ano, hadam ti chcem povedat ze pri 142km/h mu strelili airbagy podla rakuskych vysetrovatelov a zidovskych medii...

ked si precitas moje "prispevky" este raz zistis ze, AANO, fakt ze bol pod vplyvom to stavia do ineho svetla -- nehoda --za ktoru moze on, ale stale to nemeni nic na veci ze informacie co cerpate/me vsetci su len z mainstreamu ktory informuje tak ako jeho majitel uzna za vhodne.
podla jeho blizkych nemal problemy s alkoholom a na vecierku vypil "zevraj" jeden pohar sampanskeho. takiste "zevraj" ako vsetky ostatne informacie.. ja len hovorim ze to auto vobec nevyzera ako keby narazilo v 160km/h bokom do niecoho. cely priestor vodica je viacmenej neposkodeny. vsetky vase obhajoby ze to bola nehoda a tvrdenia ze nie su uplne nepodlozene lebo v reale nemate ani vy ani ja ani nikto z tu pritomnych fakty..
NCAP -- testy pri 64km/h -- kvoli predaju aut, nic ine
"Ak si dobre pamätám, tak vychádzali z faktu, že ak ideš 100km/h, šliapneš na brzdu a v momente nárazu máš tých 64km/h (respektíve súčet rýchlostí pri čelnom náraze je 64km/h)" == takze zo 100 zabrzdis na 32?? a ten co ide oproti tiez?
proste tymto celym som chcel povedat ze:
politik ktory kritizoval EU,pristahovalcov, otvorene sa hlasil k nacizmu, ziskal teraz 11%, tendencia volit ho u rakusanov rastla, isiel z oslavy s vodicom ktoreho nechal doma, ten vodic ho nechal s 1.8 promile soferovat, ten isiel 160+km/h v dedine kde je 70, pri obiehani neznamej zeny sa vyj3bal, tajomna zena mala problem dovolat sa na zachranku, prve vyjadrenie lekara bolo ze zil a viezli ho do nemocnice, potom ze zomrel na mieste, namiesto klagenfurtu ho previezli na pitvu do grazu (alebo naopak,neviem teraz:) ) o tajomnej zene nikto nepise, na mieste nehody sa behom noci zmenili nejake stopy (auto)... fuu, na moj vkus moc vela neznamych.. ale paci sa mi ako na 100% viete ze to bola nehoda a nijak inak

no nic, tahajte do robotky, treba platit hypoteku, vecer ide film a v lete dovolenka

a providera,ostatne ako vsetko vyberajte najvyhodnejsieho (carrefour,ten je lacnejsi) xD