Kvalifikácia MS 2010 vo futbale

O športe...

Postúpi Slovensko na MS?

Áno.
152
65%
Nie, ale bude hrať baráž.
36
15%
Nie.
47
20%

Celkom hlasov: 235

t0m4s3
Admin
Admin
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa t0m4s3 »

Som textovy online vypol v 81.minute a ked som sa k nemu vratil tak som skoro padol zo stolicky. Aj motyka niekedy vystreli :D
jerichoo
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa jerichoo »

Bol som tam, atmosféra neskutočná, neuveritelné množstvo poliakov, krásny výsledok, nádherný večer..
Ďakujem chlapci
M@rt1n
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa M@rt1n »

Pekne a ja som to v 80. minute vypol :D ešteže existuje youtube a pod. ale vyborne chlapci :smt112
26lukas26
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa 26lukas26 »

Môžte hlasovat že postúpime.... :smt043

Sa mi slzi tlačili do očí ked som to videl aj pán Weiss plakal.

Samizdá ze uz hrame iba 4 zápasy?
Hacket
Star
Star

Príspevok od používateľa Hacket »

Blahoželám!!tO bola euforia marcel merčiak sa ako vždy nezaprel 8) ale to je dobre....stano šesták parada vidno že on je prešovsky odchovanec ...proste pecka
mirak2
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa mirak2 »

osobne si myslim ze toto bolo utrpene vitazstvo, dva vydrete goly, doslova dotlacene do brany, poliaci mali za druhy polcas jeden a pol sance, dali pekny gol a my....stastie neskutocne...ale tesim sa
- eXo -
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa - eXo - »

ja som to po Smolarekovom gole vypol lebo som to nervovo nezvladol zapnem v 90 min kukam na stav ze to co ??? to je daky iny zapas??? som tom mu nemohol uverit
kali520
Darca
Darca

Príspevok od používateľa kali520 »

26lukas26 napísal:Môžte hlasovat že postúpime.... :smt043

Sa mi slzi tlačili do očí ked som to videl aj pán Weiss plakal.

Samizdá ze uz hrame iba 4 zápasy?
Nechcem ti brat iluzie ale este nas caka 6 zapasov z toho 2 s Cechmi, ideme hrat este do Polska, do Irska (ktory doma vedia zahrat) a este s neprijemnymi Slovincami.

Vyhrov v tomto zapase sme si akurat udrzali nadej na postup, prehrou by sme sa uz s postupom pomaly mohli lucit.
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

By som to videl nasledovne:
- Cesi: u nich lata, doma so stastim 1 bod
- Poliaci: prehra o 1-2goly
- Slovinsko: remiza, so stastim (podobne ako s Polskom) vyhra
- Irsko: za bod budeme radi
kali520
Darca
Darca

t0m4s3 napísal:By som to videl nasledovne:
- Cesi: u nich lata, doma so stastim 1 bod
- Poliaci: prehra o 1-2goly
- Slovinsko: remiza, so stastim (podobne ako s Polskom) vyhra
- Irsko: za bod budeme radi
No ale to nam na postup urcite stacit nebude.

Doma musime bezpodmienecne vyhrat jak nad Cechmi tak nad Slovincami a z Ceska, Polska a Severneho Irska musime zobrat minimalne 4 body, to by snad teoreticky stacilo mozno aj na priamy postup.
M.a.R.o.s.H
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa M.a.R.o.s.H »

//autoeditácia príspevku ( 16 Oct 2008, 15:44 )
som rad ze sme vyhrali..ved konecne sa na nas usmiala stastena,ale netreba sa radovat dlho treba eset vela veci zlepsovat hlavne obranu a efektivnost v koncovke(vittek) a spol a hlavne treba ostat v klude a nezacat si namyslat ze ked sme zdolali poliakov,ze nas nemoze aj san marino dat 8)
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

kali520 napísal:No ale to nam na postup urcite stacit nebude.

Doma musime bezpodmienecne vyhrat jak nad Cechmi tak nad Slovincami a z Ceska, Polska a Severneho Irska musime zobrat minimalne 4 body, to by snad teoreticky stacilo mozno aj na priamy postup.
Ja som nepisal, ze to na postup bude stacit, skor som zabudol napisat opak - nepostupime :) (tradicne)
Dead_Warrior
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Dead_Warrior »

A zase sa nic nezmeni...

Je pekne ze Slovensko vyhralo ale situacia ostane taka ista jak predtym, Ferko Laurinec ostane prezidentom na cele so svojimi kamaratmi komunistami a budu ku.vit slovensky futbal. Verejnosti boli zalepene usta touto by som povedal az necakanou vyhrou a veci ohladne bojkotu zostanu nadalej premlcane a zapadnu prachom.

