Pro Evolution Soccer 2009
Včera večer som odohral jeden zápas a čo sa mi hneď nezdalo bol zvuk lopty keď do nej kopne nejaký hráč. Lopta má zvuk ako keby bola nafúkaná úplne na maximum = kameň
Ale myslím si, že sa dá na to zvyknúť.
Inak nemohol by niekto zariadiť aby sa aspoň na jeden ročník spojili EA s KONAMI?
Myslím si, že by konečne vznikol poriadny futbal.
FIFA aj PESko majú svoje klady a zápory, ani jeden z futbalov nie je dokonalý.
Inak nemohol by niekto zariadiť aby sa aspoň na jeden ročník spojili EA s KONAMI?
FIFA aj PESko majú svoje klady a zápory, ani jeden z futbalov nie je dokonalý.
-
lekoklatik
VIP
Hráči ktorí kcú hrať simulátor a vedia že PES im ho skutočne poskytuje už od Evolution Soccer 2 z PSX, neodradí jeden nevydarený ročník keď to konami skutočne s PES nevyšlo. To hovorím o 2008. Ale sami priznali že im to nevyšlo a čoskoro budú úspešnejší a vrátia sa do starých koľají. Jednoducho pre mňa je PES stále simulátor i keď športy moc nehrávam. btw hral som aj FIFU. Ja osobne som proti spojeniu EA a KONAMI. Jediné čo podľa mňa PSOVI chýba sú licencie. 
Logá klubov, ich názvy a mená hráčov sú skomolené kvôli tomu, že Konami nemá licencie na všetky ligy ktoré sú v hre.2janci2 napísal:praveze hratelnost na fife je pre mna lepsia ako na PES...(klavesnica + mys) PES 08 ma dost odradil - tie loga klubov,menu,mena hracov,ovladanie(nikde som tam nevidel nastavenie ovladania),a ani ta hra nebola bohvieco
Ovládanie sa dá nastaviť cez settings. V hre si stačí pozrieť ktoré klávesy načo slúžia a potom v tom settings si to môžeš nastaviť.
Prihrávka sa dá vypýtať stlačením klávesy RT. Tuším je to nastavené na C (teda ja to tak aspoň mám). A patch by mal vyjsť behom niekoľkých dní.Shamway napísal:Mam otazku.. Ako sa da v Become a legend vypytat prihravku? nejak sa to da videl som to v hintoch len som neprecital
BTW neviete kedy vyjde nejaky patch ktory zmeni znavy teamov?
a co mas z tohotoho ked je vo fife je pekna grafika ale hraci sa spravaju ako totalni retardi ?Filipito napísal:sajmon: neviem ci si myslel mna, ale ja hram jedine s ceskom alebo slovenskom a pokial viem tak za slovensko nehraju take velke hviezdy. jedine tak Filip Holosko alebo Marek Mintal ale nemozes to porovnavat s C. Ronaldom. v pesku nesu ani mena slovakov normalne, tak to ma odradzuje ako prve. potom grafika ktora by mohla byt na tuto dobu aj lepsia. Mne sa zda jak keby ti sikmooci ludia mysleli iba na hratelnost a na nic ine nie. ziadne hviezdy ako v nhl or fife proste take to je podla mna chudobne a nudne !!!
BURGUM PATCH for PES 2009 v0.1
by burgum
[email protected]
-------------------------------------
Obsahuje:
- všechny skutečné názvy týmů a loga
- všechny skutečné názvy stadonů, lig a pohárů
- Bundesliga - Ostatní týmy B
- všechna reálná jména hráčů pro národní týmy (zatím bez asijských týmů)
- všichni reprezentanti přesunuti do svých klubů (zdvojení hráči přejmenováni a přesunuti do "unaffiliated"
- Hajduk a Slaven Belupo místo PES Utd a WE Utd (zaítm jenom jména hráčů)
DOWNLOAD
http://rapidshare.com/files/154604479/B ... 1.rar.html
http://files.filefront.com/BURGUM+PATCH ... einfo.html
by burgum
[email protected]
-------------------------------------
Obsahuje:
- všechny skutečné názvy týmů a loga
- všechny skutečné názvy stadonů, lig a pohárů
- Bundesliga - Ostatní týmy B
- všechna reálná jména hráčů pro národní týmy (zatím bez asijských týmů)
- všichni reprezentanti přesunuti do svých klubů (zdvojení hráči přejmenováni a přesunuti do "unaffiliated"
- Hajduk a Slaven Belupo místo PES Utd a WE Utd (zaítm jenom jména hráčů)
DOWNLOAD
http://rapidshare.com/files/154604479/B ... 1.rar.html
http://files.filefront.com/BURGUM+PATCH ... einfo.html
-
Šu-Do
Redeemer
- Kontaktovať používateľa:
kks.. niekto musel nad tym stravit mrteee hodin
inak chcem sa opytat na par detailov... co sa tyka narocnosti... ide to aj na jednojadrovych CPU ? starsich VGA ? (6600GT)
co sa tyka fyziky, nejsu hraci j*bnuty ? brankari atd... da sa hrat aj LAN alebo MP, ci je to ako v predoslych PES... ?? ze sa nedalo hrat LAN..
inak chcem sa opytat na par detailov... co sa tyka narocnosti... ide to aj na jednojadrovych CPU ? starsich VGA ? (6600GT)
co sa tyka fyziky, nejsu hraci j*bnuty ? brankari atd... da sa hrat aj LAN alebo MP, ci je to ako v predoslych PES... ?? ze sa nedalo hrat LAN..
-
lekoklatik
VIP
takze teoreticky si zahram na P4 2.4ghz,512mb ram a FX 5600 128mb aspon na minimalnych?lekoklatik napísal:Ide to aj na jednojadrovom CPU.
Ja mám 2GHz intel Pentium
512 MB RAM
ATI radeon 9800SE 128MB
a ide mi to. Síce nie na plných ale stredných ale ide.
A LAN tuším nefunguje
//ako sa inštaluje ten Kit pack či čo to je. Mne to nefunguje