2012 koniec sveta?
aleboo tom nebudeme vedeit vobec ako dobre poznamenal mi chauBeybo napísal:konec sveta?:D dorba blbost ved ked bdue mat rpsit budeme o tom vedet o moc skor:D
mi-chau napísal: Takze az to raz pride, nebude to vzruso a uz vobec sa nebudeme vsetci drzat za ruky a hladiet k nebesiam... niekto bude srat, niekto sa bude vrtat v nose... a zrazu cvak
Tak mi to pride ako s tou sliepkou a vajcom,bud sliepka alebo vajce.Bud Ježiš Kristus ktory je Boh stvoritel , alebo Horas pohansky boh,ktoreho vymyslel satan, aby zastrel pred nami Krista.Je len jedna pravda.Je to odveky boj medzi Kristom a satanom.Je to len na nas ,pre čo sa rozhodneme,bud večny život s Kristom ,alebo smrť.Skuliton napísal:Ježiš Kristus? nie Hóras? Staroegyptský boh?
-
zvonenie33
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
vysvetli mi niekto preco ma tento clovek karmu v kladnych cislach?jozotom napísal:Tak mi to pride ako s tou sliepkou a vajcom,bud sliepka alebo vajce.Bud Ježiš Kristus ktory je Boh stvoritel , alebo Horas pohansky boh,ktoreho vymyslel satan, aby zastrel pred nami Krista.Je len jedna pravda.Je to odveky boj medzi Kristom a satanom.Je to len na nas ,pre čo sa rozhodneme,bud večny život s Kristom ,alebo smrť.
-
Iron-Eddie
Light Professional
ja som svojim príspevkom myslel to, že Ježiš je Hórasovou kópiou, existuje ešte mnoho iných tzv. mesiášov, ktorí mali Hórasove, resp. Ježišove atribúty narodil sa z panny, bol ukrižovaný a po 3 dňoch vzkriesenýjozotom napísal:Tak mi to pride ako s tou sliepkou a vajcom,bud sliepka alebo vajce.Bud Ježiš Kristus ktory je Boh stvoritel , alebo Horas pohansky boh,ktoreho vymyslel satan, aby zastrel pred nami Krista.Je len jedna pravda.Je to odveky boj medzi Kristom a satanom.Je to len na nas ,pre čo sa rozhodneme,bud večny život s Kristom ,alebo smrť.
a ak kresťania nadávajú napohanské náboženstvá, mali by sa zamyslieť, pretože takmer všetko, čo je v kresťanských zásadách pochádza z pohanských náboženstiev
ale to bolo OT
no nepridáte tam možnosť "neviem sa rozhodnúť"? ale za súčasného svetového stavu v apokalypsu verím
-
Grim
Darca
to mas urcite z toho dokazmi prespikovaneho filmu, ze?Skuliton napísal:ja som svojim príspevkom myslel to, že Ježiš je Hórasovou kópiou, existuje ešte mnoho iných tzv. mesiášov, ktorí mali Hórasove, resp. Ježišove atribúty narodil sa z panny, bol ukrižovaný a po 3 dňoch vzkriesený
a ak kresťania nadávajú napohanské náboženstvá, mali by sa zamyslieť, pretože takmer všetko, čo je v kresťanských zásadách pochádza z pohanských náboženstiev
ale to bolo OT
no nepridáte tam možnosť "neviem sa rozhodnúť"? ale za súčasného svetového stavu v apokalypsu verím
si cisty????jozotom napísal:Tak mi to pride ako s tou sliepkou a vajcom,bud sliepka alebo vajce.Bud Ježiš Kristus ktory je Boh stvoritel , alebo Horas pohansky boh,ktoreho vymyslel satan, aby zastrel pred nami Krista.Je len jedna pravda.Je to odveky boj medzi Kristom a satanom.Je to len na nas ,pre čo sa rozhodneme,bud večny život s Kristom ,alebo smrť.
