Nefunkcny ipod

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
Grond
Medium Professional
Medium Professional
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Nefunkcny ipod

Príspevok od používateľa Grond »

Zdar , moj problem spociva v tom ,ze zhruba pred tyzdnom som cestoval vlakom normalne som pocuval hudbu ipod som potom vypol odlozil vrecka , prisiel domov a ulozil do suflika nic som s nim uz potom nerobil , o dva dni som ho vybral ze tam nieco skopcim , zapojil som ho do notebooku a odbehol som si , ako som prisiel videl som ze ipod sa dako nezobudza a vsimol som si ze sa tam spravila vypuklina asi ako keby ste klincom klepli do plechu a z druhej strany ste mali od neho taky "odtlacok" alebo ako som to nazval ta vypuklina na tom mieste bol ipod strasne horuci ako fakt sa to dalo prirovnat k zehlicke , nechapal som ze co sa stalo .... ipod sa ani po opatovnych pokusoch nechcel spustit nepomahal ani restart , skusal som ho nabijat 24 hodin adapterovou nabijackou no bezuspesne , zachadzal som s nim setrne , viac bol v sufliku akoby som ho pouzival ...
stale mi nejde do hlavy ako z nicoho nic sa mohol pokazit rozmyslal som ci sa tam nahodou nemohol pretazit kondenzator alebo nieco spolocne s baterniou , ale ipod som stale v pohode napajal na notebook a neprekazalo mu to .... najhorsie je ze neviem ako vyriesit reklamaciu je totiz z USA brat mi ho poslal ako darcek takze nemam ziadne potvrdenia alebo zarucny list a pochybujem ze on to este bude mat ....
v Kosiciach som skusal servis kde opravuju notebooky,PDA-cka a podobne sracky (mali tam opravovat aj ipody) no chlapik mi vravel ze oprava ipodov sa riesi v Bratislave , kde budem musiet platit samotnu zasielku a vsetky tie spojene naklady + samotnu opravu
preto sa pytam ci ma zmysel ipod dat do opravy alebo rovno kupit novy
(popripade ak ma niekto podobne skusenosti s takymto technickym problemom , ze kde by mohla byt zhruba chyba .... )
dakujem za odpoved

btw ipod je 30Gb pridavam aj screen toho poskodenia (je to tam dost blbo vidno lebo som to fotil teraz vecer)
Prílohy
DSC_0001.jpg
Lub0$
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa Lub0$ »

Asi ti neporadim, ale osobne si myslim, ze si proste natrafil na vadny vyrobok. Muselo sa nieco stat vo vnutri. Ty s tym asi vela nespravis. Bud rekalamcia, ktora asi nieje v tvojom pripade mozna, alebo to posli niekde do opravy, sice nemyslim si, ze sa iPod nejak da opravit, ved to je asi len jedna mala tenucka dosticka so suciastkami a displayom. netusim...
moosha
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa moosha »

Mne ked sa posral iPod, tak mi ho u nas v KE v iStyle opravili. Teda vlastne neopravili, lebo som si to urobil sam ale na mail odpovedali kladne. Takze neviem co riesia :? .
mi-chau
Darca
Darca

Príspevok od používateľa mi-chau »

Mne sa zas stalo ze mi len tak z prce zmizlo zo shufflu 50% piesni... dodnes nechapem ako sa to stalo.
K teme > V Blave to opravuju, kamarat tam posielal Nano trvalo im to 3 tyzdne a dodnes to lutuje... mal si kupit novy :? ($)
jimmy_xp
King
King

Príspevok od používateľa jimmy_xp »

fuu,ja to odhadujem na 99% ze to bude chyba baterie. nejaka anamolia a vyfukla sa bateria. to sa napr stalo kamosovi na siemense, baterka sa nafukla -> objem 200% a roztislo mu zadny kryt na telefone...ten ipod ma integrovanu bateriu ze?
Napísať odpoveď