Barbora Rakovská
-
insane
Light Star
- Kontaktovať používateľa:
Niekto sa pytal na predchadz. stranach koho je to byv.spoluziacka - moja.
Takze si upresnime par veci. 1, Urcite nie je k*rva a urcite nie je blba. To mi mozete verit. 2, Je mi uplne jasne ze ti ktori tu pindaju na to ako moderuje su ostrielani moderatori schopni na zaklade svojich vlastnych skusenosti realisticky zhodnotit jej moderatorske schopnosti. 3, vyplyva z 2,...myslim, ze sa casom rozbehne a bude to lepsie, videl som par krat SVK ma talent a je mi celkom jasne preco to taha hlavne Kramar, takze dajte tomu cas
4, Suhlasim so skupinou ktora hovori, ze je dost pekna 
Takze si upresnime par veci. 1, Urcite nie je k*rva a urcite nie je blba. To mi mozete verit. 2, Je mi uplne jasne ze ti ktori tu pindaju na to ako moderuje su ostrielani moderatori schopni na zaklade svojich vlastnych skusenosti realisticky zhodnotit jej moderatorske schopnosti. 3, vyplyva z 2,...myslim, ze sa casom rozbehne a bude to lepsie, videl som par krat SVK ma talent a je mi celkom jasne preco to taha hlavne Kramar, takze dajte tomu cas
Je to chopná žienka, zlepšenie tam bolo. Musím reagovať na tvoje slová. Moderátora nemajú čo hodnotiť jeho kolegovia, hodnotí ho predovšetkým divák a nikto iný.insane napísal: 2, Je mi uplne jasne ze ti ktori tu pindaju na to ako moderuje su ostrielani moderatori schopni na zaklade svojich vlastnych skusenosti realisticky zhodnotit jej moderatorske schopnosti.
A z akeho realistickeho pohladu sa asi tak da hodnotit moderator ktoreho osobne nepoznas. No jedine podla toho co predvadza na obrazovke nie? ... Tu nikto nevravi ze je blba ... aspon som si to nevsimol. Jedine o co tu ide je ze jej moderovanie nejde a ze ju tam nasadili len kvoli vyzoru. Lebo na obrazovke ako moderator mozes prezentovat jedine schopnost moderovat alebo vzovnajsok ...insane napísal:Oukej, ale hodnotte ju z realistickeho pohladu a nie stylom "je blba, nevie moderovat" a koniec.
-
insane
Light Star
Napriklad tak, ze zhodnotis skusenosti daneho cloveka, profesionalnost, zhodnotis pokroky (ak nejake su)....rozmyslaj dalej, je toho celkom dost.Waldo napísal:A z akeho realistickeho pohladu sa asi tak da hodnotit moderator ktoreho osobne nepoznas.
Asi si necital celu temu.Waldo napísal:Tu nikto nevravi ze je blba ... aspon som si to nevsimol.
-
GIGABYTE
King
Dnes pozerám, potom to aj zhodnotím
Dúfam, že to bude cool, už sa teším 
btw. insane, aj ja som tu niečo také postrehol.. Ale vieš, je to na zamyslenie povedať o niekom, že je blbý, ak toho človeka osobne nepozná
Jednoducho, ešte jej to nejde, pokroky si myslím, že robí.. Horšie by to bolo ak by sa na obrazovke správala a bola múdričká a normálne by bola ako ju tu niekto nazval "sliepka". Ale tak, nepochopím, ako môže niekto o nej povedať, že je blbá, veď študuje vysokú školu
A ani ja o nej nehovorím, že je sliepka alebo je neaká vzdelaná.. Nepoznám ju takže ju nehodnotím, ale tak ak je na tej vysokej, niečo sa z toho usúdiť dá 
//autoeditácia príspevku ( 19 Oct 2008, 20:43 )
no tak ja ju zatial hodnotim len pozitivne... btw. sry pisem z PSP
btw. insane, aj ja som tu niečo také postrehol.. Ale vieš, je to na zamyslenie povedať o niekom, že je blbý, ak toho človeka osobne nepozná
//autoeditácia príspevku ( 19 Oct 2008, 20:43 )
no tak ja ju zatial hodnotim len pozitivne... btw. sry pisem z PSP
Tak tvrdit ze je blba alebo k**** je naozaj zcestne. Ale o tom moderovani to predsa beriem ako obycajny divak. Nebudem si robit statistiky o tom aka je a aka nie je a kolko ma skusenosti atd atd ... ide o to aky na mna urobi momentalny dojem ako na laika (divaka).
A nebudem sa uz rozpisovat idem kukat
A nebudem sa uz rozpisovat idem kukat
-
audiotrack
VIP