xbarney napísal:Presiel som z Radeona na Geforce a potreboval by som poradit par drobnosti, na ktore som bol zvyknuty u ati.
1. Napriklad mi tu chyba nastavenie farieb (AVIVO sa to vola u ati), tu som si nastavil farby ake mne sedia. Teraz je sice ze NVIDIA control panel a sprava farieb, ale tam je nastavenie velmi obmedzene.
2. Dalsia vec na ktoru som bol zvyknuty je pocet frame za sekundu v rohu obrazovky.
3. Da sa grafika podtaktovat ? Koli spotrebe ked vo win iba surfujem.
Instalujete si nejaky soft dodatocne okrem ovladacov, kde sa da lepsie spravovat grafika ? GeForce som nemal dlhsie a uz som pozabudal kopec veci

.
ja som uz dlho nemal nvidiu, takze neviem, ako sa pomenili ovladace, ale mam par otazok, a hadam aj navrhov pre teba
niektore ovladave to mali, ale teraz som si nie uplne isty, ktore, kedysi vychadzali ovladace OMEGA, a tam dost casto byvaly featurky na taktovanie grafiky, inak sa da taktovat v programe RivaTuner(asi spolu sa to pise), tam si nastavis takty aj vselico ine este...
k tym farbam ti moc povedat neviem, lebo som sa o to osobne moc nezaujimal
a to zobrazovanie fps pocujem(citam) prvy krat, ze sa to da nastavit u ATI, nemohol by si napisat kde, alebo cez co ?(viem, da sa pouzivat aj program FRAPS, ale ak to je niekde v ovladacoch, tak by to nemuselo tolko zatazovat system)