Jezisi, toto tu vyzera Kazdyvykrikuje svoje mesto ani nik nepovie nic konkretne. Zacali sa tu riesit Kosice, takze aby som nebol ako ostatni, davam konkretny navrh : KE, utorok 20:00 v Nebra cafe. Moze byt? Ja pridem ak tam nebude dva a pol cloveka aj s casnickou, takze sa ozvite
jozinko napísal:Jezisi, toto tu vyzera Kazdyvykrikuje svoje mesto ani nik nepovie nic konkretne. Zacali sa tu riesit Kosice, takze aby som nebol ako ostatni, davam konkretny navrh : KE, utorok 20:00 v Nebra cafe. Moze byt? Ja pridem ak tam nebude dva a pol cloveka aj s casnickou, takze sa ozvite
mirak2 napísal:divne by som sa citil v beer house bez piva ..to by som dajak prekusol...ale zial ja v stredy nemozem, v stredy od tej siestej mam hokejbal...viem ze takemu jednotlivcovi ako som ja, sa nebudu vsetci prisposobovat...ja mozem utorky a piatky iba
ja by som na jedno v NR kludne isiel streda, 9:15, "U Spinavca" (just a joke)
teraz vazne..v stredu mam volno v skole od 9:00 do 16:30, tak niekde medzi tym, popripade na buduci utorok 9:00 - 14:45 alebo potom od nejakej 16:00-18:00..vecer nemozem lebo dochadzam a nemam sa ako dostat domov
ppt napísal:omg. Nasrat na stretko, aj tak nic nebude.
nj. Vyzera to tu ako na psychiatrii. Bud kazdy do prazdna vykrikuje nazvy miest bez konkretneho navrhu a ked sa konecne chopim iniciativy, tak najprv nik si nevsima a potom zas si da kazdy svoj navrh
konyk87 napísal:ja by som na jedno v NR kludne isiel streda, 9:15, "U Spinavca" (just a joke)
teraz vazne..v stredu mam volno v skole od 9:00 do 16:30, tak niekde medzi tym, popripade na buduci utorok 9:00 - 14:45 alebo potom od nejakej 16:00-18:00..vecer nemozem lebo dochadzam a nemam sa ako dostat domov
Spinavec ma vyhodu ze ho mam po ceste na intrak
v tu stredu to vyzera dobre, zistim kto bude chybat a tak a napisem ti presnejsi cas...
jozinko napísal:nj. Vyzera to tu ako na psychiatrii. Bud kazdy do prazdna vykrikuje nazvy miest bez konkretneho navrhu a ked sa konecne chopim iniciativy, tak najprv nik si nevsima a potom zas si da kazdy svoj navrh
divis sa? ak len 10 ludi chce prist na stretko do kosic tak kazdemu vyhovuje daco ine..
v sobotu mozem a ak bude v kosiciach dojde aj sokolik