F1 2009

O športe...

Kto vyhrá titul šampióna F1 pre rok 2009

Kimi Raikkonen
23
18%
Felipe Massa
19
15%
Lewis Hamilton
10
8%
Heikki Kovalainen
1
1%
Robert Kubica
5
4%
Nick Heidfeld
0
Žiadne hlasovania
Fernando Alonso
8
6%
Jenson Button
38
30%
Sebastian Vettel
12
10%
Rubens Barrichello
10
8%

Celkom hlasov: 126

Tomasito
VIP
VIP
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Tomasito »

t0m4s3 napísal:Nebude on Slovak? Zdochla mi koza, susedovi nech zdochne krava ...
To je jednoducho Alonso...

- svojim sposobom skvely pilot, no zaroven arogantny zmrd, ktory sa dodnes nespamatal z toho, ze mu to debutant Lewis na rovnakej technike nalozil. To ze na Lewisa kyda kde moze je znama vec, avsak tento jeho vyrok je stupidita par excellence.

PS: Alonso s Briatorem sa k sebe hodia ako decka prdel k serblu (jednoducho dream team).
konyk87
King
King

Príspevok od používateľa konyk87 »

FIA chce v F1 jednotné motory a prevodovky
toto ak sa im podari, tak myslim, ze sa konecne dockame a automobilky si zalozia vlastnu sutaz :roll:
MP4-27
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa MP4-27 »

konyk87 napísal:FIA chce v F1 jednotné motory a prevodovky
toto ak sa im podari, tak myslim, ze sa konecne dockame a automobilky si zalozia vlastnu sutaz :roll:
niekto by povedal ze konecne ,lebo toto co sa robi je uz nehorazne
Gothar
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa Gothar »

Zaujimave...a ja som si vzdy myslel, ze F1 je miestom, kde automobilky vyvijaju svoje najlepsie technologie pre najlepsie stroje, no FIA ma zrejme iny nazor a chce z kralovskeho sportu spravit obycajnu sutaz.
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Keby som chcel vidiet sutaz v ktorej sa pretaka na rovnakych autach dokonca este s pevne stanovenym poctom mechanikov, tak si pozriem inu sutaz. Neviem ci to je v je v F3000 takto stanovene alebo ktorej sutazi, no pred par rokmi som to obcas pozeral na Eurosporte a tam platili rovnake podmienky pre vsetkych. Je fakt, ze sa tam ukazali jazdecke kvality, ale F1 je F1 a kedze sa tam tocia neskutocne velke prachy, tak sa tam tocia aj nove technologie a nech sa preteka nie len na trati, ale aj medzi inziniermi (ak neratam pretekanie za zelenym stolom, hehe).
Gothar
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa Gothar »

hojko napísal:Keby som chcel vidiet sutaz v ktorej sa pretaka na rovnakych autach dokonca este s pevne stanovenym poctom mechanikov, tak si pozriem inu sutaz. Neviem ci to je v je v F3000 takto stanovene alebo ktorej sutazi, no pred par rokmi som to obcas pozeral na Eurosporte a tam platili rovnake podmienky pre vsetkych. Je fakt, ze sa tam ukazali jazdecke kvality, ale F1 je F1 a kedze sa tam tocia neskutocne velke prachy, tak sa tam tocia aj nove technologie a nech sa preteka nie len na trati, ale aj medzi inziniermi (ak neratam pretekanie za zelenym stolom, hehe).
Napriklad Formula BMW alebo Formula Ford...su to zaujimave sutaze, jazdia tam mladi a ambiciozni jazdci, na zaklade rovnakych podmienok pre vsetkych sa tam vyfiltruju talentovanejsi od tych slabsich a ti potom postupuju vyssie. No F1 sa na toto podla mna nehodi, to ma byt kralovska trieda motosportu s najlepsimi technologiami brzdenymi maximalne kvoli bezpecnosti (mensie spoilery, viac drazok na pneumatikach, menej valcov v motore) a najradsej by som bol, keby boli zakazane technologie ako napriklad trakcna kontrola (co teraz nastastie je), aby tam naozaj jazdili najlepsi jazdci.
ayrton2
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa ayrton2 »

Tomasito: kde nalozil Hamilton Alonsovi .....podla mna to bolo na konci roku 109:109
Tomasito
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Tomasito »

ayrton2 napísal:Tomasito: kde nalozil Hamilton Alonsovi .....podla mna to bolo na konci roku 109:109
Chceme byt malicherni?

