Pro Evolution Soccer 2009
GA Community Patch 0.1 Beta
Vlastnosti:
* Snadná instalace pro všechny, bez AFS Explorer, IMG regenerací ...
* Za pomocí KitServeru (zatím složka GDB/uni není podporována)
* EPL roster na 98% (někteří hráči chybí) - sestavy, hr. čísla.
* Aktualizováno menu (všechny jazyky OBSAŽENY!)
* Hudba z PES nahrazena oficiální "FIFA"
* Realné týmové názvy a loga pro PES 2009 by burgum a Asiat
* PES Utd & WE United nahrazeny na Hajdukem Split (CRO) a Slaven Belupo (CRO).
* Others "B - Bundesliga
Jak nainstalovat:
1. Stačí nainstalovat tohle update ve vašem Pro Evolution Fotbal 2009 adresáři!
2. Přejít na složku kitserver (uvnitř vaší PES 2009 složky) a spusťte "setup.exe"
3. Vyberte pes2009.exe a klikněte na tlačítko instalovat
4. Pokud v databázi není ten správný soubor PES2009_EDIT01.bin, ale jen kopie
najdeme tento soubor v adresáři Pro Evolution Fotbal 2009/Gamingaccess Patch
a následně nakopírujeme do složky
Dokumenty / Konami / Pro Evolution Fotbal 2009 / save.
http://rapidshare.com/files/155094188/G ... 01Beta.exe
Vlastnosti:
* Others "B - Bundesliga
Jak nainstalovat:
2. Přejít na složku kitserver (uvnitř vaší PES 2009 složky) a spusťte "setup.exe"
-
hojko
Site Admin
- Kontaktovať používateľa:
Poobede som odohral zapas, ale mam pocit, ze je to opat futbalovejsie. Pohyby mi prisli prirozdenejsie, neopakovali sa rovnake situacie, proste to vypadalo na prvy pohlad o dost lepsie. Grafika je tiez OK, aj ked mi o grafiku pri takejto hre vobec nejde. Co sa mi nepacilo boli replaye, tam boli hraci prilis hranati.
To je zatial tak vsetko po jednom zapase, uvidim ako to bude vyzerat dalej...
To je zatial tak vsetko po jednom zapase, uvidim ako to bude vyzerat dalej...
-
lekoklatik
VIP
Burgum Patch for PES 2009 v0.15 + Kits' Update by ucrc.lxlekoklatik napísal:sry že otravujemale som na intráku a tu rapid povolený nemáme. Mohli by ste to reupnúť? Je jedno kde okrem rapid a megauploadu. Ani ten nejde
rovnaky popisok ako predtym + Anglická Premier League - 100% aktualizovány transfery, sestavy a hráčská čísla
DL: http://uploaded.to/?id=nbuevz
Gamingaccess Community Patch 0.1 Beta
DL : http://downloads.gamingaccess.com/index ... e_id=32106
mirror: http://uploaded.to/?id=c2gh3p
Vytvoríš si hráča (meno, vzhľad, post na ktorom by mal hrávať). Potom si vyberieš nejakú ligu a tam nejaký klub. Zo začiatku budeš v B-čku tohoto klubu, zápasy hrať nebudeš, môžeš hrať iba tréningový zápas proti A-čku a až dobrými výkonmi sa môžeš prepracovať do A-týmu. Keď už budeš v A-týme tak zo začiatku budeš v zápasoch naskakovať na posledných 10-15 minút. Až neskôr to bude polčas a keď budeš podávať dobré výkony tak ťa tréner postaví aj do základu. Musíš však dobre hrať, pretože ťa môže zasa dať na striedačku. Ale nedá sa to vždy.Šu-Do napísal:inak o com je mod Become a Legend ??
.......... potom sa zlepšuješ a môžeš dostať ponuku od lepších teamov a môžeš dostať ponuku aj od klubu ktorý pôsobí v inej lige. Čiže ak si vybereš EPL, kľudne môžeš ísť do nejakého talianskeho kluburadek21 napísal:Vytvoríš si hráča (meno, vzhľad, post na ktorom by mal hrávať). Potom si vyberieš nejakú ligu a tam nejaký klub. Zo začiatku budeš v B-čku tohoto klubu, zápasy hrať nebudeš, môžeš hrať iba tréningový zápas proti A-čku a až dobrými výkonmi sa môžeš prepracovať do A-týmu. Keď už budeš v A-týme tak zo začiatku budeš v zápasoch naskakovať na posledných 10-15 minút. Až neskôr to bude polčas a keď budeš podávať dobré výkony tak ťa tréner postaví aj do základu. Musíš však dobre hrať, pretože ťa môže zasa dať na striedačku. Ale nedá sa to vždy.
