Sprava farieb Nvidia

Témy týkajúce sa procesorov, pamätí, grafických kariet, harddiskov...
xbarney
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Sprava farieb Nvidia

Príspevok od používateľa xbarney »

Presiel som z Radeona na Geforce a potreboval by som poradit par drobnosti, na ktore som bol zvyknuty u ati.

1. Napriklad mi tu chyba nastavenie farieb (AVIVO sa to vola u ati), tu som si nastavil farby ake mne sedia. Teraz je sice ze NVIDIA control panel a sprava farieb, ale tam je nastavenie velmi obmedzene.
2. Dalsia vec na ktoru som bol zvyknuty je pocet frame za sekundu v rohu obrazovky.
3. Da sa grafika podtaktovat ? Koli spotrebe ked vo win iba surfujem.

Instalujete si nejaky soft dodatocne okrem ovladacov, kde sa da lepsie spravovat grafika ? GeForce som nemal dlhsie a uz som pozabudal kopec veci :) .
AXO
Professional
Professional
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: Sprava farieb Nvidia

Príspevok od používateľa AXO »

xbarney napísal:Presiel som z Radeona na Geforce a potreboval by som poradit par drobnosti, na ktore som bol zvyknuty u ati.

1. Napriklad mi tu chyba nastavenie farieb (AVIVO sa to vola u ati), tu som si nastavil farby ake mne sedia. Teraz je sice ze NVIDIA control panel a sprava farieb, ale tam je nastavenie velmi obmedzene.
2. Dalsia vec na ktoru som bol zvyknuty je pocet frame za sekundu v rohu obrazovky.
3. Da sa grafika podtaktovat ? Koli spotrebe ked vo win iba surfujem.

Instalujete si nejaky soft dodatocne okrem ovladacov, kde sa da lepsie spravovat grafika ? GeForce som nemal dlhsie a uz som pozabudal kopec veci :) .
ja som uz dlho nemal nvidiu, takze neviem, ako sa pomenili ovladace, ale mam par otazok, a hadam aj navrhov pre teba

niektore ovladave to mali, ale teraz som si nie uplne isty, ktore, kedysi vychadzali ovladace OMEGA, a tam dost casto byvaly featurky na taktovanie grafiky, inak sa da taktovat v programe RivaTuner(asi spolu sa to pise), tam si nastavis takty aj vselico ine este...

k tym farbam ti moc povedat neviem, lebo som sa o to osobne moc nezaujimal

a to zobrazovanie fps pocujem(citam) prvy krat, ze sa to da nastavit u ATI, nemohol by si napisat kde, alebo cez co ?(viem, da sa pouzivat aj program FRAPS, ale ak to je niekde v ovladacoch, tak by to nemuselo tolko zatazovat system)
xbarney
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa xbarney »

AXO napísal:inak sa da taktovat v programe RivaTuner(asi spolu sa to pise), tam si nastavis takty aj vselico ine este...
no taktovat sa nechystam, mam pretaktovanu verziu Zotac 8800GT AMP.
AXO napísal:a to zobrazovanie fps pocujem(citam) prvy krat, ze sa to da nastavit u ATI, nemohol by si napisat kde, alebo cez co ?(viem, da sa pouzivat aj program FRAPS, ale ak to je niekde v ovladacoch, tak by to nemuselo tolko zatazovat system)
ja som to nikdy po nainstalovani ovladacov nezapinal, mal som to tam automaticky(ale je to az sucastou Ati Tray Tools, musis stiahnut a nainstalovat http://downloads.guru3d.com/download.php?det=733)
AXO
Professional
Professional
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa AXO »

xbarney napísal:ja som to nikdy po nainstalovani ovladacov nezapinal, mal som to tam automaticky(ale je to az sucastou Ati Tray Tools, musis stiahnut a nainstalovat http://downloads.guru3d.com/download.php?det=733)
tym taktovanim som myslel celkovo menenie frekvencii, takze aj podtaktovanie

diky moc za odkaz
Napísať odpoveď