kamarati ma už nevolaju do mesta .....kvoli babam
Moc nefunguje, zakázené ovocie chutí predsa najlepšie. Vykecaj si to s nimi. Ja som v parti v pozici presne toho chalana, čo ti to vyčíta.Ale mám holku, takže mi to može byť jedno . MUsíš si to vydiskutovať.Lisa napísal:"MNO" a prečo si nenájdeš holku a máš s kým chodiť von. alebo povec kamošom, že ak nejaká bude mať záujem, tak ty ju rýchlo odradíš ked jej povieš ze máš už babu.
-
Hotwire
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Re: kamarati ma už nevolaju do mesta .....kvoli babam
chlebik napísal:mno takto.............začalo to tym že sme s kamarátmi začali chodiť do mesta ..........začinalo to ako vždy piatky potom už aj ine dni ........mno lenže postupne sme boli taka partia a vždy prišli aj nejake holky len ide oto že vždycky sa po mne liepali balili ma atd.... nieže by som nebol rad že sa babam pačim aj ked niektore sa nepačia mne ........ale ide oto že za posledny mesiac si kamarati doniesli asi 10 bab a všetky kceli len mna mno proste ked som bol v meste všetky šli zamnou mno a na nich srali ..........a chalani sa namna ted ani nieže nasrali ale už ma radšej nevolaju do mesta jednoducho predtym ked som povedal že sa mi nece piatok isť tak dobre že ma neukamenovali a teraz ani nenapišu že ideme do mesta atd ..........išlo oto že oni si riešili holky tyyždne a ja som ju mal za jeden den ...............mno a oni ma ten nevolaju preto že sa boja že im zase niekoho preberiem aj ked zato nemožem ................a minule v podnapitom stave mi kamarat povedal že počuj peťo si vpoho chalan ale sere me to že si zavolam holku a ja ju kcem riešiť ale ako ta zbada ide po tebe a ja som vpiči ..........a ja že zato nemožem že som pre nu pritažlivy a on že ja viem ale ........ a koniec ..........no ciže ma to sere lebo su to vpoho kamarati ..................vek ja 16.............oni 17
/edit: alebo vytvorte novu sekciu LVP <16
/edit2: a potom mi dpc hovorte ze tu nezakladaju temy same deti (v LVP)
-
Te-wei
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
Re: kamarati ma už nevolaju do mesta .....kvoli babam
mňa by zaujímalo ako sa ty chovaš k tým babam. mal by si ich pekne odje***vať, ak su pre ťeba kamarati dôležitejší,,, No zasa nadruhej strane asi by som nechcel babu, ktora mi pôjde hneď po kamaratovy, to tiež niečo znamená,,,chlebik napísal:mno takto.............začalo to tym že sme s kamarátmi začali chodiť do mesta ..........začinalo to ako vždy piatky potom už aj ine dni ........mno lenže postupne sme boli taka partia a vždy prišli aj nejake holky len ide oto že vždycky sa po mne liepali balili ma atd.... nieže by som nebol rad že sa babam pačim aj ked niektore sa nepačia mne ........ale ide oto že za posledny mesiac si kamarati doniesli asi 10 bab a všetky kceli len mna mno proste ked som bol v meste všetky šli zamnou mno a na nich srali ..........a chalani sa namna ted ani nieže nasrali ale už ma radšej nevolaju do mesta jednoducho predtym ked som povedal že sa mi nece piatok isť tak dobre že ma neukamenovali a teraz ani nenapišu že ideme do mesta atd ..........išlo oto že oni si riešili holky tyyždne a ja som ju mal za jeden den ...............mno a oni ma ten nevolaju preto že sa boja že im zase niekoho preberiem aj ked zato nemožem ................a minule v podnapitom stave mi kamarat povedal že počuj peťo si vpoho chalan ale sere me to že si zavolam holku a ja ju kcem riešiť ale ako ta zbada ide po tebe a ja som vpiči ..........a ja že zato nemožem že som pre nu pritažlivy a on že ja viem ale ........ a koniec ..........no ciže ma to sere lebo su to vpoho kamarati ..................vek ja 16.............oni 17
ani nevies ako mi zo srdca pises, toto mi presne robia moji kamarati za poslednych 5 rokov, teraz som vzdy v piatok vecer zavrety v izbe a neviem sa vyrovnat s tym ze preberiem kazdemu babu,... najhorisie je ze mi uz na sms nepodpisuju ani moji kamarati zo strednej skoly, a najdu si vzdy nejaku zamienku ze so mnou uz nikde nemozu ist alebo sa vyhovoria ze nemaju cas a potom sa od ostatnych dozvedam ze sa boli zabavat v meste... A to vsetko kvoli babam, posobim na ne ako magnet a ked ma vidia je jedno ci maju pri sebe chalana alebo nie, pomoze mi niekto z mojim traumatizujucim a podonym problemom ako ma tu moj kolega ? Budem vdacny a odmenim aj karmu ak to bude duchaplne pretoze ma to velmi trapi... Diki vsetkymZaslal: 08 Okt 2008, 0:06 Predmet: kamarati ma už nevolaju do mesta .....kvoli babam
--------------------------------------------------------------------------------
mno takto.............začalo to tym že sme s kamarátmi začali chodiť do mesta ..........začinalo to ako vždy piatky potom už aj ine dni ........mno lenže postupne sme boli taka partia a vždy prišli aj nejake holky len ide oto že vždycky sa po mne liepali balili ma atd.... nieže by som nebol rad že sa babam pačim aj ked niektore sa nepačia mne ........ale ide oto že za posledny mesiac si kamarati doniesli asi 10 bab a všetky kceli len mna mno proste ked som bol v meste všetky šli zamnou mno a na nich srali ..........a chalani sa namna ted ani nieže nasrali ale už ma radšej nevolaju do mesta jednoducho predtym ked som povedal že sa mi nece piatok isť tak dobre že ma neukamenovali a teraz ani nenapišu že ideme do mesta atd ..........išlo oto že oni si riešili holky tyyždne a ja som ju mal za jeden den ...............mno a oni ma ten nevolaju preto že sa boja že im zase niekoho preberiem aj ked zato nemožem ................a minule v podnapitom stave mi kamarat povedal že počuj peťo si vpoho chalan ale sere me to že si zavolam holku a ja ju kcem riešiť ale ako ta zbada ide po tebe a ja som vpiči ..........a ja že zato nemožem že som pre nu pritažlivy a on že ja viem ale ........ a koniec ..........no ciže ma to sere lebo su to vpoho kamarati ..................vek ja 16.............oni 17