske
////hlavne na tej pedagogike :)
Element
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

mi chau odkial maš tie info, ze to idu zrušit ja som pocul ze sa tam hlasia masy doslova a chceš povedat ze oni to chcu zrušit?Ta skola ma nejaku krizu ci co?CHlani dufma ze si uvedomujete vahu tichto informacii na moju prihlašku
ydoodle
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa ydoodle »

Tiež uvažujem nad prihláškou práve na túto školu a tiež na mediamatiku, takže akékoľvek info rád uvítam.
mi-chau
Darca
Darca

Akreditacia na MGR. - pedagogika je uz zrusena... tolko vaha mojich argumentov. Mediamatika este akreditaciu ma... hm dokedy... z FPV odchadza kopec profesorov.
ydoodle
Light Expert
Light Expert

Ale podla informacii z FPV je dostupna aj magisterska forma studia mediamatiky (po ziskani Bc., samozrejme)
Fabo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Fabo »

No zatial hej...
seth82
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa seth82 »

ano jasne, tento rok mozno je. Ja som tam siel studovat chemiu a anglictinu (viem, ze divna kombinacia), vsetko bolo ok, normalne prijimali studentov a po 3 tyzdnoch studia nam oznamili, ze odbor sa rusi kvoli tomu, ze nie je akreditovany a dali nam moznost prejst na ine odbory, ktore samozrejme nie kazdemu sedeli...takze tak, cela ta fuckulta je na hlavu, vratane vedenia a profesorov.
mi-chau
Darca
Darca

Podobne s mojou priatelkou. Jednoducho najvjac Bc. na mgr musi do nitry a musi robit znova vsetky statnice tam, lebo zo Zilinskej FPV to nechcu uznat... no a teraz nefetuj..
Element
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

mi chau ty tam studuješ?V ktorom si rocniku a aky odbor?No ze odchadzaju profesori je iste_?Ved ale ta vyška sa nezruši dufam,ak tak bacalar vystudujem a potom mgr dostudujem aj v nitre no problem, a kedy bude den otvorenych dveri neviete?
No zatial hej...
Nazdar fabo ty tam tiez chodiš

Inac for all najlepšie by tam bolo ist a spytat sa ze?
ydoodle
Light Expert
Light Expert

Element napísal:Inac for all najlepšie by tam bolo ist a spytat sa ze?
Chodim okolo FPV denne, ale neviem kde by sa nasiel niekto kompetentny mi povedat, ako to bude teda a ci sa mi oplati podavat si prihlasku sem.
mi-chau
Darca
Darca

Ani ja ani Fabo tam nestudujeme. Ja som na FRI a fabo tusim niekde v CR..
Ano mozes vystudovat na bc a ist do Nitry, kde ti neuznaju ani jedny statnice tak si ich spravis znova, ved ich nieje tak vela, vsak? :roll:
Fabo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Fabo »

Ja som v Prahe na VŠE
qwerty-xyz

Re: Zilinska univerzita fakulta prirodnych vied

Príspevok od používateľa qwerty-xyz »

Element napísal:Cawte chcem sa Vas popytat na tuto skolu a na odbor Mediamatika http://fpv.uniza.sk/www/index.php?optio ... Itemid=178

Idem si tam davat prihlašku uz som rozhodnuty povie mi niekto nieco o tej skole?Myslim ze nejake info co nenajdem na webe ;) a chcem sa popytat veci co sa tykaju prijimaciek, kolko ludi sa hlasilo minuly rok atd Dakujem vopred :)
SRACKA SKOLA,MOMENT OPAKUJEM TO ZNOVAAA -- SRACKA SKOLA. :roll: chodi tam jeden moj kamarat a jeden ktoreho velmi nemusim. Tak viem ze je to na prd skola to je taky odbor ako keby bol len tak z riti vymysleny. Chod na daco co ma perspektivu na FPV-cku su dobre akurat dievcata ze ich je tam vela nic viac--este aj budova je na hovno-mam v nej anglictinu :cry:
Napísať odpoveď