NB do 20k

Ak plánujete kúpu HW, SW, elektroniky..., tak si skúste nechať poradiť...
Drago
Guru
Guru
Používateľov profilový obrázok

NB do 20k

Príspevok od používateľa Drago »

Cafte. Potreboval by som helpnut. Poradite mi pls nejaky book do 20 tisic. Mal by byt urceny na internet, filmy atd. Hry asi na nom hrat nebudem. Snad aby mal 2GB RAM, 250 GB HDD, C2D. A este som zabudol, ma to byt 15", alebo 15´4, proste nie mensi a vacsi. Diks
Tomasko
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Tomasko »

Drago
Guru
Guru

Príspevok od používateľa Drago »

Neviem, preco to reportujes, nebudem prehladavat 73 stranovu temu. Je tu vela tem o PC kupe a pri tom je tu tiez tema Pre tych co potrebuju radu s PC, a nik tam nepise...Takze pls moderatori, nemazte to.
cORP.
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa cORP. »

Drago napísal:Neviem, preco to reportujes, nebudem prehladavat 73 stranovu temu. Je tu vela tem o PC kupe a pri tom je tu tiez tema Pre tych co potrebuju radu s PC, a nik tam nepise...Takze pls moderatori, nemazte to.
presne tak ,stotoznujem sa s tvojim nazorom, tu na fore vsetci posielaju ludi do tem ako cs ,rada pri nakupe notebooku pc a podobne , lenze hladat na 73 stranach a viac nieco konkretne pre mna je podla mna cista volovina ,to by sa mohlo cele forum slahnut do jedneho ved sa aj tak vzdy rozobera to iste,rovnako vztahy by mohli byt tiez rady pri vztahoch a bolo by ta 500 stran :roll:

drago skus si najst na nete hp 6735s velmi podareny notebook a este usetris aj 5 tisic alebo rovno novsiu radu hp 6720 pismenko na konci znaci stupen vybavi :)
PAuLi3
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa PAuLi3 »

prednedavnom som si kupil tento http://ishop.nay.sk/sk/catalog/product- ... =707051005
zatial maximalna spokojnost :)
Tomasko
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Tomasko »

tak naco tu je ta tema ? polovica ludi bude pisat tam, polovica si bude robit nove temy, super.

inak ked si apple pozitiv tak bez macbook,
ja mam pro a som spokojny.

teraz pri nastupe novych modelov budu na stare akcie...

//a 15,4, tak nic.
cORP.
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa cORP. »

Tomasko napísal:tak naco tu je ta tema ? polovica ludi bude pisat tam, polovica si bude robit nove temy, super.

inak ked si apple pozitiv tak bez macbook,
ja mam pro a som spokojny.

teraz pri nastupe novych modelov budu na stare akcie...

//a 15,4, tak nic.
ja nevravim ze ta tema je zla len by sa mala radikalne precistit pretoze najst tam konkretny problem ktory ta zaujima je takmer nemozne :?

//autoeditácia príspevku ( 18 Oct 2008, 11:39 )
PAuLi3 napísal:prednedavnom som si kupil tento http://ishop.nay.sk/sk/catalog/product- ... =707051005
zatial maximalna spokojnost :)
pavilion si nekupuj ani kebyze sa rozhodujes medzi nim a asus,fs a podobne

pisal som do viac tem za paviliony, su to najkazovejsie hpcka co sa daju zohnat kvalita je onicom , viem o com hovorim ,robim v servise hp a ibm ak sa chcete spytat na najcastejsie zavady pavilionov ss
Zamknuté