Filmy, ktoré ste videli v poslednej dobe

Čo beží v kine, rádiu, tv...?
Cesar
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Cesar »

Ten Taken je ozaj dobrý akčný film, nudné to určite nie je, je to ako Rambo a Jason Bourne v jednej postave. :lol: 8/10

Oproti tomu Righteous Kill bol strašne nudný film, nič moc, 3/10.

Starší ale mne sa strašne páčil film Chaplin z roku 1992. Ani som nevedel, že Chaplin bol taký bohatý, prvý herec v histórii kto podpísal zmluvu na 1 mill usd (v r. 1917). :) 10/10
mi-chau
Darca
Darca

Príspevok od používateľa mi-chau »

Prave som dopozeral Tropic Thunder, otvorene - ten film stoji za hovno, ale na scene kde parodovali Zachrante Vojaka Ryana ako Hanksovi zalahlo v usiach po vybuchu som plakal smiechom. :lol:
Retne
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Retne »

mi-chau napísal:Prave som dopozeral Tropic Thunder, otvorene - ten film stoji za hovno, ale na scene kde parodovali Zachrante Vojaka Ryana ako Hanksovi zalahlo v usiach po vybuchu som plakal smiechom. :lol:
Ja si asi idem pozriet ten film odznova, pretoze posledne co som ho pozeral, tak som z neho nemal nic, lebo kvalita zvuku bola na kinoripe biedna a titulky som musel mat spanielske, lebo som to pozeral s mexicanmi :/
jackb
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa jackb »

Gomorra
velmi sa mi pacilo, ze to nieje vymyslene... teda dufam ze nebolo, vyzeralo to vieryhodne
Kesoman
Star
Star

Príspevok od používateľa Kesoman »

jackb napísal:Gomorra
velmi sa mi pacilo, ze to nieje vymyslene... teda dufam ze nebolo, vyzeralo to vieryhodne
Oni na to uz natocili film? parada :), autora kniznej predlohy chcela zlikvidovat talianska mafia.
zelovoc
Darca
Darca
Bydlisko: Nikto nikomu nie je taký zaviazaný, ako opice Darvinovi.
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa zelovoc »

Get Smart. vyborna oddychovka kde netreba premyslat ale sa len zabavat. akcna komedia, kde je aj The Rock a Hiro z Heroes. davam 8/10
A7X
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa A7X »

tenacious D: the pick of destiny
super film fakt som sa smial natom......dobra hudba 9/10
ColdRain
Addict
Addict

Príspevok od používateľa ColdRain »

pozre som odporucanych 96hodin(Taken) a mozem dalej len vrelo odporucat, naozaj skvely film, dal by som 10/10 nebyt rambo komplexu hlavneho hrdinu takze 8,5/10

co sa tyka tolko ospevovaneho nikdy sa nevzdavaj(never back down) film, sice dobry, prijemne akcny, ani chvilu som sa nenudil, v ramci svojho zanru nadpriemerny ale celkovo sedy priemer 6/10
Šu-Do
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Šu-Do »

tak som pozrel Tropic Thunder.. taky priemer.. pekne efekty tam boli na komedie... niektore sceny zabavne.. hlavne hovorene sceny.. Jack Black sa nikdy nezapre :D .. samotny Ben Stiler tam nehral podla mna najväcsiu rolu.. najlepsi bol Robert Downey Jr. a potom Tom Cruise.. ten jak tam nadaval :D , celkom pre mna znama postava Reggie Lee ... z Prison Break :)
davam 7/10
jackb
Redeemer
Redeemer

Kesoman napísal:Oni na to uz natocili film? parada :), autora kniznej predlohy chcela zlikvidovat talianska mafia.
ja som bol tiez prekvapeny ked som nasiel linky... no ani sa im necudujem, ze ho chceli poslat spat s rybami...
majka0408
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa majka0408 »

no ja som vcera pozrela horor Prom Night 2008 a pacil sa mi nema niekto este take filmy ktore by ste mi odporucili myslim na tento styl ziadne krvaky nechutne len proste take ako vreskot alebo tento prom night dakujem...
Kels
King
King

Príspevok od používateľa Kels »

Šu-Do napísal:tak som pozrel Tropic Thunder
davam 7/10
iba ? lol ... ja som bol na tom v kine a doslova mi to vyrazilo dych:D totalna pecka, proste prostrednik celemu holywoodu, mrte hereceke obsadenie, a ben stiller ... ben stiller :D + jack black, a trafeny cruise :D ... neviem ako vcera som stiahol TC a tam neboli tie ukazky ako v kine... v kine totizto isli (uz v ramci filmu) zparodene ukazky na filmy ale taka pecka jak hovado:D u mna 10/10 ja tomu nemam co vytknut podla mna najlepsia komedia poslednych rokov
ades
Guru
Guru

Príspevok od používateľa ades »

v poslednom case sa mi velmi pacil the dark knight (ale oscara by som za jokera nedal, aj ked to zahral super) a tiez wanted (taka oddychovka, mam rad take filmy).
Te-wei
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Te-wei »

Tak v poslednej dobe čo ma zaujal film tak bol Transformers, ale na Posledného mohykána nemá ani zdaleka
mi-chau
Darca
Darca

Príspevok od používateľa mi-chau »

jackb napísal:Gomorra
Teda sorry, ale po hodine a 25 minutach som to musel vypnut, lebo som nespozoroval nejaku dejovu liniu... strasna nuda. Film za trest.
jackb
Redeemer
Redeemer

mi-chau napísal:Teda sorry, ale po hodine a 25 minutach som to musel vypnut, lebo som nespozoroval nejaku dejovu liniu... strasna nuda. Film za trest.
si mal vydrzat. nakoniec to malo spolocneho menovatela..
mnoho tych lepsich filmov nema na zaciatku jasnu dejovu liniu...
btw: asi to bude len tvoj nazor, ze je to za trest, lebo film vyhral cenu aj v Mnichove aj v Canne :wink:
Kels
King
King

Príspevok od používateľa Kels »

Boy A ... fu celkom ma to dostalo, ten koniec som mal slzy na kraji... silny film
majka0408
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa majka0408 »

vcera som pozerala Návrat na vrchol - We Are Marshall (2006) a je to prekrasny a velmi dobre urobeny film ale mam taku otazku prosimvas nema niekto pesnicku z 1:07:05 minuty filmu prosim zacina to z gitarou a tam nazaciatok spieva ten cernoch z tymu Reggie Oliver sa vola a tu je jeho fotka v izbe kde su prvy 4. z tymu noveho staci len nazov pesnicky prosim moc dakujem...
Prílohy
flip-h.jpg
makaveli
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa makaveli »

akurat som dopozeral Step Brothers
pacilo sa mi to, dobra komedia.. dal by som 7,5-8/10 :)
Zaxman
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Zaxman »

nvm či v poslednej dobre je už dosť dlho na slnku tento film ale iron man ........davam 8/10

akurat som dodival spider man 3 ..........tiež dobry film davam 7/10 ....vjednej chvili sa zneho stane emak :D
Napísať odpoveď