Policajti

O živote, snoch, životnom štýle, cestovaní...

Mate Radi Polišov?

ANO
29
7%
NIE
76
19%
NEZNAŠAM ICH
75
19%
JE MI TO JEDNO
64
16%
ROBIA SVOJU PRACU
147
38%

Celkom hlasov: 391

Tempus7
Star
Star
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Tempus7 »

Kibo napísal:to je kravina, ak ti ukradnu doklady a mas to nahlasene, teda existuje o tom zaznam na policii, je tam mensi poplatok :wink: policajtovi sa zjavne nechcelo
Presne tak, ked som s nimi spísal zápis, tak som potom za nový vodičák platil menej
Diestro
Expert
Expert

Príspevok od používateľa Diestro »

Nakazeni chrapuni, tak to somnou potom pekne vydr*ali. A to som sa ich nato este vyslovene pytal :?
Thovt
Star
Star

Príspevok od používateľa Thovt »

Pre úplnosť
vydanie občianskeho preukazu
stratený, odcudzený 500,-
opakovane v priebehu posledných 2 rokov 1000,-

http://www.minv.sk/?spravne-poplatky-2

vydanie VP - náhrada za
stratený 400,-
odcudzený 200,-

http://www.minv.sk/?zakon-c-145-1995-z- ... poplatkoch
Beybo
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Beybo »

bvnvb
taurus666
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa taurus666 »

no vcera od poliakov dobre dostali :lol:
ti poliaci by sem mali jazdit castejsie
Začiatok Konca
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Začiatok Konca »

Neviem, čo sa stalo, dal by si link?.. lebo som ani furbal a ani správy nepozeral, tak neviem.. :) díky.. :wink:
brainwirm
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa brainwirm »

neviete niekto aky poplatok moze byt za zavedenie noveho OP ak stary mam ale jeposkodeny? lebo ten moj mi mama vyprala a vyzera nepekne :D da sa otvorit a pismenak su takmer necitatelne..
jackb
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa jackb »

ZitePunkom napísal:Neviem, čo sa stalo, dal by si link?.. lebo som ani furbal a ani správy nepozeral, tak neviem.. :) díky.. :wink:
rano na sme som videl policajta s rozbitou hubou... ale teraz sa k tomu dako neviem doklikat :?
Kibo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Kibo »

http://krimi.cas.sk/clanok/92169/video- ... vava-bitka
ale vraj to nebolo ako v cechach, tu vraj bolo zranenych iba par ludi (poliaci+policajti) a aj to iba lahko
Sepiroth
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Sepiroth »

brainwirm napísal:neviete niekto aky poplatok moze byt za zavedenie noveho OP ak stary mam ale jeposkodeny? lebo ten moj mi mama vyprala a vyzera nepekne :D da sa otvorit a pismenak su takmer necitatelne..
500 korún slovenských, keď stratíš. Myslímn, že v tom nie je žiadny rozdiel. (a ak áno, tak im ten starý neukážeš a povieš, že si stratil, takže je to jedno)
Spriteee
Spammer
Spammer

Príspevok od používateľa Spriteee »

keď ich potrebujem tak ich mám rad ;) .. ale keď mi kecajú do života tak ich nehcem ani vidieť
Dead_Warrior
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Dead_Warrior »

Skor by som povedal ze vcera to boli policajti co dostali lekciu do zivota od fanusikov polska :D Veru mali by sem chodit castejsie, vcera to mali ako taky dost nevydareny trening. Sa cudujem ze vcera nelietali aj stihacky nad stadionom :D

Hmmm ale jedna zaujimavost :D Slovanisti hraju v TT je na akciu vyclenenych 700 - 800 policajtov na jar tam bolo cca 1 500 slovanistov a teraz na jesen +/- 800... co je v prepocte v prvom pripade 1policajt na dvoch slovanistov v druhom pripade je to 1 policajt - 1fanusik...

Do Bratislavy dojde +/- 8000 polskych fanusikov ktory su skoro na celom stadione ( sektor oproti svetelnej + sektor hosti + na novej + na starej tribune boli) a oni nasadia ako povedali 500 policajtov na poliakov ktori patria k tym najburlivejsim v Europe :D:D:D nho lol tomu sa hovori komedia v podani Policajneho Zboru SR. Organizatori stretnutia dostali zevraj specialne opatrenia aby zamedzili presunu pyra a inych predmetov na stadion, pri ich vcerajsej efektivite sa cudujem ze tam neprepasovali tank :lol: rupsak hodeni cez zabradlie v ktorom bolo pyro sa v pohode dostal na stadion :D Poliaci sa s nimi hrali ako s babkovym divadlom :D

toto si pozrite: http://sport.interia.pl/raport/elms2010 ... e,885986,1 najma 2hu fotku jak poliak bere policajtovi obusok a 6tu fotku kde ma jeden z fanusikov ako suvenir policajnu helmu :lol:

//autoeditácia príspevku ( 16 Oct 2008, 19:10 )
Akurat som dopozeral Markizu a vcelku dost ma pobavili pocty ktore hvooril reporter polcijati nasadili LEN 300 clenov pzsr a v den zapasu poziadala o podporu + 200 na celkovych 500 a ku koncu zapasu ziadali podpory z TT a nitry + 200 kusov dokopy 700 kusov :lol: ak sa nemylim tolko ich bolo v TT ked tam hrali slovanisti :lol:
schw33k
Guru
Guru

Príspevok od používateľa schw33k »

ja sa už v tomto nevyznám, keď policajtovi niekto uje*e helmu alebo drží obušok je na smiech, keď by Poliakovi zato švihol medzi oči, je to neprimeraná policajná brutalita

vysvetlíte to niekto ? : ))
taurus666
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa taurus666 »

ZitePunkom napísal:Neviem, čo sa stalo, dal by si link?.. lebo som ani furbal a ani správy nepozeral, tak neviem.. :) díky.. :wink:
http://sport.interia.pl/raport/elms2010 ... ie,2892825
FT
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa FT »

Dead_Warrior napísal:...
No, nedá mi... Vidíš, len to, čo vidieť chceš, objektivita nulová, jediné, čo ta spraví šťastným a bez čoho viditeľne nezaspíš, je vysmievanie sa z práce polície... :) Želám ti teda dobrú nôcku a pekné sny...

A na budúce sa postav medzi tých poľských fanúšikov, nech sa môžeš rehovať rovno v prvom rade. :wink: Ospravedlňujem sa za mierny off topic.
Napísať odpoveď