-
Šu-Do
Redeemer
kokos... tak to je aky brutalny mod...to v zapase hras len s jednym hracom ?? teda so svojim ? ak ano, tak to je daco fakt velmi dobre... a proste budujes si karieru a podobne... hratelnost je v tomto pripade naozaj vysoka.. KONAMI schova EA do vacku...
Gamepad by sa hodil hehe...
som si stiahol ripnutu verziu... ked bude cas skusim.. pretoze ten mod je naozaj velmi lakavy
// ok.. podla mojich predstav.. uz som zistil ako funguje..
ovladate len svojho hraca.. ppci
s co sa tyka tej kamery ktoru si nastavil.. tak je uplne super
som si stiahol ripnutu verziu... ked bude cas skusim.. pretoze ten mod je naozaj velmi lakavy
Vážne sa ospravedlňujem ale načo je toto ?Sajmon napísal:GA Community Patch 0.1 Beta
Vlastnosti:
* Others "B - Bundesliga
Jak nainstalovat:
Podobný mód je aj vo FIFE09, tú mám tiež, ale PESko ma baví viac. Zatiaľ som hral iba Become a Legend ale podľa mňa je to super mód, takže budem hrať zatiaľ len to.Šu-Do napísal:kokos... tak to je aky brutalny mod...to v zapase hras len s jednym hracom ?? teda so svojim ? ak ano, tak to je daco fakt velmi dobre... a proste budujes si karieru a podobne... hratelnost je v tomto pripade naozaj vysoka.. KONAMI schova EA do vacku...Gamepad by sa hodil hehe...
Bod č.4 nerieš. Proste nakoíruj PES2009_EDIT01.bin do Dokumenty / Konami / Pro Evolution Fotbal 2009 / save 
BTW, mód BAL je perfektný, vybral som si anglickú premiere, dostal som po tom prvom tréningovom zápase ponuku od Wiganu a od Hull City ( Moc dobre som nehral mnoo...
) vybral som si Wigan, Po asi 10 týždňoch som sa dostal na lavičku, kde som nastupoval na posledných 20-30 minút, občas aj od 2.polčasu. Potom sa sa postupne dostal do základu. V prvom prestupovom období som prestúpil po ponuke od Middlesbrough, pretože boli niekde v strede tabuľky, kdežto Wigan bol 16.ty a mal predsebou ťážké zápasy, tak som sa bal zostupu, ale na druhej strane som nehcel odísť kvôli tomu, že už som v základe. Ale tak peniažky rozhodli a teraz som v MDL no. Po pár zápasoch a jednom mega zápasy kde som dal 2 góly a mal hodnotenie 8,0 som sa dostal aj na lavičku. Uvidím ako to bude pokračovať. Zatiaľ mám dva ''tituly'', také menšie = 2x Man of the Match (ešte za wigan). Môj cieľ je sa dostať do základu Arsenalu a vyhrať nejaké tie prestížne ocenenia
Snáď sa mi to podarí. btw, hrám ako SS, no tréner Wiganu ma často staval na pozíciu AMF kde som hral vcelku dobre. Uvidím čo vymyslí tréner Middlesbrough (:
BTW, mód BAL je perfektný, vybral som si anglickú premiere, dostal som po tom prvom tréningovom zápase ponuku od Wiganu a od Hull City ( Moc dobre som nehral mnoo...
-
Šu-Do
Redeemer
presne... ako keby si si sam budoval karieru.. len este chcem vidiet ako budu prebiehat zapasy... ked napriklad nehram a pod...
ale stale uz od 21:35 rozbalujem tu skullpturu dpc.. a len 42%.. omg
a mam pocit, ze mi to pomazalo subory tie subory z ktorych to rozbaluje.. uz su tam neni.. p<>e
... aha.. je to jedno.. mam stale povodne rary
, dufam, ze po dlhom case po akom sa to uz konecne porobi, mi to nebude sekat 
inak z CPU to zere momentalne cca 33%... jedina zasrana brzda je moj HDD.. pretoze ked hocico spustam, tak ten kkt je spomaleny ako keby som renderoval 4 videa
//autoeditácia príspevku ( 21 Oct 2008, 2:32 )
omg.. po troch hodinach rozbalovania som sa k tomu dostal
to ovladanie je ok.. ako som na to <>voal, tak beriem spät.. je to uplne v poho... akurat ze nemam gamepad, tak nemozem robit vsetky veci, pretoze nemam analogy... skoda..
menu hry je velmi pekne.. prehladne.. inak rozlisko je divne.. 4:3 je tam po 1024*768.. dal som 1280*760 a potom som to dal na 4:3..monitor pisal ze new mode.. to je jedno.. rozlisko som potreboval zdvihnut, pretoze mi idu nastavit max medium detaily, high mi odopre, ze nemam good VGA.. kvoli 128mb vram, na high je treba 256.. a high je uz SM 3.0.. na SM 2.0 to vyzera divne.. velka skoda... ale inak to slape ako hodinky.. mozno som aj prekvapeny...
