Fajcite?

O živote, snoch, životnom štýle, cestovaní...

Kolko cigariet vyfacite denne?

Do 5
113
11%
Do 10
72
7%
Do 15
53
5%
Do 20
32
3%
Viac ako 20
24
2%
nefajcim
753
72%

Celkom hlasov: 1047

2Pacaveli
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa 2Pacaveli »

zafajcim si skoro kazde rano jednu, cestou do skoly... cize len pocas tyzdna... alebo niekedy len tak vonku, ked niekto ponukne, tak si jednu, neskor mozno aj druhu dam...
pinco
Darca
Darca

Príspevok od používateľa pinco »

dnes je to mesiac aj týždeň, čo nefajčím. Ten rozdiel, keď som fajčil a teraz, sa nedá porovnať.
Peter15
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Peter15 »

fajcil som rok a pol....zo zaciatku take 2-3 denne...a neskor uz aj 6-7 na den....a teraz mi to priatelka zakazala....
helacik
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa helacik »

tak ja som fajcil 11 rokov.. konecne som splnil novorocne predsavzatie a za chvilu to bude rok a dufam ze este zopar rokov vydrzim :wink:
mi-chau
Darca
Darca

Príspevok od používateľa mi-chau »

Skuliton napísal:nefajčím, nenávidím cigarety. fuj! hnus!
Ved mas k tomu aj adekvatny avatar..
Iron-Eddie
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Iron-Eddie »

vieš ty vôbec, kto je na mojom avatare? to nie som ja, ale Algy Ward, a ten fajčil (možno aj dnes fajčí)

to, že ho mám na avatare, nemá s fajčením vôbec nič...

//edit: bol, teraz je tam Eddie
pinco
Darca
Darca

teraz si konečne dal veci na správnu mieru. Doteraz si všetci mysleli, že na avatare si ty :roll:
smejo
Addict
Addict

Príspevok od používateľa smejo »

2Pacaveli napísal:zafajcim si skoro kazde rano jednu, cestou do skoly... cize len pocas tyzdna... alebo niekedy len tak vonku, ked niekto ponukne, tak si jednu, neskor mozno aj druhu dam...
kvoli comu fajcis?
kedze spominas, ze len cez tyzden, tak z toho mi vyplyva, ze nemas abstaky, ked si nezapalis, cize nevidim dovod na fajcenie... image?
pinco napísal:dnes je to mesiac aj týždeň, čo nefajčím. Ten rozdiel, keď som fajčil a teraz, sa nedá porovnať.
skus troska obsirnejsie, zaujima ma to :)

ps: ja si dam len obcas, ked niekto ponuka (viac ako 4-5 cigariet za rok to nebude)... aj to len vtedy, ked som opity :D
mi-chau
Darca
Darca

Príspevok od používateľa mi-chau »

smejo napísal:skus troska obsirnejsie, zaujima ma to :)
Nesmrdia ti ruky a prsty po cigaretach, takisto usta, dych a oblecenie, vybehnes hore 5 poschodi a nevytacas sanitku, mas belsie zuby, cistejsia plet, viac penazi, nemusis sa bat o svoje spermie ci ludi okolo seba... nuz tiez som prestal
pinco
Darca
Darca

Takže fajčil som asi 7 rokov a jedného dňa som si povedal, že s tým prestanem. Ako inšpiráciu som mal pár kolegov, ktorí tiež prestali, takže teraz aj keď chuť občas je, tak sa navzájom podporujeme, napríklad aj tým, že ak niekomu dojdu zásoby jedla, ponúkneme ho zo svojich zásob. Svinská pravda je, že ak človek prestane fajčiť, priberie. Ja som za prvý týždeň spravil osobný rekord, keď som pribral skoro 4 kilá. O tom, že teraz ušetrím viac peňazí, by som pomlčal, pretože jedlo, ktoré zjem stojí oveľa viac ako krabička cigariet. Predsalen jedlo je zdravšie a taká slanina, hranolky alebo hot-dogy nemôžu uškodiť :)

