vymena RAM

Témy týkajúce sa procesorov, pamätí, grafických kariet, harddiskov...
Masaker
Medium Professional
Medium Professional
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Masaker »

t0m4s3 napísal:V tom pripade nemas tu dosku, ktoru pises, ze mas. Alebo je vo fakture napisana kravina.
.. ta ram je ddr2? neviete nejak zistit co to je za ram? .. a je dost mozne ze to bude chyba faktury...
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa t0m4s3 »

To ti mame my zistovat? Si snad robis srandu. Napisal si model dosky a uz min. dvaja ludia ti tu napisali, ze ta doska ma iba DDR sloty.
satelitik11
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa satelitik11 »

ezechiel88 napísal:Nuz na booku nieje z vonka ziadna pecat a by bola vo vnutry hmm trocha blbost asik :D ,... takze by to teoreticky slo sak sroby nerozmlatim nie ,.. tak ako by na to mohli prist ze som to tam pridal modul ak by som ho pri reklamacii vybral ,.. :)
a Niesu sruby pretrete Farbou Kusok alebo nejakou priesvitnou zbrndou abo tak nejak ? pretoze ak to porusis tak zaruka v riici
ezechiel88
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa ezechiel88 »

nie sroby su uplne hole bez farby blomby ci nakeho priesvitneho sajrajtu :)
satelitik11
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa satelitik11 »

ezechiel88 napísal:nie sroby su uplne hole bez farby blomby ci nakeho priesvitneho sajrajtu :)
no takze myslim ze by na to nemali ako prist myslim neviem :P
okrimko
Novice
Novice

Príspevok od používateľa okrimko »

prosím Vás, chcem sa spýtať na výmenu RAM-KY pri Stolovom PC. je tam niečo potrebné potom nastaviť ?? či si to nájde samé.
mám 256 MB ram-ku a chcem tam dať 1 GB, už som si zistil presne všetko ohladom toho, či to sedí, ide mi len o to, ako to vymeniť a či treba niečo potom nastavovať .. vedel by mi niekto poslať grafické znázornenie výmeny RAM-ky pri stolovom PC, našiel som kopec pri notebooku, lenže pc vôbec..
ešte raz dík.
guess.whoo
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa guess.whoo »

to je uplne jednoduche..vyberies povodnu a zastrcis novu v tej istej polohe ako si vytiahol staru...nic ine nemusis robit
pato83
Addict
Addict

Príspevok od používateľa pato83 »

guess.whoo napísal:to je uplne jednoduche..vyberies povodnu a zastrcis novu v tej istej polohe ako si vytiahol staru...nic ine nemusis robit
Myslim, ze nie je nutne vyberat staru, sak aj naco, ked tam ma minimalne dva sloty, najskor tri. Kazdy MB mu moze pomoct.

to okrimko: Sleduj drazku v slote a zarez medzi pinmi na ramke. Ak ju budes mat v ruke, budes vediet o com hovorim. A logika uz potom nepusti. :)
Napísať odpoveď