Romanticky vecer

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
Igor098
Novice
Novice

Romanticky vecer

Príspevok od používateľa Igor098 »

Mam taky problem, som s babou rok a este som ju nicim neprekvapil, myslim tak, ze ziadnu veceru pri svieckach ani nic podobne som nezrealizoval. Chcel by som si nehat poradit, co najviac potesilo vasu zensku. A aky ste nato dali postup, za hociaku radu dakujem. nieco: :smt049
Zaxman
Guru
Guru
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Zaxman »

zavolaj si donašku ksebe domov daj červeny obrus dve sviečky a povec že si to uvaril ty :D
d4nt3
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa d4nt3 »

Mám veľmi dobrý recept, avšak záleží hlavne na Vás dvoch...
Takže: pohodlná útulná mála reštika v nejakom vzdialenejšom meste( mestečku), cesta teda vlakom, v nejakej skôr večernej hodine, po večeri prechadzka...

..samozrejme môže byť tisíce iných variáci, aj tak to čo na nu najviac zapôsobí, budeš ty 8) prajem teda pekne oslávené výročie tak či tak...
wolodo
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa wolodo »

skus si spomeenut ci nemas niekde v nejakej restike znamost... dost by ti to pomohlo... hocikoho ci tam nepoznas... uz len jedna osoba v takomto zariadeni dokaze vybavit zaujimave veci...
vybavil by si si rezervovany stol... hned by ti ho aspon nejak prestreli... a videla by ze je to pripravene... to by ju mozno potesilo... plus nejak ruzicka k tomu a je to fajn.... nezabudni potom aj v restike povedat ze treba malu vazu s vodou na stol aby sa tam potom ruzicka dala... zatim vela stastia
Fabo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Fabo »

IMO ak by si uvaril veceru ty, tak by to bolo lepsie ako restika..
wolodo
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

fabo to je asi trosku risk.... ale kto umi ten umi... kto neumi.. cumi.....
turtlak69
Guru
Guru

Príspevok od používateľa turtlak69 »

wolodo napísal:kto umi ten umi... kto neumi..
... berie gastrace a ide do restiky :D neviem ci je to prekvapujuce pozvat dievca do restiky. s priatelkou chodievame na pizzu do malej utulnej restiky kazdy mesiac (nieco ako vymesacie). je to vzdy super. akcia=kazda pizza za 100sk + dva deci vinka a o pekny vecer je postarane. tiez uvazujem nad niecim prekvapujucim. skor to vidim na nejaku cukraren. laska ide cez zaludok :) tiez by nebolo zle zarezervovat vikend na chate. ale to je dost riskantne.
Igor098
Novice
Novice

Príspevok od používateľa Igor098 »

Chlapi,
Nejaky podnik, kytka, nejaka malickost, to je samozrejmost, ale ja som myslel nieco v takom zmysle, nieco vynimocne, nejaky spolocny kupel pri svickach, alebo tak.... proste nieco taketo ci ste uz podnikli a aky mala zenska z toho pocit. CHcem ju niecim fakt prekvapit. :?
Fabo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

...navar :)
mi-chau
Darca
Darca

Príspevok od používateľa mi-chau »

Fabo napísal:...navar :)
Fabo ma pravdu, nie je to len filmove klise, zenam to fakt roztahuje nohy a otvara srdcia. (Aj vam pride ta veta riadne divna?)
Fabo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Ta veta ano, a to poriadne :)

IMHO to nie je az take rozsirene klise ako "pozvi ju do drahej restauacie" - co je pre nas vyhodne lebo:

1. Je ocakavatelnejsie ze zenu pozves do restauracie v ramci tvojich cenovych moznosti co najlepsej
2. Nakupit suroviny a poprosit mamu o pomoc je lacnejsie :)
jozinko
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa jozinko »

Oskusane, osvedcene : sam uvar! Aj ked ti to mozno nevyjde na 100% bude nadsena zo snahy, ale pokial nie si uplne lavy a vies citat nejaky mamin recept alebo najdes nieco na nete, v Tv atd (moznosti milion), staci postupovat presne podla postupu a bude to ok :)
K tomu kupelu, tazko povedat, nakolko nevieme ako dlho sa poznate a ako daleko, resp. blizko :lol: vo vztahu ste..
pershing
Guru
Guru

Príspevok od používateľa pershing »

mi-chau napísal:Fabo ma pravdu, nie je to len filmove klise, zenam to fakt roztahuje nohy a otvara srdcia. (Aj vam pride ta veta riadne divna?)
len treba upozornit ze na vekovu kategoriu zasranych to nezabera :roll: alebo hej?
Zaxman
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

tak myslim že taky 16 ročny by sa neodvažil na spoločnu kupeĺ pri sviečkach
wolodo
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

to varenie neni zly napad... no ale budis.... jsem zvedav.... ako sa to vyvynie... je pravda ze nic neprekvapi ako snaha sama.... 8)
Lisa
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa Lisa »

bože chalani...že "navar". to je prekvapenie tak na 5 minut. ked zisti, ze vies varit, tak ked vam to vyjde, o zabavu mas postarane a budes varit ty, nie ona.
namiesto varenia jej kup plysaka... podla toho ako daleko ste uz zasli. ked ste uz zasli dalej, tak jej kup nieco sexy, v com bude vyzerat super. ci to bude podvazkovy pas, alebo len decentna nocna kosielka necham na teba. mna by to potesilo a milo prekvapilo.

//autoeditácia príspevku ( 20 Oct 2008, 9:11 )
alebo jej kup nejaku retiazku s priveskom. to je tiez pekne. ja som raz kupila peknu striebornu retiazku na ruku a tesi ma, ze ju stale nosi a ma na ruke. a uz sa pridala aj obrucka :lol:
wolodo
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

lisa... pripadas mi taak trochu materialisticka.... myslim ze za rok s nou jej asi podaroval uz nieco materialisticke bud na narodky, vianoce, popripade na nejake vyrocie 6. mesiacov alebo dao podobne.... pochybujem ze by ju za rok dacim takym nepotesil.....
praveze takto by to bolo ine prekvapenie... mozno po tej veceri by padol dobry spolocny kupel (aj tam sa to da romanticky naladit)

/ale fak mi-chau ze?...

lisa kolko mas rokov?
mi-chau
Darca
Darca

Príspevok od používateľa mi-chau »

Prekvapenie? Kup jej plysaka? To su mi rady... :roll:
Zaxman
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

lisa aj spoločna kupel je prekvapenie dajme tomu na hodinku mno poteši omnoho viac ako retiazka na cely život
jozinko
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa jozinko »

Lisa.. Chlapik pytal poradit ako pripravit romanticky vecer a nejako prekvapit. Pochybujem ze ked jej kupi plysaka tak to buide nejaky sok pre nu (vzhladom na to ze spominal spolocny kupel predpokladam ze uz nejaky ten cas za sebou maju, cize plysakov ma doma uz plnu pivnicu). Myslim ze plysak sam o sebe romanticky vecer nenavodi. :roll:
Napísať odpoveď