Čo sa týka tých zmien. Prestalo ma pichať v hrudníku. Nebolo to časté pichanie, ale občas sa to objavilo a nebolo to príjemné.
Prešiel kašeľ. Vtedy som si myslel, že som len nachladnutý (celoročne, hmm trochu zvláštne), prestal som vnímať to, že stále drhnem.
Keď som fajčil, stačila rýchlejšia chôdza a hneď som sa zadýchal. Teraz úplne bez problémov. Cítim, akoby som mal väčšiu kapacitu pľúc.
Po prechlastanej noci sa ráno cítim oveľa lepšie. Nekašlem, nebolia ma pľúca. Po takejto noci som mal problémy s hlasom. Myslel som si, že je to z alkoholu, ale zrejme tomu pomáhali najmä cigarety.
Konečne viem, ako sa cíti nefajčiar v zafajčenom prostredí. Stačí ak si len jeden človek zapáli a najradšej by som mu cigaretu do zadku vopchal. Necítil som to, že mi smrdí oblečenie. Myslel som si, že nefajčiari sú len fajnovky, ale ono tie veci riadne páchnu a k tomu stačí ozaj len jedna jediná cigareta.

Predtým som neveril, čo všetko spôsobujú cigarety, ale skúste, tí čo fajčia, prestať aspoň na jeden deň a uvidíte, že sa budete cítiť lepšie.

//samozrejme ako napísal kolega mi-chau, nesmrdia ruky, nesmrdí z huby, belšie zuby a hlavne ten pocit, že nie si od takej chu**** závislý.
2Pacaveli
Addict
Addict

Príspevok od používateľa 2Pacaveli »

smejo: proste som si tak zvykol... a dam si niekedy aj cez tyzden, tak napr. dnes a tak... proste, ked mam moznost, dam si, ked nie, prezijem to... nefajcim koli image, ale koli tomu, ze mi to robi dobre... alebo ako to napisat...
žeby?
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa žeby? »

ja fajcim 5 az 10 denne a pomaha mi to :shock: :twisted: :wink: :)
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

zebrak: Pomaha v com??? Skor zomriet???
vivaSlovakia
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa vivaSlovakia »

2Pacaveli napísal:smejo: proste som si tak zvykol... a dam si niekedy aj cez tyzden, tak napr. dnes a tak... proste, ked mam moznost, dam si, ked nie, prezijem to... nefajcim koli image, ale koli tomu, ze mi to robi dobre... alebo ako to napisat...
stale sa to bude stupnovat a stupnovat... najlepsie je neprist na chut cigarety...
matus87
Expert
Expert

Príspevok od používateľa matus87 »

nefajčím, ani som neskúšal. Dnes to už nie je kaperstvo, ani baby už neradi olizujú popolníky pri bozkavaní. Do peňazí to ide ako svina, jeden balík=dve pivká :lol: Takže ani nevidím dôvod začať. Len tak nech tu niekto vymenuje nejaké pozitíva fajčenia cigariet, ale nie také pi*čoviny, že odbúrava nervozitu, alebo bude ti v zime teplejšie, noo? ake? :?
Iron-Eddie
Light Professional
Light Professional

jediné, aj to len domnelé pozitívum na fajčení je, že zapadneš do party
žeby?
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa žeby? »

takze dost to pomaha aj pri nervozite, dalej ked nad niecim rozmyslate, ked mate pauzu od prace, je toho dost...
Grim
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Grim »

zebrak napísal:takze dost to pomaha aj pri nervozite, dalej ked nad niecim rozmyslate, ked mate pauzu od prace, je toho dost...
jednoducho ked nevies co s rukami
dbbz
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa dbbz »

Skuliton napísal:jediné, aj to len domnelé pozitívum na fajčení je, že zapadneš do party
to by som nepovedal ale vdaka fajceniu som uz sponzal dost ludi :)
Iron-Eddie
Light Professional
Light Professional

matus87 napísal:Len tak nech tu niekto vymenuje nejaké pozitíva fajčenia cigariet, ale nie také pi*čoviny, že odbúrava nervozitu, alebo bude ti v zime teplejšie, noo? ake? :?
zebrak napísal:takze dost to pomaha aj pri nervozite, dalej ked nad niecim rozmyslate, ked mate pauzu od prace, je toho dost...
zebrak - čítať nevieme?
dbbz napísal:to by som nepovedal ale vdaka fajceniu som uz sponzal dost ludi :)
no ide o to, že máš partu kamošov. Jedného dňa začnú všetci tvoji kamoši fajčiť, ale ty nefajčíš, tak si ťa veľmi nevšímajú. Máš len dve možnosti: začneš fajčiť, skazíš si zdravie,ale tvoji kamoši ti zostanú, alebo prídeš o kamošov a neskazíš si zdravie... takto nejak som to myslel.
Napísať odpoveď