hojko napísal:Keby som chcel vidiet sutaz v ktorej sa pretaka na rovnakych autach dokonca este s pevne stanovenym poctom mechanikov, tak si pozriem inu sutaz. Neviem ci to je v je v F3000 takto stanovene alebo ktorej sutazi, no pred par rokmi som to obcas pozeral na Eurosporte a tam platili rovnake podmienky pre vsetkych. Je fakt, ze sa tam ukazali jazdecke kvality, ale F1 je F1 a kedze sa tam tocia neskutocne velke prachy, tak sa tam tocia aj nove technologie a nech sa preteka nie len na trati, ale aj medzi inziniermi (ak neratam pretekanie za zelenym stolom, hehe).
Napriklad Formula BMW alebo Formula Ford...su to zaujimave sutaze, jazdia tam mladi a ambiciozni jazdci, na zaklade rovnakych podmienok pre vsetkych sa tam vyfiltruju talentovanejsi od tych slabsich a ti potom postupuju vyssie. No F1 sa na toto podla mna nehodi, to ma byt kralovska trieda motosportu s najlepsimi technologiami brzdenymi maximalne kvoli bezpecnosti (mensie spoilery, viac drazok na pneumatikach, menej valcov v motore) a najradsej by som bol, keby boli zakazane technologie ako napriklad trakcna kontrola (co teraz nastastie je), aby tam naozaj jazdili najlepsi jazdci.