Kto ma skusenosti s e-shop-ami?

Ak neviete kam zaradiť Váš príspevok, použite túto kategóriu...
JanikEskimacik
Amateur
Amateur

Kto ma skusenosti s e-shop-ami?

Príspevok od používateľa JanikEskimacik »

Zatial som nic cez net nekupoval, takze toto bude asi 1-krat. Ide mi o e-shop http://www.nikita.sk, mate niekto s nim skusenosti, kupoval alebo reklamoval tam niekto nieco? Ak ano, mohol by napisat svoje dojmy-ci zle alebo dobre? Nerad by som tam nieco kupil a mal s tym problemy, ci pri reklamacii alebo inak....
robeno
Star
Star
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa robeno »

ja skusenost nemam, ale kludne napis co chces odtial kupit, a mozno su znamejsie e-shopy kde to bude dokonca mozno aj lacnejsie
JanikEskimacik
Amateur
Amateur

robeno napísal:ja skusenost nemam, ale kludne napis co chces odtial kupit, a mozno su znamejsie e-shopy kde to bude dokonca mozno aj lacnejsie
http://nikita.sk/panasonic-dmc-tz5-strieborny-1.html
Stenky
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Stenky »

v ageme vychadza na 9.305Sk s DPH a na HEJ.SK 8.836Sk s DPH. Tak neviem kde by som este hladal lacnejsie. na alza.sk nieje vobec.
JanikEskimacik
Amateur
Amateur

Mozno som to nenapisal presne a tak doslo k omylu. Ta cena je dobra, ale mne ide vlastne o spolahlivost a serioznost.
Stenky
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Stenky »

ja len na margo toho ze v znamych spolahlivych eshopoch to lacnejsie nezozenies ako tu dakto spominal :)
begbeee
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa begbeee »

Menej znamy ale velmi spolahlivy, lacny a ustretovy e-shop je www.focus.sk

www.hej.sk su fajn (uz som u nich reklamoval) ale su aj dost drahy

www.pixmania.sk je veeelmi lacna, ale dobre si treba precitat obchodne podmienky

za najdrahsie e-schopy povazujem nayko a shark.
JanikEskimacik
Amateur
Amateur

No a co hovorite na http://www.megafoto.sk/Panasonic/dmc-tz5e-k? Je to spolahlivy obchod?
Frikso
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Frikso »

V eshopoch nakupujem kazdu chvilku. Ci uz v slovenskych alebo v zahranici najma cez ebay. Nemal som nikdy problem. Maximalne tak co viem, ze kamosom zle identifikovali platbu v alze. Spravil to jeden mail a nejaky ten den oneskorenia..

Samozrejme netreba mat uplnu doveru, treba si vsimat pri hlavne neznamych eshopoch nejake znaky. Napr. ci su platcom DPH, maju odberne miesta, musi tam byt uvedeny riadny kontakt ako adresa sidla, telefon a v neposlednom rade, co hovori na tento eshop ujo google. ..
Killian
Amateur
Amateur
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Killian »

JanikEskimacik napísal:No a co hovorite na http://www.megafoto.sk/Panasonic/dmc-tz5e-k? Je to spolahlivy obchod?
Podla mna najlepsi SK obchod co sa tyka fotoaparatov, vyborne ceny, rychlost, profesionalnost. Bral som od nich raz davno a riesil som aj reklamaciu cez nich a bola bezproblemova.
Kufor
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Kufor »

Nechcem zakladat novu temu tak to supnem tu.. Ma niekto skusenosti s lacnypocitac.sk? mam vyhliadnuty jeden NB, ktory mi v dvoch predchadzajucich obchodoch vypredali, tu by vsak este mal byt na sklade. Chcem ho teda co najskor objednat, no neviem co si mam o tomto shope mysliet.. Preto ak by niekto z vas uz odtial objednaval, rad by som vedel, aky bol spokojny.. vopred thx
erytrocyt
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa erytrocyt »

begbeee napísal:Menej znamy ale velmi spolahlivy, lacny a ustretovy e-shop je www.focus.sk
Na slovensku síce menej známy ale v Košiciach najznámejší a podľa mojich skúseností vo všetkých smeroch naj. Zatiaľ som u nich nemal najmenší problém, a čo sa týka reklamácií, tak to je jedna báseň. Nikto sa na nič nepýta, zoberú, vymenia alebo opravia.
haha11
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa haha11 »