neverim zeby mal prist koniec v 2012ale kazdopadne som zvedavy na ten datum ze ci volaco neuvidime.....lebo co bolo na tej stranke co sem niekto hadzal link,tak pisali zeby sme mali vidiet nieco take ako polarna ziara......v podstate neexistuje koniec....vsetko je kolobeh
-
Iron-Eddie
Light Professional
mno to vlastne je "príbeh" Slnka, resp. jeho "chovanie" počas zimného slnovratu, s reálnymi ľuďmi to nemá nič, tento príbeh odpozorovali už staroveké kultúry a vytvorili si podľa toho nejakého spasiteľaPinhead napísal:Len tak medzi nami....... Zeitgeist je možno zaujímavý, ale je tam kopa chýb........ Hlavne čo sa týka náboženstva a mytológie....... Porovnávanie Ježiša a Horusa je úplne absurdné...... Zeitgeistu v týchto veciach môže veriť len ten, kto o staroegyptskej mytológii nikdy nepočul......
tak napríklad ukrižovanie:
Slnko sa do zimného slnovratu pohybovalo stále na Juh, kým nedosiahlo najnižší bod, pričom tam zostalo 3 dni a bolo v blízkosti súhvezdia Crox, čo znamená
Ježiš bol ukrižovaný na kríži a zomrel na 3 dni
potom sa slnko o 1 stupeň pohlo=Ježiš vstal z mŕtvych
traja králi a hviezda na východe:
HNV je Sirius, ktorá jev noci z 24. 12 na 25. 12 viditeľná v línii s tromi hviezdami orionovho opaska: spoločne ukazujú na miesto, kde 25. 12. ráno vyjde Slnko, preto Traja králi nasledujú hviezdu, aby objavili zrod spasiteľa
-
Grim
Darca
dobre, ved ja som ten film tiez videl, nemusis ho tu cely pretransformovat do pisomnej podoby. A podla mna je to taka ista blbost ako ten mail co koluje medzi blbcami uz od 2001 o dvojickach...ze ked napises Q11, co je oznacenie liatedla do wordu a zmenis pismo atd....je to LEN NAHODA!Skuliton napísal:mno to vlastne je "príbeh" Slnka, resp. jeho "chovanie" počas zimného slnovratu, s reálnymi ľuďmi to nemá nič, tento príbeh odpozorovali už staroveké kultúry a vytvorili si podľa toho nejakého spasiteľa
tak napríklad ukrižovanie:
Slnko sa do zimného slnovratu pohybovalo stále na Juh, kým nedosiahlo najnižší bod, pričom tam zostalo 3 dni a bolo v blízkosti súhvezdia Crox, čo znamená
Ježiš bol ukrižovaný na kríži a zomrel na 3 dni
potom sa slnko o 1 stupeň pohlo=Ježiš vstal z mŕtvych
traja králi a hviezda na východe:
HNV je Sirius, ktorá jev noci z 24. 12 na 25. 12 viditeľná v línii s tromi hviezdami orionovho opaska: spoločne ukazujú na miesto, kde 25. 12. ráno vyjde Slnko, preto Traja králi nasledujú hviezdu, aby objavili zrod spasiteľa
-
Mek
Addict
to bolo Q33NY a pravdou je, ze to lietadlo take oznacenie nemalo, da sa o tom docitat na hoax.czGrim-Reaperka napísal:dobre, ved ja som ten film tiez videl, nemusis ho tu cely pretransformovat do pisomnej podoby. A podla mna je to taka ista blbost ako ten mail co koluje medzi blbcami uz od 2001 o dvojickach...ze ked napises Q11, co je oznacenie liatedla do wordu a zmenis pismo atd....je to LEN NAHODA!
-
Earl_Simmons
Light Star
New Age a 2012
Zaujimave prednašky od Dr.Waltera Veitha na tu temu .Hlavne tie: New Age.
http://shop.awrstudio.cz/?go=8&kat=56&info=40
http://shop.awrstudio.cz/?go=8&kat=56&info=40
-
gego
Light Professional
a co mna po tom kedy bude koniec sveta ? umrem ta budem mrtvy ... verit takym (ne)kravinam sposobi to ze cely cas by som uz bol vlasne zmiereny zo svojou smrtou .... lebsie umriet v nevedomosti ako z ocakavanim ze teraz do mna daco praskne ( sakra z omierkou
) ale ne vecina z vas si myslite asi ake fajne vediet kedy vas klepne pepka ale verte alebo nie ak by ste dostali datum napriklad 1.1.2012 ze skapete kolko z vas by zmenilo doterajsi sposob zivota ak ne tak klobuk dole ...