takze.. hned som skusil exhibition.. prehral som proti liverpoolu (ja Man Unt.) 0:2
amateur obtiaznost...
inak nahodil som aj ten patch, co sem hodil Sajmon.. len mi nechce zobrat ten option file.. napise saves corrupted.. co sa tyka savov.. neuveritelne dlho uklada hocico.. ked sa proste uklada len zmena ovladania, hlasitost atd...
paci sa mi, ze je tam mod UEFA CHAMPIONS LEAGUE... FIFE to vzdy chybalo... a v PES 09 je to dokonale.. prve uvitacie video... uff... strasne dobre.. potom menu v UEFA... velmi pekne...
ostatne mody som neskusal... neni cas...
chybaju mi v hre stadiony, a lopty... lopt je tam kua ak si dobre pamätam 12, z toho jedno random a dve prve take shitne...
stadionov 16 ? .. nj.. Old Traford som tam ani nenasiel... ale to sa bude riesit.. bude doplnovacka.. dufam...
take zhrnutie po 1 hodinovom testovani
v kazdom pripade je toto najlepsi futbal aky som kedy hral...
ale stale uz od 21:35 rozbalujem tu skullpturu dpc.. a len 42%.. omg
a mam pocit, ze mi to pomazalo subory tie subory z ktorych to rozbaluje.. uz su tam neni.. p<>e
... aha.. je to jedno.. mam stale povodne rary
inak z CPU to zere momentalne cca 33%... jedina zasrana brzda je moj HDD.. pretoze ked hocico spustam, tak ten kkt je spomaleny ako keby som renderoval 4 videa
//autoeditácia príspevku ( 21 Oct 2008, 2:32 )
omg.. po troch hodinach rozbalovania som sa k tomu dostal
to ovladanie je ok.. ako som na to <>voal, tak beriem spät.. je to uplne v poho... akurat ze nemam gamepad, tak nemozem robit vsetky veci, pretoze nemam analogy... skoda..
menu hry je velmi pekne.. prehladne.. inak rozlisko je divne.. 4:3 je tam po 1024*768.. dal som 1280*760 a potom som to dal na 4:3..monitor pisal ze new mode.. to je jedno.. rozlisko som potreboval zdvihnut, pretoze mi idu nastavit max medium detaily, high mi odopre, ze nemam good VGA.. kvoli 128mb vram, na high je treba 256.. a high je uz SM 3.0.. na SM 2.0 to vyzera divne.. velka skoda... ale inak to slape ako hodinky.. mozno som aj prekvapeny...
takze.. hned som skusil exhibition.. prehral som proti liverpoolu (ja Man Unt.) 0:2
inak nahodil som aj ten patch, co sem hodil Sajmon.. len mi nechce zobrat ten option file.. napise saves corrupted.. co sa tyka savov.. neuveritelne dlho uklada hocico.. ked sa proste uklada len zmena ovladania, hlasitost atd...
paci sa mi, ze je tam mod UEFA CHAMPIONS LEAGUE... FIFE to vzdy chybalo... a v PES 09 je to dokonale.. prve uvitacie video... uff... strasne dobre.. potom menu v UEFA... velmi pekne...
ostatne mody som neskusal... neni cas...
chybaju mi v hre stadiony, a lopty... lopt je tam kua ak si dobre pamätam 12, z toho jedno random a dve prve take shitne...
stadionov 16 ? .. nj.. Old Traford som tam ani nenasiel... ale to sa bude riesit.. bude doplnovacka.. dufam...
take zhrnutie po 1 hodinovom testovani
v kazdom pripade je toto najlepsi futbal aky som kedy hral...
Neviem či si to už zistil, ak nie:Šu-Do napísal:presne... ako keby si si sam budoval karieru.. len este chcem vidiet ako budu prebiehat zapasy... ked napriklad nehram a pod...
Zápas prebieha tak ako keby si si pred zápasom nenastavil za koho budeš hrať (keď na úvodnej obrazovku nič nestlačíš, tak nabehne demo zápas, tak presne takým štýlom). Zápas sa však dá zrýchliť klávesou RT (ja to mám nastavené na C). Dá sa to zrýchliť o 1.5x alebo o 2x. A keď príde k striedaniu a ty máš ísť hrať, tak sa normálne zobrazí video ako ideš striedať, hra potom bude mať normálnu rýchlosť. Ak to chceš spomaliť tak klávesou LT (klávesa Y). To je asi tak všetko.
A s RT (C) si pýtaš prihrávky od spoluhráčov (ty zdvihneš ruku a vypýtaš si prihrávku).