Odporúčam: www.datacom-ke.sk
BlackRa1n
Star
Star

Príspevok od používateľa BlackRa1n »

ludia aka je skusenost s Shopmobil.sk?
safo
Novice
Novice

Príspevok od používateľa safo »

Asus_ napísal:ludia aka je skusenost s Shopmobil.sk?
POZOR NA TUTO FIRMICKU, SU TO PODVODNICI JAK BRNO, PRED PAR DNAMI SOM U NICH KUPOVAL MOBIL ZA 270€ STRETNUTIE PRI TESCU, NA POHLAD BOL MOBIL OK ZACHOVALY, PRIDEM DOMOV A NEFUNGOVAL KONEKTOR NA PRIPOJENIE SLUCHATOK, VOLAM CHLAPIKOVI SPAT A ZIADAM O VYMENU ZA INY KUS/MALI V PONUKE/ A UZ TO ZACALO VYKRUCANIE ZE OPYTA SA SERVISAKA A OD DRUHEHO DNA MI NEDVIHA MOBIL PROSTE HRA NA MRTVEHO CHROBAKA. ASI TO BOLA AJ MOJA CHYBA MAL SOM VIAC PREKLEPAT MOBIL, SKUSENOST DO BUDUCNA. ALE AKO PISEM SU TO OJ...VACI JAK BRNO, DOPORUCUJEM VYHYBAT SA KUPE MOBILU CEZ TUTO FIRMU ABY VAS NENAMOTALI AKO MNA. JEDINE CO MI OSTAVA JE SIRIT IM VELMI ZLU REKLAMU NA FORACH A PO ZNAMYCH, CO UZ.
Krusty
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa Krusty »

Jedna z moznosti je ze ked nieste si isty v eshope tak treba kuknut stranku http://www.orsr.sk/ je to obchodny register.. pokial sa tam obchodniik nachadza tak je normalne podnikatel, a nejake oblbovacky ze zaplatite a tovar nepride by sa NEMALI STAT.....ale plati to len pre slovenskych obchodnikov...
neo250
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa neo250 »

kámo zatial čo si kupujem veci cez net tak všetko je OK, či cez aukro, alebo hocijaký iný e-shop, všetko mi prišlo a čo najskôr.... a je to aj výhodnejšie lebo je to hlavne lacnejšie :)
ragi36
Novice
Novice

shopmobil.sk

Príspevok od používateľa ragi36 »

Musim suhlasit s pouzivatelom predomnou, ze ak nechcete mat problemy ako ja s mobilom urcite nekupujte mobil z obchodu shopmobil.sk a ani nevolajte na cislo 0902404405, je to velmi neseriozna firma aj clovek. Aj ked navonok vyzera presvedcivo. Jedine co vie je oje....t, ked je problem nedviha telefony a ak dvihne tak sa vyhovara a slubuje hory doly ale skutek utek. Moja skusenost je velmi zla, pisem to preto aby neoj...l aj iných. Tak nech mate viacej stastia ako ja pri kupe mobilu.
Ejoo
Novice
Novice

Re: Kto ma skusenosti s e-shop-ami?

Príspevok od používateľa Ejoo »

Fuha diki mooc, za prispevok, uz som rozmyslal, ze kupim s tohto shopu Iphone 3GS za 425€. Tak najskor ostava nejaky iny shop.
ranko
Novice
Novice

Re: Kto ma skusenosti s e-shop-ami?

Príspevok od používateľa ranko »

Ahojte,
chcel yb som sa spytat ci mate konkretne skusenosti,samozrejme,mozete aj Vase nazory Smile ale naozaj by ma zaujimala realna skusenost nakupu mobilu zo zahranicia za nizke ceny. S tym, ze platite vopred cez western union a nalsedne vam poslu Vase ID do kurierskej sluzby ako Fed ex ci DHL. V jednom z tychto e-shopov su ochotni mi vystavit aj fakturur:co kupujem,kto predava a za kolko atd.
Nech sa paci,ocakavam Vase nazory....
Napísať odpoveď