Barbora Rakovská
-
zuzkazuzka
VIP
- Kontaktovať používateľa:
Júúúúúj, túto dievčinu nemôžem ani cítiť. Okrem toho, že po kompletnom stylingu vyzerá celkom k svetu nemám na ňu v súvislosti s jej moderátorskymi kvalitami ani jedného pozitíva. Len sa vyškiera do kamery, prehadzuje si vlásky z pravej strany na ľavú a potom zase z ľavej na pravú.... Ale že by svojou osobou vytvárala nejakú pridanú hodnotu v programe Slovensko má talent, to sa povedať nedá... Jediný súvislý text čo vie tá osoba zo seba vydať je jednoduchá nacvičená veta. A aj to len keď ju odrapotá v spoločnosti Maroša Kramára.
//audiotrack: to isté som na predchádzajúcej strane vyjadril aj ja v 4 slovách
//audiotrack: to isté som na predchádzajúcej strane vyjadril aj ja v 4 slovách
-
mirak2
Hardcore addict
osobne si myslim ze markiza berie totalne vypatlane hlavy, hlavne aby mali pekny ksicht....staci si raz-dva krat pozriet telerano..."moderatori" len kladu otazky co maju na papieri napisane a ked clovek odpoveda tak len chapavo kyvu hlavou
kde su casy ked tam boli aspon navonok inteligentni ludia ako Andy Timkova a Stevo Dvorsky....
barborka pekny ksicht obalujuci prazdnu hlavu

barborka pekny ksicht obalujuci prazdnu hlavu
Kramár je skúsený možno ako herec ale nie ako moderátor. Jednak je už starší aj tak pôsobí ale na moderovanie pôsobí príliš uhladene, a zvlášť do takejto relácie.
Táto téma by sa inak mala skôr premenovať na tému o moderátoroch. Čo sa týka Hrabovskej príde mi ako keby sa bála moderovať, častokrát povie len pár slov za celú reláciu a nejak brutálne inteligentná sa nejaví
Proste ostych a strach do moderovania nepatria. Nie je v Televízií zase úplne nová a nemoderuje ani naživo.
Ale vyzerá dosť dobre zase, dal by som si ju
Ako chlap jej preto chyby odpustím keďže sa na ňu aspoň dobre pozerá. 
Táto téma by sa inak mala skôr premenovať na tému o moderátoroch. Čo sa týka Hrabovskej príde mi ako keby sa bála moderovať, častokrát povie len pár slov za celú reláciu a nejak brutálne inteligentná sa nejaví
Proste ostych a strach do moderovania nepatria. Nie je v Televízií zase úplne nová a nemoderuje ani naživo.
Ale vyzerá dosť dobre zase, dal by som si ju