Barbora Rakovská
-
bolek
Guru
- Kontaktovať používateľa:
Strašné. Keď som ju videla, čo tam stvárala prvú časť, skoro ma porazilo. Keď začala Kramárovi vykať a začala s tým, či tak masíruje nohy aj manželke, mala som dosť. a keď za celé vysielanie len že bolo to dobré, porote sa to páčilo a ďalšie trojslovné vety...uf, uf. Teraz sa už začína chytať, práveže mi začína ísť na nervy Kramár, ktorý sa jej neustále pozerá do výstrihu a neviemčo. Ja to chápem, že pekná baba, ale mohol by sa trochu kontrolovať.... 
Ona je tam len kvoli vyzoru. Prilaka to urcite skupiny k obrazovkam. Ja si myslim ze aj produkcia si to velmi dobre uvedomuje a prave kvoli tomu tam je. O nejakych moderatorskych schopnostiach ani nema cenu hovorit. To ze je novacik je slaba vyhovorka. Nejake schopnosti by si predsa aj tak mala mat.
A k tomu Kramarovi. On ma na tom postaveny svoj imidz ... myslim na zenach. Myslim ze je to prve co ludi napadne po tom ze je herec. Takze preco by to nerobil. Proste sa zviditelnuje.
A k tomu Kramarovi. On ma na tom postaveny svoj imidz ... myslim na zenach. Myslim ze je to prve co ludi napadne po tom ze je herec. Takze preco by to nerobil. Proste sa zviditelnuje.
-
nordkapp_pb
Hardcore addict
-nezapája sa do diskusií, len sa škerí ako pridrbaná, snaží sa tancovať a pod., lebo proste nevie improvizovať ...
-možno vie odverklikovať : "bude jasno až polooblačno" ,prípadne pár viet čo jej scenár káže, viď. populárna vetička:"Slovensko má talent" (dokonca aj tu trepe) , ale moderovanie, je o niečom inom...
-je taktiež pravda, že každý raz začínal, lenže každý sa aj vtedy ukázal, či je v ňom niečo, či má talent, a Barbara, tá bohužiaľ ostane blbou blondínou bez vlastného názoru, čo sa vie maximálne sladko usmievať a napodobnovať Kramára
* btw Maroš je tiež dobrý keket, keď ju nechá, aby mu vykala, to mi je už len dvojica, omg
-kto to už len vymyslel, ja nabudúci rok navrhujem Studenkovú a Bezdedu prípadne Oliho Andrássyho a Vieru Berkyčku...
-možno vie odverklikovať : "bude jasno až polooblačno" ,prípadne pár viet čo jej scenár káže, viď. populárna vetička:"Slovensko má talent" (dokonca aj tu trepe) , ale moderovanie, je o niečom inom...
-je taktiež pravda, že každý raz začínal, lenže každý sa aj vtedy ukázal, či je v ňom niečo, či má talent, a Barbara, tá bohužiaľ ostane blbou blondínou bez vlastného názoru, čo sa vie maximálne sladko usmievať a napodobnovať Kramára
* btw Maroš je tiež dobrý keket, keď ju nechá, aby mu vykala, to mi je už len dvojica, omg
-kto to už len vymyslel, ja nabudúci rok navrhujem Studenkovú a Bezdedu prípadne Oliho Andrássyho a Vieru Berkyčku...
ty si kkt more a čo ty vieš možno povedal moderator vykaj mu bude to viac sexi more alebo jej povedali ty do toho nekecaj nehaj všetko uvadzať kramara ty tam budeš ukazovať iba vystrih pre večšiu sledovanosť .......................nekcem ju obranovať ........ale myslim že kym nikto nebol aspon 2 kastingy v zakulisi vedla nich tak nema čo posudzovať či je sprosta alebo mudra.........nekcem povedat že som vtom zakulisi bol .........
nezabudni pisať ze si ju obranujem lebo som donej
kto ja ? ja Ťa mám v pi**Zaxman napísal:nezabudni pisať ze si ju obranujem lebo som donej
ani Ti poriadne nieje rozumieť čo za hatlaniny tu píšeš, tak načo sa tu s Tebou vadiť, more : P
btw Tomáš, tak v ktorej relácii si videl extra špeciál prvé moderovanie Adely Banášovej?
-
GIGABYTE
King
Píšeš ako 13 ročný mladý chlapec, ktorému sa táto dievčina zapáčila a stala sa preňho dilemouZaxman napísal:ty si kkt more a čo ty vieš možno povedal moderator vykaj mu bude to viac sexi more alebo jej povedali ty do toho nekecaj nehaj všetko uvadzať kramara ty tam budeš ukazovať iba vystrih pre večšiu sledovanosť .......................nekcem ju obranovať ........ale myslim že kym nikto nebol aspon 2 kastingy v zakulisi vedla nich tak nema čo posudzovať či je sprosta alebo mudra.........nekcem povedat že som vtom zakulisi bol .........
A pre tých čo tu zúfalo hádajú či má priatela, ano je zadaná už asi 4roky priatel sa volá Martin, má 22 rokov, ako som sa dozvedel mal by študovať v Rakúsku financie..
to sa snažim povedať že pokial tam niesi tak je to tu iba zbytočný spam otom či je skusena alebo neniGIGABYTE napísal:Jednoducho to nevie, alebo je to tak spravené aby to vyzeralo, že to nevie..
//autoeditácia príspevku ( 16 Oct 2008, 22:38 )
to sa snažim povedať že pokial tam niesi tak je to tu iba zbytočný spam otom či je skusena alebo neniGIGABYTE napísal:Jednoducho to nevie, alebo je to tak spravené aby to vyzeralo, že to nevie..