Bojkot je dobra vec ukazuje v nom ze ak ide o razne vec tak sa dokazu fankluby ci uz oficialne alebo neoficialne spojit za jednotnu vec, skoda ze to nevedia pochopit aj ludia ktori boli na tom futbale a ako povedal Weiss vytvorili fantasticku atmosferu. Neviem aku fantasticku atmosferu yvtvorili ked osm ich pocul par krat za zapas na chvilu a inak bolo vsetko v rezii polskych fanusikov ktorym patri uznanie.

Uznanie zato ze dosli v takom hojnom pocte sem ale ze aj potrenovali s nasimi kuklacmi. :) na nich si moc kukli nedovolili ako rychlo vosli do sektora tak tak rychlo z neho aj odisli :D asi platilo pravidlo jedna noha dnu druha von :D

Najvacsia ikona je urcite Ferko Laurinec s jeho praktikami, chudak asi to nema v hlave v poriadku. Celu sezonu pokutuje fanusikov za choreografie,pyro (ktore nikomu neublizuje), vyroky proti SFZ, dalej by sa dali na jeho ucet pripisat aj katastrofalny stav stadionov a futbalu ako takeho a tento isty clovek ked je BOJKOT tak chce od predstavitelou bojkotu aby dosli na stadion aby sa vykaslali na bojkot aby dosli povzbudzovat slovensko. Hold debil ostane debilom.

A ten komentator no zbohom :lol:

Na Slovensku je to tak :roll:
Sagittarius
Guru
Guru

Príspevok od používateľa Sagittarius »

No ale bojkot,aj tak nič nerieši. Lebo Laurinec by si za akéhokoľvek výsledku. V tom prípade protestovalo proti Laurincovi cca. 5,4 mil.Slovákov,lebo toľko neprišlo. Čo je však blbosť. A keď to chcete riešiť prehrou SR, tak existuje riešenie :wink: ale radšej nejdem písať aké...
Dead_Warrior
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Dead_Warrior »

Nehovorim ze SR musi hned prehrat ale kebyze prehra tak je okolo toho vacsia burka ktora by aj tak prehrmela, takto si bude Laurinec dalej robit svoje a skryvat sa za taketo uspechy...
johny_sk
Professional
Professional

Príspevok od používateľa johny_sk »

ono velka cast zodpovednosti nelezi na Laurincovi, ale na predstaviteloch klubov. Prave kluby su tie, ktore maju peniaze spravne vyuzit, investovat do stadionov, do vyvoja mladeze. Peniaze by sa im vratili velmi rychlo (len prebojovanie sa do LM prinasa pekne prachy). To mi napriklad celkom dost vadi v Ziline. Zilina je najuspesnejsi klub v SR, co sa domacej ligy tyka, ale na medzinarodnej scene az doteraz nic nepredviedla. Preco? Lebo talentovanych hracov predava pod cenu (mintal stal polovicu ceny vitteka, tusim. A dalsi hraci nasledovali) a kvalitnych hracov, ktori ale pytaju vascie peniaze, radsej vyhadzuje (najlepsi strelec Ziliny Breska napriklad). Nakupy? Vacsinou sami neznami hraci, pripadne hraci, ktori sklamali v inych kluboch. Obcas takyto prestup sice vyjde, ale vacsina konci odpadovo. Ako sa teda da prebojovat do LM, ked na jesen je k dispozicii iny tim, ako vybojoval titul? Tim vyrazne oslabeny...

Druhy priklad Artmedia. Raz vyhrala titul (ak neratam minulu sezonu), v prestupovom obdobi si podrzala hracov a nakupila overene a kvalitne posily (cisovsky, halenar) a hned sa dostala do LM a peniaze na tom ziskala na tunajsie pomery priam kralovske.

Myslim teda, ze by bolo vhodne riesit aj situacie v kluboch, aby ich majitelia a manazeri zacali mat ako ciel uspech klubu a nie len vysku konta na svojom ucte.
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Ten komentator fetoval, ked povedal po druhom gole vetu stylu: Zeby sa slovenska reprezentacia dviha na nohy??? :D
mirak2
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa mirak2 »

a co musel robit ked po vittekovej strele bliakal JEŠIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIŠ ?!? a po oboch goloch vrieskal gol dobrych 15 sekund xD
kali520
Darca
Darca

No kazdopadne Merciak to dost prezival co by ale bolo celkom pochopitelne keby ten gol bol postupovy, bohuzial ako som uz pisal tento zapas neznamena vobec nic akurat nam udrzal nadej na postup.
PAIN
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa PAIN »

kali520 napísal:No kazdopadne Merciak to dost prezival co by ale bolo celkom pochopitelne keby ten gol bol postupovy...
vies ako sa hovori, topiaci sa aj slamky chyta, mne to bolo sympaticke ako to prezival a taketo vitaztvo s papierovo lepsim superom potesi, neznamena to rozhodne ziadny vzostup slovenskeho futbalu, ale po dlhom case vidiet hojny pocet fanusikov radovat sa a pocut komentatora kricat gól potesi.
Napísať odpoveď