Kvalifikácia MS 2010 vo futbale
Nechcem ti brat iluzie ale este nas caka 6 zapasov z toho 2 s Cechmi, ideme hrat este do Polska, do Irska (ktory doma vedia zahrat) a este s neprijemnymi Slovincami.26lukas26 napísal:Môžte hlasovat že postúpime....![]()
Sa mi slzi tlačili do očí ked som to videl aj pán Weiss plakal.
Samizdá ze uz hrame iba 4 zápasy?
Vyhrov v tomto zapase sme si akurat udrzali nadej na postup, prehrou by sme sa uz s postupom pomaly mohli lucit.
No ale to nam na postup urcite stacit nebude.t0m4s3 napísal:By som to videl nasledovne:
- Cesi: u nich lata, doma so stastim 1 bod
- Poliaci: prehra o 1-2goly
- Slovinsko: remiza, so stastim (podobne ako s Polskom) vyhra
- Irsko: za bod budeme radi
Doma musime bezpodmienecne vyhrat jak nad Cechmi tak nad Slovincami a z Ceska, Polska a Severneho Irska musime zobrat minimalne 4 body, to by snad teoreticky stacilo mozno aj na priamy postup.
-
M.a.R.o.s.H
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
//autoeditácia príspevku ( 16 Oct 2008, 15:44 )
som rad ze sme vyhrali..ved konecne sa na nas usmiala stastena,ale netreba sa radovat dlho treba eset vela veci zlepsovat hlavne obranu a efektivnost v koncovke(vittek) a spol a hlavne treba ostat v klude a nezacat si namyslat ze ked sme zdolali poliakov,ze nas nemoze aj san marino dat
som rad ze sme vyhrali..ved konecne sa na nas usmiala stastena,ale netreba sa radovat dlho treba eset vela veci zlepsovat hlavne obranu a efektivnost v koncovke(vittek) a spol a hlavne treba ostat v klude a nezacat si namyslat ze ked sme zdolali poliakov,ze nas nemoze aj san marino dat
-
t0m4s3
Admin
Ja som nepisal, ze to na postup bude stacit, skor som zabudol napisat opak - nepostupimekali520 napísal:No ale to nam na postup urcite stacit nebude.
Doma musime bezpodmienecne vyhrat jak nad Cechmi tak nad Slovincami a z Ceska, Polska a Severneho Irska musime zobrat minimalne 4 body, to by snad teoreticky stacilo mozno aj na priamy postup.
-
Dead_Warrior
Professional
A zase sa nic nezmeni...
Je pekne ze Slovensko vyhralo ale situacia ostane taka ista jak predtym, Ferko Laurinec ostane prezidentom na cele so svojimi kamaratmi komunistami a budu ku.vit slovensky futbal. Verejnosti boli zalepene usta touto by som povedal az necakanou vyhrou a veci ohladne bojkotu zostanu nadalej premlcane a zapadnu prachom.
Bojkot je dobra vec ukazuje v nom ze ak ide o razne vec tak sa dokazu fankluby ci uz oficialne alebo neoficialne spojit za jednotnu vec, skoda ze to nevedia pochopit aj ludia ktori boli na tom futbale a ako povedal Weiss vytvorili fantasticku atmosferu. Neviem aku fantasticku atmosferu yvtvorili ked osm ich pocul par krat za zapas na chvilu a inak bolo vsetko v rezii polskych fanusikov ktorym patri uznanie.
Uznanie zato ze dosli v takom hojnom pocte sem ale ze aj potrenovali s nasimi kuklacmi.
na nich si moc kukli nedovolili ako rychlo vosli do sektora tak tak rychlo z neho aj odisli
asi platilo pravidlo jedna noha dnu druha von 
Najvacsia ikona je urcite Ferko Laurinec s jeho praktikami, chudak asi to nema v hlave v poriadku. Celu sezonu pokutuje fanusikov za choreografie,pyro (ktore nikomu neublizuje), vyroky proti SFZ, dalej by sa dali na jeho ucet pripisat aj katastrofalny stav stadionov a futbalu ako takeho a tento isty clovek ked je BOJKOT tak chce od predstavitelou bojkotu aby dosli na stadion aby sa vykaslali na bojkot aby dosli povzbudzovat slovensko. Hold debil ostane debilom.