Preco skoncil Lewis v sampionate druhy, kym Alonso treti, a to napriek rovnakemu poctu bodov na konci sezony? Pomozem ti:

v prip. rovnakeho poctu bodov rozhoduje vacsi pocet vitazstiev; v prip. rovnakeho poctu vitazstiev rozhoduje vacsi pocet druhych miest atd. atd.

BTW. Lewis debutant, Alonso 2x MS.
ayrton2
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa ayrton2 »

Tomasito:ale to nie preco malicherny ja som tiez McLarenak ale ja som fandil Alonsovi netvrdim ze neni svina ale Hamilton je typicky Schumacher uplne vo vsetkom on nic on muzikant a nic nieje jeho chyba P.S.ten trest vo Fuji neschvalujem ale to chovanie presne uplne ako on ako keb bol v tomto jeho syn :D .....inac ale radsej Hamilton ako Massa ked uz to nie je Kimi.... :D
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa t0m4s3 »

Keby mal Raikonnen brzdove svetla tak nimi oslepi Massu pri tom "predbiehacom manevri" :D
Jelko4
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Jelko4 »

Feraristi este netreba vesat hlavu :) .To jaka zgerba komentuje na STV,to sa neda porovnat s novou.
johny_sk
Professional
Professional

Príspevok od používateľa johny_sk »

sa ani vstavat rano neoplatilo kvoli tejto GP...

este aj kimi mal co robit, aby dokazal ist tak pomaly, aby ho massa obehol. Inak mohol stahovat hamika, ale nestacilo by to... Hold, lujzovi dnes vydrzali gumy.
MP4-27
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa MP4-27 »

Hamilton vs Ferrari Vitaz Hamilton....ked uz Massa nic nevedel spravit tak musel Kimi pomoct jak ubohe :lol: a tentoraz mali kysle ksichty Ferraristi
tuti
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa tuti »

dnesna velka cena cista ukazka timovej taktiky :D ako ukazkove "predbehnutie" massu raikonenom alebo o taktickom stiahnuty kovalainena do boxov 8 kol pred cielom aby mohli vymenit motor
dodo_mt
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa dodo_mt »

Myslim ze to iste co urobilo F by urobil hociktory iny team bojujuci o titul... tazke ziadne vycitky... a Kovi teda MCL to urobil sikovne s tym motorom... ale som zvedavy co preukazu komisarom... pretoze auto musi mat preukazatelny problem koli ktoremu nemoze dojst...
krija
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa krija »

MP4-23 napísal:Hamilton vs Ferrari Vitaz Hamilton....ked uz Massa nic nevedel spravit tak musel Kimi pomoct jak ubohe :lol: a tentoraz mali kysle ksichty Ferraristi
len tento rok ste dva krat hadzali podobne ksichty vy, takze psssssssssssssssssssst :wink: .
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

No co, dnes nebudeme penalizovat Hamiltona alebo aspon McLaren??? :?
dodo_mt
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa dodo_mt »

Preco dnes je dovod? H odjazdil ciste preteky ak odjazdi aj posledne takto tak mu ten titul doprajem aj ked ako fanusik F by som to nemal vraviet... :) Myslim ze jazdil lepsie ako Massa celu sezonu...

dodo
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

dodo_mt: Fandim McLarenu desatrocie ale to co som mal moznost vidiet posledne dve sezony, tak to je uz moc. Preto tato ironicka poznamka o penalizacii.
begbeee
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa begbeee »

hojko napísal:.. to co som mal moznost vidiet posledne dve sezony, tak to je uz moc. Preto tato ironicka poznamka o penalizacii.
Taky tak a musím povedať, že dosť nepamätám, kedy nejak vážnejšie penalizovali Ferrari, naopak ostatné tímy a najmä McLaren to dostáva vyžrať dosť často. Pamätám na majstrovské sezóny Villneuva, Hakinena ked bolo "žiadúce" aby konečne získalo titul Ferrari a vtedy ako dokázali zvýhodnňovať a protežovať Ferrari ... Škoda reči. Vtedy stratili posledné zvyšky mojich sympatií.
Napísať odpoveď