Idem si tam davat prihlašku uz som rozhodnuty povie mi niekto nieco o tej skole?Myslim ze nejake info co nenajdem na webe
Zilinska univerzita fakulta prirodnych vied
Zilinska univerzita fakulta prirodnych vied
Cawte chcem sa Vas popytat na tuto skolu a na odbor Mediamatika http://fpv.uniza.sk/www/index.php?optio ... Itemid=178
Idem si tam davat prihlašku uz som rozhodnuty povie mi niekto nieco o tej skole?Myslim ze nejake info co nenajdem na webe
a chcem sa popytat veci co sa tykaju prijimaciek, kolko ludi sa hlasilo minuly rok atd Dakujem vopred 
-
seth82
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Hehe. FPV je totalne o nicom. Viem o com pisem, kedze som tam stravil niekolko rokov, co doteraz trpko lutujem. Hlavne odbor mediamatika, ktory je akousi kolazou vsetkeho mozneho (napriklad Dokumentacia Kulturneho Dedicstva). Mas tam aj matiku, aj informatiku, aj bohkristusvie co este, proste vsetko v jednom a ked to skoncis, nemas prakticky nic v rukach. Na druhej strane vsak musim napisat, ze to vystuduje doslova kazdy, vsetci, ktori leteli z inych odborov, jednoducho presli tam a bolo to vyriesene.
Este mi neda spomenut kvalitu vyucovania, vyucujucich a celkovo fakulty ako takej, je to nieco otrasne. Bolo tam zopar schopnych pedagogov,ti vsak vacsinou po case dostali rozum a zdrhli, nasli si lepsie miesto...Ak chces moj osobny nazor, najdi si radsej nieco, co ma vacsiu perspektivu, ked skoncis mediamatiku, prides na pohovor a spytaju sa ta, co si studoval, a ked im povies ten nazov, budu na teba pozerat s bohovskymi velkymi otaznikmi v ociach a vyrazom WTF?
Este mi neda spomenut kvalitu vyucovania, vyucujucich a celkovo fakulty ako takej, je to nieco otrasne. Bolo tam zopar schopnych pedagogov,ti vsak vacsinou po case dostali rozum a zdrhli, nasli si lepsie miesto...Ak chces moj osobny nazor, najdi si radsej nieco, co ma vacsiu perspektivu, ked skoncis mediamatiku, prides na pohovor a spytaju sa ta, co si studoval, a ked im povies ten nazov, budu na teba pozerat s bohovskymi velkymi otaznikmi v ociach a vyrazom WTF?
Este zavesim na vrch, ze v blizkej buducnosti sa asi zrusi akreditacia na inziniera (aj na inych odboroch FPV - vratane pedagogiky cudzich jazykov{statnice z BC ti navyse na inych univerzitach ani nechcu brat}), cize na mediamatike budes moct dostudovat max na bc. That sucks.
//ale su tam sexi zenske
////hlavne na tej pedagogike
//ale su tam sexi zenske
////hlavne na tej pedagogike
-
seth82
Darca
- Kontaktovať používateľa:
ano jasne, tento rok mozno je. Ja som tam siel studovat chemiu a anglictinu (viem, ze divna kombinacia), vsetko bolo ok, normalne prijimali studentov a po 3 tyzdnoch studia nam oznamili, ze odbor sa rusi kvoli tomu, ze nie je akreditovany a dali nam moznost prejst na ine odbory, ktore samozrejme nie kazdemu sedeli...takze tak, cela ta fuckulta je na hlavu, vratane vedenia a profesorov.
mi chau ty tam studuješ?V ktorom si rocniku a aky odbor?No ze odchadzaju profesori je iste_?Ved ale ta vyška sa nezruši dufam,ak tak bacalar vystudujem a potom mgr dostudujem aj v nitre no problem, a kedy bude den otvorenych dveri neviete?
Inac for all najlepšie by tam bolo ist a spytat sa ze?
Nazdar fabo ty tam tiez chodišNo zatial hej...
Inac for all najlepšie by tam bolo ist a spytat sa ze?
-
qwerty-xyz
Re: Zilinska univerzita fakulta prirodnych vied
SRACKA SKOLA,MOMENT OPAKUJEM TO ZNOVAAA -- SRACKA SKOLA.Element napísal:Cawte chcem sa Vas popytat na tuto skolu a na odbor Mediamatika http://fpv.uniza.sk/www/index.php?optio ... Itemid=178
Idem si tam davat prihlašku uz som rozhodnuty povie mi niekto nieco o tej skole?Myslim ze nejake info co nenajdem na webea chcem sa popytat veci co sa tykaju prijimaciek, kolko ludi sa hlasilo minuly rok atd Dakujem vopred