A ten komentator no zbohom
Na Slovensku je to tak
Je pekne ze Slovensko vyhralo ale situacia ostane taka ista jak predtym, Ferko Laurinec ostane prezidentom na cele so svojimi kamaratmi komunistami a budu ku.vit slovensky futbal. Verejnosti boli zalepene usta touto by som povedal az necakanou vyhrou a veci ohladne bojkotu zostanu nadalej premlcane a zapadnu prachom.
Bojkot je dobra vec ukazuje v nom ze ak ide o razne vec tak sa dokazu fankluby ci uz oficialne alebo neoficialne spojit za jednotnu vec, skoda ze to nevedia pochopit aj ludia ktori boli na tom futbale a ako povedal Weiss vytvorili fantasticku atmosferu. Neviem aku fantasticku atmosferu yvtvorili ked osm ich pocul par krat za zapas na chvilu a inak bolo vsetko v rezii polskych fanusikov ktorym patri uznanie.
Uznanie zato ze dosli v takom hojnom pocte sem ale ze aj potrenovali s nasimi kuklacmi.
Najvacsia ikona je urcite Ferko Laurinec s jeho praktikami, chudak asi to nema v hlave v poriadku. Celu sezonu pokutuje fanusikov za choreografie,pyro (ktore nikomu neublizuje), vyroky proti SFZ, dalej by sa dali na jeho ucet pripisat aj katastrofalny stav stadionov a futbalu ako takeho a tento isty clovek ked je BOJKOT tak chce od predstavitelou bojkotu aby dosli na stadion aby sa vykaslali na bojkot aby dosli povzbudzovat slovensko. Hold debil ostane debilom.
A ten komentator no zbohom
Na Slovensku je to tak
-
Sagittarius
Guru
-
Dead_Warrior
Professional
ono velka cast zodpovednosti nelezi na Laurincovi, ale na predstaviteloch klubov. Prave kluby su tie, ktore maju peniaze spravne vyuzit, investovat do stadionov, do vyvoja mladeze. Peniaze by sa im vratili velmi rychlo (len prebojovanie sa do LM prinasa pekne prachy). To mi napriklad celkom dost vadi v Ziline. Zilina je najuspesnejsi klub v SR, co sa domacej ligy tyka, ale na medzinarodnej scene az doteraz nic nepredviedla. Preco? Lebo talentovanych hracov predava pod cenu (mintal stal polovicu ceny vitteka, tusim. A dalsi hraci nasledovali) a kvalitnych hracov, ktori ale pytaju vascie peniaze, radsej vyhadzuje (najlepsi strelec Ziliny Breska napriklad). Nakupy? Vacsinou sami neznami hraci, pripadne hraci, ktori sklamali v inych kluboch. Obcas takyto prestup sice vyjde, ale vacsina konci odpadovo. Ako sa teda da prebojovat do LM, ked na jesen je k dispozicii iny tim, ako vybojoval titul? Tim vyrazne oslabeny...
Druhy priklad Artmedia. Raz vyhrala titul (ak neratam minulu sezonu), v prestupovom obdobi si podrzala hracov a nakupila overene a kvalitne posily (cisovsky, halenar) a hned sa dostala do LM a peniaze na tom ziskala na tunajsie pomery priam kralovske.
Myslim teda, ze by bolo vhodne riesit aj situacie v kluboch, aby ich majitelia a manazeri zacali mat ako ciel uspech klubu a nie len vysku konta na svojom ucte.
Druhy priklad Artmedia. Raz vyhrala titul (ak neratam minulu sezonu), v prestupovom obdobi si podrzala hracov a nakupila overene a kvalitne posily (cisovsky, halenar) a hned sa dostala do LM a peniaze na tom ziskala na tunajsie pomery priam kralovske.
Myslim teda, ze by bolo vhodne riesit aj situacie v kluboch, aby ich majitelia a manazeri zacali mat ako ciel uspech klubu a nie len vysku konta na svojom ucte.
-
PAIN
Light Professional
vies ako sa hovori, topiaci sa aj slamky chyta, mne to bolo sympaticke ako to prezival a taketo vitaztvo s papierovo lepsim superom potesi, neznamena to rozhodne ziadny vzostup slovenskeho futbalu, ale po dlhom case vidiet hojny pocet fanusikov radovat sa a pocut komentatora kricat gól potesi.kali520 napísal:No kazdopadne Merciak to dost prezival co by ale bolo celkom pochopitelne keby ten gol bol postupovy...