Ma tu niekto skusenosti s reklamaciou telefonu v Orange alebo T-mobile?Lebo dnes zapnem telefon a len farebne pasiky mi behaju po displeji takze sa zajtra chystam na reklamaciu asi mobil pouzivam pol roka takze je v zaruke som zvedavy ako to dopadne dufam ze lepsie ako u kamosa ktoremu povedali ze mechanica zavda....
Prídeš do orange, povieš že chceš reklamovať, spíšu s tebou reklamáciu. Mobil pošlú do "autorizovaného" servisu. Po 1-2 týždňoch ti zavolajú na kontaktné číslo, ktoré si im nechal pri reklamácií. Prídeš si po telefon. Oznámia ti že si mobil posral sám a ideš dom. (v lepšom prípade ti ho fakt vyreklamujú).
Doporučujem neísť do pobočky Orange, ale priamo do najbližšieho autorizovaného servisu pre mobily Tvojej značky, tam to budeš mať rýchlejšie. Inak už sa to riešilo tu:
noo konkretne sa mi stalo asi tolko ze na noc si mobil vypinam a zapnem ho rano a po displeji mi behaju farebne ciarky takze pravdepodobne odisiel displej ten mobil neviem ci mi vobec padol aj na zem takze skvele uz to vidim zeee mi povedia mechanicke poskodenie
po zmene spotrebitelskeho zakona:
1) telefon mozes reklamovat len v predajni orange (servisy ho odmietnu...)
2) reklamovat mozes, iba ak telefon (pausal) je na tvoje meno